- Emoji Skoru
- 309
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi berzahnur34256
-
Yarın gece vereceğim inşallahTest yaptınız mı ?
ben mayıs sonu kimyasal geçirdim . Gecikmenin 5. Günün de 233 çıktı geç döllenme olmuş sonra tutunma olmadı . Yani beta geç yükselebiliyor. O yüzden erken gebelik testi yapmayın bence . İnsan stres oluyor olacağı varsa da stresten olmuyor .Benimde bat 31 aralık 1 ocak ama bugün test yaptım negatiftielimdeki takip uygulamasına göre 5 gün sonra test yap diyordu yani adetin 2. Gün gecikmesinden sonra diyor adetime 3 gün var gibi gösteriyor umudum yok gibi
İnşallah güzel haber alırsınız sağlıklı bir gebeliğiniz olurYarın gece vereceğim inşallahçalışıyorum nöbetçiyim 12 den sonra vereceğim o yüzden
Amin amin inşallah biraz adet olacakmışım gibi hissediyorum ama hayırlısıİnşallah güzel haber alırsınız sağlıklı bir gebeliğiniz olur
Siz test ya da kan verecek misiniz ?İnşallah güzel haber alırsınız sağlıklı bir gebeliğiniz olur
Yarın sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruzSabah test yaptım. Bu ayda erken yumurtladım. Dpo bugün 11. Sizce gebelik var mıdır? Tabi ben testi böyle söküp parçaladığım için kurudukça çizgi silinmeye başladı ama bu sonuç ilk dakikalarda çıkmıştı yarın kan vermeye gideceğim ama ölücem meraktan Eki Görüntüle 3690421
Daha erken diye düşündüm. Adetimden bikaç gün geçtikten sonra vermeyi düşünüyorum.Siz test ya da kan verecek misiniz ?
İnşallah sağlıklı ve güzel haberler alırsınız sizdeDaha erken diye düşündüm. Adetimden bikaç gün geçtikten sonra vermeyi düşünüyorum.
Ay hadi inşallahYarın sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz
Ovulasyon testi yaptınız mı belki geç yumurtlamışsınızdırbenımde bat 2 ocak . test yaptım fakat negatif. geçmeyen bel agrım var sankı sopa saplanıyor ve karnıma dolanıyor agrı . Bakalım hayırlısı regl den 1 hafta once hep akıntım sarı olurdu bugun koyu sarı geldı bakalım dönecek mı pozitife
Göğüste sızı oluyor diyorlar ama yok. Diğer belirtilerde adet öncesine benziyor, bilemedim.Tek fark karnımda bir dolgunluk hissi var.. Birde çok stresliyim ya acaba varmı birşey diye takılıyor kafama sürekli ne yapmak lazım acabaİnşallah sağlıklı ve güzel haberler alırsınız sizdebelirtileriniz nasıl
Kendinizi meşgul edecek şeylerle uğraşın biran önce aklınızdan uzaklaştırmaya çalışın her şeyiGöğüste sızı oluyor diyorlar ama yok. Diğer belirtilerde adet öncesine benziyor, bilemedim.Tek fark karnımda bir dolgunluk hissi var.. Birde çok stresliyim ya acaba varmı birşey diye takılıyor kafama sürekli ne yapmak lazım acaba
Belirtisi olmayıp hamile kalanlarda çok fazlaMerhaba, benim de BAT 31 Aralık-1 Ocak. Şuan hiç bir belirtim yok
Daha 1 hafta var erken gibi , geç döllenmede olmuş olabilir bence adet tarihinizi biraz daha bekleyin test yapacaksanız . İnşallah tez zaman sağlıklı gebeliğiniz olurbenımde bat 2 ocak . test yaptım fakat negatif. geçmeyen bel agrım var sankı sopa saplanıyor ve karnıma dolanıyor agrı . Bakalım hayırlısı regl den 1 hafta once hep akıntım sarı olurdu bugun koyu sarı geldı bakalım dönecek mı pozitife
Gece 12den sonra acilde mi vereceksiniz özel hastane mi devlet mi ?Yarın gece vereceğim inşallahçalışıyorum nöbetçiyim 12 den sonra vereceğim o yüzden
Sonucunuz çıkınca bize de haber verinSabah test yaptım. Bu ayda erken yumurtladım. Dpo bugün 11. Sizce gebelik var mıdır? Tabi ben testi böyle söküp parçaladığım için kurudukça çizgi silinmeye başladı ama bu sonuç ilk dakikalarda çıkmıştı yarın kan vermeye gideceğim ama ölücem meraktan Eki Görüntüle 3690421
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?