- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 53
- 32
Maşallah canım Allah esirgesin devamında daAminn dualarım sizinleBen 22 aralık yumurtlama 23 aralık çatlama gördüm. Belirtilerim normalde yumurtlamada acayip akıntım olurdu bu ay hiç akıntım olmadı yumurtlama süresince hatta ovülasyonla takip etmesem yumurtlamadım dicektim. yumurtlamadan 10 gün sonra camsil konusuna acayip midem bulandı sonra ardından bembeyaz krem Rengi akıntım oldu iç çamasarım bembeyaz oluyordu. Bugün sabah yine midem bulandı ve göğüslerim acayip açımda başladı ayrıyetten kasıklarım agrıyordur. Şüphelendim test yaptım ve kopkoyu çıktı ardından hemen sağlıkocagına gittim kan testim 117 çıktı yani demem o ki çatlamadan 12 yumurtlamadan 13 gün sonra ve adeti 6 ocaktı yani 3 gün önce pozitif gördüm fotolar asagıda
Amin Allah razı olsun Allah isteyen herkese nasip etsinMaşallah canım Allah esirgesin devamında daçok güzel köyü köyü çıkmış seni de şüpheye suruklememis bizde öyle oluruz da biter gider bu merak insalalh
İlk ayım çok şükür nasip olduKaç aldır deniyordunuz
Dua edin tabikide atarımHeyecanlandim bak hadi bakalım yap at bize de inşallah pozitif görürüz
Canim benim insaallah Rabbi en hayirlisindan bir evlat nasip etsin sana.yarin güzel haberini alalim.Dua edin tabikide atarım
Hayırlı olsun öncelikleAminn dualarım sizinleBen 22 aralık yumurtlama 23 aralık çatlama gördüm. Belirtilerim normalde yumurtlamada acayip akıntım olurdu bu ay hiç akıntım olmadı yumurtlama süresince hatta ovülasyonla takip etmesem yumurtlamadım dicektim. yumurtlamadan 10 gün sonra camsil konusuna acayip midem bulandı sonra ardından bembeyaz krem Rengi akıntım oldu iç çamasarım bembeyaz oluyordu. Bugün sabah yine midem bulandı ve göğüslerim acayip açımda başladı ayrıyetten kasıklarım agrıyordur. Şüphelendim test yaptım ve kopkoyu çıktı ardından hemen sağlıkocagına gittim kan testim 117 çıktı yani demem o ki çatlamadan 12 yumurtlamadan 13 gün sonra ve adeti 6 ocaktı yani 3 gün önce pozitif gördüm fotolar asagıda
Aminnn amin inşallah canımCanim benim insaallah Rabbi en hayirlisindan bir evlat nasip etsin sana.yarin güzel haberini alalim.
Bende yarın test yapacağım inşallah çıkar pozitif inşallah hepimiz bu güzel haberi alırızKızlar ne durumdasınız? Benim bata 2 gün kaldı bekliyorum, 6 gün kala negatifti ondan sonra daha yapmadım
Haftasonu 2 gün boyunca az sonra adet olacak gibi ağrılarım kramplarım oldu karnımın alt kısmında ve belimde, ama bugün hiç bi şey yok. Bu bi anlam ifade ediyor mu bilmiyorum negatif gibi şartlandım zaten, pozitifse supriz olacak
AmiiiinBende yarın test yapacağım inşallah çıkar pozitif inşallah hepimiz bu güzel haberi alırız
Ben negatif görmek çok üzüyor diye kendime söz verdim adet en az 2 gün geçmeden test yapmicam, hayırlısı olsun :)Bende yarın test yapacağım inşallah çıkar pozitif inşallah hepimiz bu güzel haberi alırız
Suan 12 gün oldu ve acayip agrıyor bel ve kasıkHayırlı olsun öncelikle
Bi sorum olacak yumurtlamadan yaklaşık 11-12 gün sonra adet olacak gibi kramplar ve bel ağrıları oldu mu rahimde?
Bende de oldu 12.gündeyim,inşallah güzel haberi alır paylaşırız biz deSuan 12 gün oldu ve acayip agrıyor bel ve kasık
Aminn inşAllahBende de oldu 12.gündeyim,inşallah güzel haberi alır paylaşırız biz de
Kızlar benimde adetime 5 güm var belirti olarak sadece acı su geliyor ağzıma bi de rüya gördüm ilk tuvaletle değil akşam saatlerinde yaptım sizce bişey var mı ?
Normal testte çıkmıştı sizin sonuç değil mi. Ben sabah yaptımSuan 12 gün oldu ve acayip agrıyor bel ve kasık
Cok yanıltıcı ya bende de öyle çıktı korkup test vermeye gidemedim bu yüzdenEvet canım prodoctor bugün kan verdim 0 çıktı
Evet normal test yapmıştım. Yumurtlamanızı biliyor musunuzNormal testte çıkmıştı sizin sonuç değil mi. Ben sabah yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?