- 8 Eylül 2021
- 496
- 203
- 53
dop 7 cok erkan ya dop 10dan sonra anca belirti başlar.Günaydındpo7’den selamlar. Belirti yok. Üzülsem mi, şu saatlerde azıcık umutsuzum ve morale ihtiyacım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dop 7 cok erkan ya dop 10dan sonra anca belirti başlar.Günaydındpo7’den selamlar. Belirti yok. Üzülsem mi, şu saatlerde azıcık umutsuzum ve morale ihtiyacım var
valla benimde ilki 2. ayda kaldım ama bu oyle olmadı gercı benım yaşta var ondan da olabilir.İnşallah çabucak tutar seninde canım bilmiyorum ilkini hiç anlamamıştık öylesine yapılan bir birliktelikti ve tuttu halen şaşkınız bu da öyle olur mu acaba![]()
Of kesinlikle beklemek çok zor olmadıysa önümüze bakalım bari diyor insan kendi kendineHiç umut vermiyor chatgpt de ya. Burda belirti olarak yazılanları, kendimde de hissettiğimde soruyorum ve Progesteron deyip duruyor. Olası gebelik için hormon değişimleri olabilir, gebelik belirtisinden ayırabileceğimiz noktalar yok diyor. Sadece yerleşme kanaması görürsem, evet gebelik ihtimali diyecek :) Biz de anlaşamıyoruz şu sıralar onunla. O gerçekleri söylüyor ama ben umut satmasını bekliyorumEn zor kısım ovülasyon ile bat arası beklemek di mi? :)))
Yaşınız kaç acaba? Benim 30valla benimde ilki 2. ayda kaldım ama bu oyle olmadı gercı benım yaşta var ondan da olabilir.
39 canım benimde .Yaşınız kaç acaba? Benim 30
İnşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize39 canım benimde .
Hamilelik sürecini hiç böyle düşünmemiştim. Bilseydim 2 yıl korunmaya çalışmazdım. Zaten hemen olan bir şey değilmiş. İlla ki olur da planlı ilerlemek zor sanırım.dop 7 cok erkan ya dop 10dan sonra anca belirti başlar.
ilk doğum kaç yaşında? Allah bağışlasın39 canım benimde .
Bende pcosum. Regl mi gecikiyor. Ben ergenlik dönemimde regl olamıyordum aylarca. İlaç ile oluyordum ama 4 5 senedir düzene girdi çok şükürbende 10-15 kasım arası adettim. beklenen adet tarihim 8-10 aralık. pcos var. yumurtlama olmuyor yani yumurta büyüyorsa bile çatlamıyor diye analiz ettim. Her neyse bende yerimi alayım sizle beraber hayırlara vesile olsun inşallah :)
benimki değişik bir serüven ilk başlarda her ay oluyordum ama günleri farklı oluyordu sonra ayda gecikmeler başladı sonra hiç olmamaya başladım daha sonra belli bir düzende oluyor ama az olmaya başladı falan. tabii bu dediklerim ergenlik çağından bu zamana kadarki zamanda olan şeyler. düzene girmesi için özel olarak bir şey yaptınız mı sağlıklı beslenme yürüyüş vs. ile mi olduBende pcosum. Regl mi gecikiyor. Ben ergenlik dönemimde regl olamıyordum aylarca. İlaç ile oluyordum ama 4 5 senedir düzene girdi çok şükür
Benimdee 4 aralıkay insallah aralik 11 dogum gunum o yuzden bu ay baska bir heyecan ve umut var icimde insallah hepimizin guzel haberlerini aliriz![]()
ilk doğum kaç yaşında? Allah bağışlasınçocuğunuz kaç yaşında. Aile öyküsünde vardır 40’larda doğum yapan.
Ohoo o zaman sen boşuna yaş 39 deyip duruyosun, 25-30 arası deilk cocugum 34 yasında dogurdum 5 yasında suanda. sagolasın allah size de nasip etsin inşallah. ooo ailede cok var ya :) teyze kızlarım 41 de anannem 43 te dogurmuş hep:)
hahaha sağolasın canım benim valla daha da gaza geldim sayende :*Ohoo o zaman sen boşuna yaş 39 deyip duruyosun, 25-30 arası deBenim annem de maşallah diyelim 40, ablam 39’da yaptılar son çocuğu. Taş gibisin sen de. Sana da maşallah. Umut kırıcı bir şey yok kuvvetle muhtemel:)))