Bat 1-2 Ocak

Benimde bat 31 aralık 1 ocak ama bugün test yaptım negatifti elimdeki takip uygulamasına göre 5 gün sonra test yap diyordu yani adetin 2. Gün gecikmesinden sonra diyor adetime 3 gün var gibi gösteriyor umudum yok gibi

Benimde bat 31 aralık 1 ocak ama bugün test yaptım negatifti elimdeki takip uygulamasına göre 5 gün sonra test yap diyordu yani adetin 2. Gün gecikmesinden sonra diyor adetime 3 gün var gibi gösteriyor umudum yok gibi
ben mayıs sonu kimyasal geçirdim . Gecikmenin 5. Günün de 233 çıktı geç döllenme olmuş sonra tutunma olmadı . Yani beta geç yükselebiliyor. O yüzden erken gebelik testi yapmayın bence . İnsan stres oluyor olacağı varsa da stresten olmuyor .

Sabah test yaptım. Bu ayda erken yumurtladım. Dpo bugün 11. Sizce gebelik var mıdır? Tabi ben testi böyle söküp parçaladığım için kurudukça çizgi silinmeye başladı ama bu sonuç ilk dakikalarda çıkmıştı yarın kan vermeye gideceğim ama ölücem meraktan

Yarın sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz

benımde bat 2 ocak . test yaptım fakat negatif. geçmeyen bel agrım var sankı sopa saplanıyor ve karnıma dolanıyor agrı . Bakalım hayırlısı regl den 1 hafta once hep akıntım sarı olurdu bugun koyu sarı geldı bakalım dönecek mı pozitife

Ovulasyon testi yaptınız mı belki geç yumurtlamışsınızdır

İnşallah sağlıklı ve güzel haberler alırsınız sizde belirtileriniz nasıl
Göğüste sızı oluyor diyorlar ama yok. Diğer belirtilerde adet öncesine benziyor, bilemedim.Tek fark karnımda bir dolgunluk hissi var.. Birde çok stresliyim ya acaba varmı birşey diye takılıyor kafama sürekli ne yapmak lazım acaba

Kendinizi meşgul edecek şeylerle uğraşın biran önce aklınızdan uzaklaştırmaya çalışın her şeyi

Daha 1 hafta var erken gibi , geç döllenmede olmuş olabilir bence adet tarihinizi biraz daha bekleyin test yapacaksanız . İnşallah tez zaman sağlıklı gebeliğiniz olur

Sonucunuz çıkınca bize de haber verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…