- 20 Haziran 2018
- 207
- 81
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende elendim galiba bu ay. Hafif bir kahverengi leke gördümBenimde kan testim negatif cıktı.. inşallah birdaha ki aya tutar
Kizlar sonucum
Gebelik görünüyor adetinize kaç gün kala yaptınız yeni gebelik oluşmaya başlamışKizlar sonucum böyle
Yani reglim cok düzensiz adetim takvime gore 4 gun gecikmede ama 2 kez yumurtlama oldu değerlendirdim 22 ekim de yumurtlama ve 29 ekimde oldu değerlendirdim.Gebelik görünüyor adetinize kaç gün kala yaptınız yeni gebelik oluşmaya başlamış
İnşallah insallah 1 bucuk senedir bekliyorum. Bugun pkos ve kist var dedi dr cok üzüldüm ve zaten yok iyi vereyim bari testi dedim oylr kan verdim. E tam vazgectim akışa bıraktım böyle çıkınca sonuc bi heveslendim ya içim şey oldu..Hamilelik var yeni başlamış inşallah kimyasal gebelik olmaz
Ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim hatta o ay adet olmadım bir dahakinin ayında hamile olduğumu öğrendim yani geç döllenme olmuş zaten öğrendikten 1 hafta sürmedi kanamam başladı betam iki gunde bir artmiyordu çok az artıyordu hiç heveslenme senin için söylüyorum çünkü sonu hüsran oluyor ben aynısını yaşadım bir daha da bence kan verme adetin gelmesini bekle kimyasal gebelikte normal adet gibi oluyor rabbim gönlümüze göre versin ne diyimİnşallah insallah 1 bucuk senedir bekliyorum. Bugun pkos ve kist var dedi dr cok üzüldüm ve zaten yok iyi vereyim bari testi dedim oylr kan verdim. E tam vazgectim akışa bıraktım böyle çıkınca sonuc bi heveslendim ya içim şey oldu..
Aaa bilmiyordum o kadarını ben teşekkür ederimm bilgilendirdiğin için canım 6 Kasım bat günüm o gün sabah ilk idrar ile yapsam sonuç alırım heralde dimiMalesef yerleşme olduğu vakit testte hemen çıkmıyor yerleşmeden 3 4 gün sonra yeni yeni kanda gösteriyor kendini
Ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim hatta o ay adet olmadım bir dahakinin ayında hamile olduğumu öğrendim yani geç döllenme olmuş zaten öğrendikten 1 hafta sürmedi kanamam başladı betam iki gunde bir artmiyordu çok az artıyordu hiç heveslenme senin için söylüyorum çünkü sonu hüsran oluyor ben aynısını yaşadım bir daha da bence kan verme adetin gelmesini bekle kimyasal gebelikte normal adet gibi oluyor rabbim gönlümüze göre versin ne diy
Amin canim insallah kimyasal olmaz. Ben zaten ümitsizdim beklentim yoktu ki testi verirken. Ama deger böyle sinirda olunca bu kez icimde bir heyecan olduBen geçen ay kimyasal gebelik geçirdim hatta o ay adet olmadım bir dahakinin ayında hamile olduğumu öğrendim yani geç döllenme olmuş zaten öğrendikten 1 hafta sürmedi kanamam başladı betam iki gunde bir artmiyordu çok az artıyordu hiç heveslenme senin için söylüyorum çünkü sonu hüsran oluyor ben aynısını yaşadım bir daha da bence kan verme adetin gelmesini bekle kimyasal gebelikte normal adet gibi oluyor rabbim gönlümüze göre versin ne diyimhayırlısı...
İnşallah vardır canim ya 1 bucuk senedir artik mahvoldum. Ya normalde umudum yoktu ki öylesine kontrole gittim dr beta istedi hatta ben bos yere para veriyorum zaten yok diye düşündüm ama gitmişken hadi kan verim dedim ilk kez böyle çıkınca sok oldum. Benim kayıp olan gebeliğimde ben rüyamda görmüştüm daha yerlesme aşamasında yakalamistim.Canım varsa bile henüz çok yeni var gibi duruyor aynı yerde 48 saat sonra kan ver yükselecek mi bak bakalim
Bence öyle yapma 1 2 gün gecikmeyi bekle zaten 2 gün kaldı adet olursan o gün gerek kalmaz zaten Gecikirsen yap sonuç alırsın zaten eğer şuanki lekelenme yerleşme kanaması ise inşallah öyledirAaa bilmiyordum o kadarını ben teşekkür ederimm bilgilendirdiğin için canım 6 Kasım bat günüm o gün sabah ilk idrar ile yapsam sonuç alırım heralde dimi
KesinlikleBende öyle düşündüm de her hastanenin referansı farklı ekran alıp atsin görürüz daha sağlıklı cevap veririz
Ben burdayım diyor gözün aydın canımKızlar ayrı başlıkta yazmisim bura varmış meğersem, benim de bat 6 kasim 2 günüm var yani iki adet test yaptım ilki geçen gun silik de olsa direk cikmisti diğeri de bugun belirgin sanirim, kan vericez aksam dua edin sağlıkla alalim hepimiz
Insallahhhh rabbim herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza da alalim insallahBen burdayım diyor gözün aydın canım
Bana mi dediniz :)Çok başında yakalamşsın 2 haftalık muhtemelen
Buyuk ihtimalle ovulasyonum 20 ekimdi çünküÇok başında yakalamşsın 2 haftalık muhtemelen
Bir de kan verirken direk hcg ye bakilmasini istiyorum mu demeliyim acile gidicez ne dersem bakarlarBen burdayım diyor gözün aydın canım