Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benim doktor arkadaşım test için mutlaka reglinin gecikmesini bekle dedi ama istersen reglinin ilk günü regl olmazsan Awox marka erken gebelik testini yapabilirsin sonuçlarını paylaşırsın umarım heyecanın kat kat mutluluğa dönüşürHadi bakalım ben galiba bekleyemiceö adet günümün 1-2 gün öncesi yapabilirim ilk olduğu için heyecanlanıyorum birde ilk aylar ya heves![]()
Ay evet inşallah hayırlısı sağlıklısı kolayıyla tutunsun bebişler bizi çok bekletmesinlerBenim de 21 çatlamaydı aşağı yukarı aynı tarihlere denk geliyor umarım tutunmuştur ikimizden birinin pozitif olsun bariAy ilk defa göbek deliği yanmasını duyuyorum herkeste belirtiler farkılıdır tabi inşallah bebişin habercisi olur
ben de 1,5 senedir evliyim ikinci deneyişim çok stresli bir süreç
Ben de awox aldım hatta bugün kargo geldi buraları okuyarak aldımYa benim doktor arkadaşım test için mutlaka reglinin gecikmesini bekle dedi ama istersen reglinin ilk günü regl olmazsan Awox marka erken gebelik testini yapabilirsin sonuçlarını paylaşırsın umarım heyecanın kat kat mutluluğa dönüşür![]()
Ay evet inşallah hayırlısı sağlıklısı kolayıyla tutunsun bebişler bizi çok bekletmesinler![]()
Şu an da mı öyle belkide gerçekten vardır bebiş çümkü adetimize 2 hafta varYa benim reglime iki hafta kala adet sancısına benzer sancı ve yumurtalıklarımda batma hissettim psikolojik olabilir ama bir umut işte![]()
Hayırlı haberlerini bekliyoruzBen de awox aldım hatta bugün kargo geldi buraları okuyarak aldımdeneyeceğim ya 6 ya 7 kasımda
Evet bugün bile hissettim ara ara sancı batma oluyor regl belirtileri için çok erken gibi geliyorŞu an da mı öyle belkide gerçekten vardır bebiş çümkü adetimize 2 hafta var
Evet doğrudur gerçekten hadi bakalım hayırlısı olsunHayırlı haberlerini bekliyoruzama acele etme negatif çıksa bile regl görmesen kan testi ver. Bir arkadaşım test yaptı negatif çıktı adet sancısıyla birebir aynı sancı çekti sonra kan testi verince hamile olduğunu öğrendi
Ayni tarihlerimiz umarım olurMerhaba kızlar benimde bat 2 kasım test için sabırsızlanıyorum 20 si pik gördüm umarım bu sefer tutar 4 senedir uğraşıyorum
Ben 1 yıldır deniyorum ne bir kimyasal yaşadım ne de dış gebelik. Bazen kimyasal yaşasaydim keşke diyorum İnanUmarım 6 tane kimyasal yaşadım artık umudumu yitirmeye başlıyorum
Canım ya inanmaktan vazgeçme eminim o gün bir gün gelecekSende hakkısın ama artık gebelik testinde ne zaman pozitif görsem oturup ne zaman düşecek diye bekliyorum