• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Zeynoss bi de beni düsünnnnn daha aralık bugün başladı benim aralığın sonuuu 😢
of valla insan sabırsız oluyor ya birde forumda takılmak bir yandan iyi geliyor bir yandan gelmiyor çünkü aklımı kurcalıyor hep kafamdan çıkmıyor. bende 10 kasımda adet olmuştum 10 kasımdan beri buralardayım gerçi önceden de hep buralarda başka insanları hep okurdum bakardım ama her neyse zaman geçmek bilmedi bir bilsen yok ovulasyon testleri yok pik yaptı mı çatladı mı idrarını tut bilmem ne yıpratıcı bir süreç ya valla

Etmedi valla ya doktor hatası dimi :(
Nasılsa tüpe yöneltirim diye düşünmesin de. Kararını kendin vermelisin yani o elinden geleni yapsaydı. Riskini de biliyor daha iyi şartlarda kontrol gerekmez miydi? Ay bilmiyorum ya doktor olsam kimseye kıyamazdım ben her gün çağırırdım yanıma. Kıymetli bir meslek ama yoğunluktan farkına varmıyorlar bazen :) Olması gereken, büyüyen yumurtanın çatlayıp çatlamaması. Hani çatladı da olmadı ayrı bir şey, kist olduğunu sonraki döngüde görmek ayrı bir şey 😕 Bilmiyorum. Kısa bir örnek reflü için gidiyorum, o anlaşmalı olduğu ilacı yazıyor. Ben kendim hayır bunu istemiyorum fayda görmüyorum diyorum. Ama demek zorunda da kalmamalıyız

Nasılsa tüpe yöneltirim diye düşünmesin de. Kararını kendin vermelisin yani o elinden geleni yapsaydı. Riskini de biliyor daha iyi şartlarda kontrol gerekmez miydi? Ay bilmiyorum ya doktor olsam kimseye kıyamazdım ben her gün çağırırdım yanıma. Kıymetli bir meslek ama yoğunluktan farkına varmıyorlar bazen :) Olması gereken, büyüyen yumurtanın çatlayıp çatlamaması. Hani çatladı da olmadı ayrı bir şey, kist olduğunu sonraki döngüde görmek ayrı bir şey 😕 Bilmiyorum. Kısa bir örnek reflü için gidiyorum, o anlaşmalı olduğu ilacı yazıyor. Ben kendim hayır bunu istemiyorum fayda görmüyorum diyorum. Ama demek zorunda da kalmamalıyız
Evet zaten bana ben sen istiyorsun diye deniyorum yoksa tüp bebek dedi bi de. Ben en iyisi adet olursam başka bir doktora gidiyim son kez. Öyle uygun da değil muayenesine 3000 lira veriyorum her ay.

Kızlar ben mi görüyorum gözüm oyun mu oynuyor
IMG_6409.webp

Eklentiler

• IMG_6374.webp
    IMG_6374.webp
    7 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_6409.webp
    IMG_6409.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 26
Tutarsa çok şaşırırım 1 seneyi geçti deniyoruz.bu ay geri çekilme olarak korunduk.çünkü geçen ay doktor karın boşluğumda bi kist gördü ameliyat dedi hamile kalırsan ameliyatı erteleri dedi 😀
ayyy insallah tutmustur ve gebeligi engellemezzz ben gordum

of valla insan sabırsız oluyor ya birde forumda takılmak bir yandan iyi geliyor bir yandan gelmiyor çünkü aklımı kurcalıyor hep kafamdan çıkmıyor. bende 10 kasımda adet olmuştum 10 kasımdan beri buralardayım gerçi önceden de hep buralarda başka insanları hep okurdum bakardım ama her neyse zaman geçmek bilmedi bir bilsen yok ovulasyon testleri yok pik yaptı mı çatladı mı idrarını tut bilmem ne yıpratıcı bir süreç ya valla
Ay seni o kadar iyi anlıyordum ki kesinlikle dediğin gibi hem iyi hem kötü oluyor burası bir kere cahillik mutluluk lafını yaşıyorsun pik mi değil mi çatladı mı çatlamadı mı hangi akıntı neyin işareti vs düşüne düşüne okuduklarını değerlendire değerlendire kafayı yiyosun, insan istiyor ki günler yürümesin koşsun 😂 ama gerçekten ne kadar az stres o kadar sağlıklı gebelik bunu her ne kadar ben de yapamasam da ben özellikle pikten sonra kendimi tamamen başka bir şeyle oyalamak istiyorum ta ki bat günüme kadar. İnşallah hepimiz o günlerimizde en güzel haberleri alırız aminnn 💖🌸

Back
X