Gebeliğe Hazırlık BAT 1-10 Ocak olanlar hadi gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah canım Allah esirgesin devamında da çok güzel köyü köyü çıkmış seni de şüpheye suruklememis bizde öyle oluruz da biter gider bu merak insalalh

Hayırlı olsun öncelikle
Bi sorum olacak yumurtlamadan yaklaşık 11-12 gün sonra adet olacak gibi kramplar ve bel ağrıları oldu mu rahimde?

Kızlar ne durumdasınız? Benim bata 2 gün kaldı bekliyorum, 6 gün kala negatifti ondan sonra daha yapmadım
Haftasonu 2 gün boyunca az sonra adet olacak gibi ağrılarım kramplarım oldu karnımın alt kısmında ve belimde, ama bugün hiç bi şey yok. Bu bi anlam ifade ediyor mu bilmiyorum negatif gibi şartlandım zaten, pozitifse supriz olacak

Bende yarın test yapacağım inşallah çıkar pozitif inşallah hepimiz bu güzel haberi alırız

Kızlar benimde adetime 5 güm var belirti olarak sadece acı su geliyor ağzıma bi de rüya gördüm ilk tuvaletle değil akşam saatlerinde yaptım sizce bişey var mı ?

Eklentiler

• 8CA1EB4E-AD57-4EE2-B4CE-96B4FB4B2A81.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 67
  • 5694740A-D8DC-46B0-A06B-BF391569DB2E.webp
    12 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar benimde adetime 5 güm var belirti olarak sadece acı su geliyor ağzıma bi de rüya gördüm ilk tuvaletle değil akşam saatlerinde yaptım sizce bişey var mı ?

Test markası prodoctor mu var la yok arası bişey canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…