Gebeliğe Hazırlık BAT 1-10 Ocak olanlar hadi gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam benim de bat 10 ocak ama dün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Bugünde kasıklarımda ağrı var ve hafiften kahverengi akıntım oldu. Sizce hamile miyimdir. Erken gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor diye okudum.

Kan ver canım

Fotoğrafını atar mısın canim

Kızlar. Sabah test yapmıştım eve geldim bir çizgi gördüm testi resmen yıkadım suyun içinde beklettim ama yine de durum bu ? Kahverengi akıntım olmuş bat yarın

Eklentiler

• C25A92E7-BAB0-4AF1-8233-6A6D7164D3C5.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 83
Testim çok net çıktı bende ona şaşırdım. Bu kadar erken bu kadar net çıkması ilginç geldi

Eklentiler

• image.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar öncelikle ovulasyon testini kullandım. Yumurtalama günümü tespit ettim. Bugün de kan testi yaptırdım 658 çıktı Pazartesi bir daha ölçtüreceğim. Şuan kasık ve karın ağrılarım var hafif kahverengi akıntım da olmuştu geçen hafta ama şuan kesildi. İnşallah herşey yolunda gider. Darısı tüm dileyenlere

Merhaba bat a 15 gün var 1 hafta önce yumurtlama gördüm ve değerlendirdik. Genelde bat a 10 gün kala pms dönemim başlıyor baş ağrısı mide bulantısı kasık agrılarım başlıyor bu ay biraz erkenden başladı hamile kalıp böyle yumurtlama sonrası mide bulantısı, kasıklarda hareketlilik ve batma, bel ağrısı gibi belirtiler yaşadınız mı bu kadar erkenden belirtiler yaşanıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…