Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Kızlar selam hamilelik haberi alanlara bi kaç sorum var bu ay değişik olarak ne yaptınız ve kaç aydır deniyordunuz , benim adetim bitti yeni ay yeni umutlar fikirlere açığım
Ben henüz hamilelik haberi almadım ama bu ay vitamin takviyesine başladım eşime de aldım o da kullandı umarım güzel haberler alırım o zaman mutlaka tavsiye edicem

Kızlar bir yere uzanırken yada genleşirken kasığımda bıçak batması gibi acı oluyor daha önce yaşayan var mı neden oluyor acaba

Yumurtaların catlamaması ve ilacsız büyümemeleri pcos amh değerim 10
Bende de Amh düşüklüğü var.Pcosun tedavide cevabı rezerv azlığına göre biraz daha güzel sonuçlanıyor.umarım isteyen hepimiz kısa sürede en güzelde en hayırlı sonuçları alırız.

Kızlar acil. 5+3 günlük hamileyim testlerimi falan göndermiştim buraya. Bugün sildiğimde gelen bir kanama başladı. Çok değil pembe şekilde başına gelen var mı ?

Kızlar acil. 5+3 günlük hamileyim testlerimi falan göndermiştim buraya. Bugün sildiğimde gelen bir kanama başladı. Çok değil pembe şekilde başına gelen var mı ?
Öncelikle çok panik olduğunu biliyorum, sakinleş canım ben de 5+0da yaşadım apar topar acile gittim ve bir sıkıntı olmadığını söyledi doktorum. Ne olur ne olmaz bi doktora görünme imkanın varsa görün. Progestan iğne verdi bana dinleniyorum tekrarlamadı, korkma lütfen.

Doktora gittim ama hiç iğne falan vermedi dinlen ve hiç plan bozma tatile de git dedi. Salı günü tatil planımız vardı. Uçakla gideceğiz hem de hiç plan bozma dedi.

Doktora gittim ama hiç iğne falan vermedi dinlen ve hiç plan bozma tatile de git dedi. Salı günü tatil planımız vardı. Uçakla gideceğiz hem de hiç plan bozma dedi.
İmplantasyon kanamasıdır muhtemel,doktora gitmişin ters birşey olsa söylerdi,panikleyip strese sokma kendini,implantasyon kanaması bebeğin iyi tutundupunun da bir göstergesi

Arkadaşlar laboquick test markası nasıl kullananlar var mı özellikle ovulasyon testinde?

Merhabalar,ovulasyon testi yaptım da bilgisi olan arkadaşlar bakabilir mi?

Eklentiler

• IMG_6659.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_6658.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 14
Adetimin 11.günü hemen hemen aynı renk iki çizgi de
tam aynı renk ya da bir tık koyu olması gerekiyor T çizgisinin. bence henüz yumurtlama olmadı ama olmak üzere 1-2 güne kadar :) bu sıralar yaklaşık 7-8 gün hatta mümkün olduğunda gün aşırı ilişki tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…