• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Hamilelik var yeni başlamış inşallah kimyasal gebelik olmaz
İnşallah insallah 1 bucuk senedir bekliyorum. Bugun pkos ve kist var dedi dr cok üzüldüm ve zaten yok iyi vereyim bari testi dedim oylr kan verdim. E tam vazgectim akışa bıraktım böyle çıkınca sonuc bi heveslendim ya içim şey oldu..

İnşallah insallah 1 bucuk senedir bekliyorum. Bugun pkos ve kist var dedi dr cok üzüldüm ve zaten yok iyi vereyim bari testi dedim oylr kan verdim. E tam vazgectim akışa bıraktım böyle çıkınca sonuc bi heveslendim ya içim şey oldu..
Ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim hatta o ay adet olmadım bir dahakinin ayında hamile olduğumu öğrendim yani geç döllenme olmuş zaten öğrendikten 1 hafta sürmedi kanamam başladı betam iki gunde bir artmiyordu çok az artıyordu hiç heveslenme senin için söylüyorum çünkü sonu hüsran oluyor ben aynısını yaşadım bir daha da bence kan verme adetin gelmesini bekle kimyasal gebelikte normal adet gibi oluyor rabbim gönlümüze göre versin ne diyim

Malesef yerleşme olduğu vakit testte hemen çıkmıyor yerleşmeden 3 4 gün sonra yeni yeni kanda gösteriyor kendini
Aaa bilmiyordum o kadarını ben teşekkür ederimm bilgilendirdiğin için canım 6 Kasım bat günüm o gün sabah ilk idrar ile yapsam sonuç alırım heralde dimi

Ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim hatta o ay adet olmadım bir dahakinin ayında hamile olduğumu öğrendim yani geç döllenme olmuş zaten öğrendikten 1 hafta sürmedi kanamam başladı betam iki gunde bir artmiyordu çok az artıyordu hiç heveslenme senin için söylüyorum çünkü sonu hüsran oluyor ben aynısını yaşadım bir daha da bence kan verme adetin gelmesini bekle kimyasal gebelikte normal adet gibi oluyor rabbim gönlümüze göre versin ne diy
Ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim hatta o ay adet olmadım bir dahakinin ayında hamile olduğumu öğrendim yani geç döllenme olmuş zaten öğrendikten 1 hafta sürmedi kanamam başladı betam iki gunde bir artmiyordu çok az artıyordu hiç heveslenme senin için söylüyorum çünkü sonu hüsran oluyor ben aynısını yaşadım bir daha da bence kan verme adetin gelmesini bekle kimyasal gebelikte normal adet gibi oluyor rabbim gönlümüze göre versin ne diyim
Amin canim insallah kimyasal olmaz. Ben zaten ümitsizdim beklentim yoktu ki testi verirken. Ama deger böyle sinirda olunca bu kez icimde bir heyecan oldu :( hayırlısı...

Canım varsa bile henüz çok yeni var gibi duruyor aynı yerde 48 saat sonra kan ver yükselecek mi bak bakalim
İnşallah vardır canim ya 1 bucuk senedir artik mahvoldum. Ya normalde umudum yoktu ki öylesine kontrole gittim dr beta istedi hatta ben bos yere para veriyorum zaten yok diye düşündüm ama gitmişken hadi kan verim dedim ilk kez böyle çıkınca sok oldum. Benim kayıp olan gebeliğimde ben rüyamda görmüştüm daha yerlesme aşamasında yakalamistim.
Bunda dr söylemi ile hareket edeyim dedim kafaya taktım
Yine kan vericem perşembe günü size haber vercem

Aaa bilmiyordum o kadarını ben teşekkür ederimm bilgilendirdiğin için canım 6 Kasım bat günüm o gün sabah ilk idrar ile yapsam sonuç alırım heralde dimi
Bence öyle yapma 1 2 gün gecikmeyi bekle zaten 2 gün kaldı adet olursan o gün gerek kalmaz zaten Gecikirsen yap sonuç alırsın zaten eğer şuanki lekelenme yerleşme kanaması ise inşallah öyledir 🤲🏻💖 3 günde kana karışsa bi 5 günde idrarda oda çok silik sonuç alırsın o yüzden bekle öyle yap derim 🥰

Kızlar ayrı başlıkta yazmisim bura varmış meğersem, benim de bat 6 kasim 2 günüm var yani iki adet test yaptım ilki geçen gun silik de olsa direk cikmisti diğeri de bugun belirgin sanirim, kan vericez aksam dua edin sağlıkla alalim hepimiz

Eklentiler

• 1000113130.webp
    1000113130.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 78
  • 1000113036.webp
    1000113036.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar ayrı başlıkta yazmisim bura varmış meğersem, benim de bat 6 kasim 2 günüm var yani iki adet test yaptım ilki geçen gun silik de olsa direk cikmisti diğeri de bugun belirgin sanirim, kan vericez aksam dua edin sağlıkla alalim hepimiz
Ben burdayım diyor gözün aydın canım

Back
X