Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Ayyy yaaa çok sevindimm Rabbim sağlıkla hayırla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum kendimin olmuş gibi mutlu oldum bnde aynı hala yok maalesef duanı beklerim
Tabi ki ederim , buradan uzaklaştım yumurtlama testini bıraktım biraz kafamı başka yöne dağıttım baktım hamileyim

Tabi ki ederim , buradan uzaklaştım yumurtlama testini bıraktım biraz kafamı başka yöne dağıttım baktım hamileyim
Ayy bi onu yapabilsem zaten öyle diyen çok kişi oldu inşallah Rabbim bize de nasip eder her ay yeter artık bıktım yapmayacağım istemiyorum diyorum bakıyorum ay sonu test yapmaya başlamışım

Çok tebrik ederim Allah kucağına alamayı nasip Etsin uyguladığınız bir şey var mıydı ve belirtilerinşz nelerdi acaba sorun yoksa söyleyebilir misiniz ?
Merhaba teşekkür ederim , yumurtlama testi yapmadım öncelikle önceki aylarda yapmıştım yaptığımda o gece ilişki olacak diye stres oluyordum birde yumurtlama günlerimi tek ilişki olarak değerlendirmedim hem sabah hem akşam olarak değerlendirdik fakat eşimde sperm ile alakalı bi sorun yok , belirti olarak aynı regl belirtisiydi akıntım bile aynıydı olmadı dedim hatta rüyamda gördüm o akşamda alkollü bi yere gidecektik gitmeden yapayım dedim pozitif çıktı 2 Eylül regl tarihimdi 31 ağustosta pozitif gördüm . Hamile kalmak için yaptığım hiç bir şeyi bu ay yapmadım 3 ay önce polip aldırdım onun faydası olduğunu düşünüyorum

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim polip aldırmanız ve stres yönetimi sanırım baya etkili olmuş inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bende çok fazla stres oluyor be yumurtlama günlerinde sanırım stresten dolayı bir şeyler ters gidiyor bu ay bend erahatlamaya çalışacağım inşallah bir faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…