- 25 Ekim 2025
- 607
- 373
- 18
- 32
Sende durumlar nasıl bakalımAy evet bebis hatırladım ya bu aralar aşırı unutkanımşifa olur inşallah sana ve bebişine
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende durumlar nasıl bakalımAy evet bebis hatırladım ya bu aralar aşırı unutkanımşifa olur inşallah sana ve bebişine
![]()
awox al awox iyidirBen bugün nasıl test alayım arkadaşlar öneri bekliyorumadetim 2 gün geçti 2 kez erken gebelik 2 kaset yapmıştım negatifti artık gecikme var ne alcam bilmiyorum
![]()
Zeynoss bi de beni düsünnnnn daha aralık bugün başladı benim aralığın sonuuusiz ne güzel test yapıyorsunuz benim daha test günüm bile gelmedi![]()
ben seninle olacaktim ama birakmadilar zorla test yaptirdilar bana bugün jfjdjdjdjdjBata kadar test yapmama challangesi başlatıyorumkimler benimle?
Çok şükür iyiyim dün beni sakinleştirdiniz hepinize çok kalpSende durumlar nasıl bakalım
dayanamadin dimi djdjdjBende birazdan test Almaya gidicem
dayanamayan herkes toplanmisiz hdjjdjdmdkdhaydaaaaa bu başlık test canavarı hahaha![]()
of valla insan sabırsız oluyor ya birde forumda takılmak bir yandan iyi geliyor bir yandan gelmiyor çünkü aklımı kurcalıyor hep kafamdan çıkmıyor. bende 10 kasımda adet olmuştum 10 kasımdan beri buralardayım gerçi önceden de hep buralarda başka insanları hep okurdum bakardım ama her neyse zaman geçmek bilmedi bir bilsen yok ovulasyon testleri yok pik yaptı mı çatladı mı idrarını tut bilmem ne yıpratıcı bir süreç ya vallaZeynoss bi de beni düsünnnnn daha aralık bugün başladı benim aralığın sonuuu![]()
Nasılsa tüpe yöneltirim diye düşünmesin de. Kararını kendin vermelisin yani o elinden geleni yapsaydı. Riskini de biliyor daha iyi şartlarda kontrol gerekmez miydi? Ay bilmiyorum ya doktor olsam kimseye kıyamazdım ben her gün çağırırdım yanıma. Kıymetli bir meslek ama yoğunluktan farkına varmıyorlar bazen :) Olması gereken, büyüyen yumurtanın çatlayıp çatlamaması. Hani çatladı da olmadı ayrı bir şey, kist olduğunu sonraki döngüde görmek ayrı bir şeyEtmedi valla ya doktor hatası dimi![]()
Evet zaten bana ben sen istiyorsun diye deniyorum yoksa tüp bebek dedi bi de. Ben en iyisi adet olursam başka bir doktora gidiyim son kez. Öyle uygun da değil muayenesine 3000 lira veriyorum her ay.Nasılsa tüpe yöneltirim diye düşünmesin de. Kararını kendin vermelisin yani o elinden geleni yapsaydı. Riskini de biliyor daha iyi şartlarda kontrol gerekmez miydi? Ay bilmiyorum ya doktor olsam kimseye kıyamazdım ben her gün çağırırdım yanıma. Kıymetli bir meslek ama yoğunluktan farkına varmıyorlar bazen :) Olması gereken, büyüyen yumurtanın çatlayıp çatlamaması. Hani çatladı da olmadı ayrı bir şey, kist olduğunu sonraki döngüde görmek ayrı bir şeyBilmiyorum. Kısa bir örnek reflü için gidiyorum, o anlaşmalı olduğu ilacı yazıyor. Ben kendim hayır bunu istemiyorum fayda görmüyorum diyorum. Ama demek zorunda da kalmamalıyız
ay goruyorum.bizimki gibi çıkmış sankiKızlar ben mi görüyorum gözüm oyun mu oynuyor
Eki Görüntüle 3680490
hangi marka kuruma bırakıyor mu acabaPembe gözümle baktığım zaman ama çok hafif
Tutarsa çok şaşırırım 1 seneyi geçti deniyoruz.bu ay geri çekilme olarak korunduk.çünkü geçen ay doktor karın boşluğumda bi kist gördü ameliyat dedi hamile kalırsan ameliyatı erteleri dediay goruyorum.bizimki gibi çıkmış sanki
test kabının çizgisinin dışında tutarsan daha iyi anlarsın. altında da çizgi desteği varya onu diyorumKızlar ben mi görüyorum gözüm oyun mu oynuyor
Eki Görüntüle 3680490
Predictor early canım kasığımda arada ağrı oluyordu bide sürekli karnım açhangi marka kuruma bırakıyor mu acaba
ayyy insallah tutmustur ve gebeligi engellemezzz ben gordumTutarsa çok şaşırırım 1 seneyi geçti deniyoruz.bu ay geri çekilme olarak korunduk.çünkü geçen ay doktor karın boşluğumda bi kist gördü ameliyat dedi hamile kalırsan ameliyatı erteleri dedi![]()
Ay seni o kadar iyi anlıyordum ki kesinlikle dediğin gibi hem iyi hem kötü oluyor burası bir kere cahillik mutluluk lafını yaşıyorsun pik mi değil mi çatladı mı çatlamadı mı hangi akıntı neyin işareti vs düşüne düşüne okuduklarını değerlendire değerlendire kafayı yiyosun, insan istiyor ki günler yürümesin koşsunof valla insan sabırsız oluyor ya birde forumda takılmak bir yandan iyi geliyor bir yandan gelmiyor çünkü aklımı kurcalıyor hep kafamdan çıkmıyor. bende 10 kasımda adet olmuştum 10 kasımdan beri buralardayım gerçi önceden de hep buralarda başka insanları hep okurdum bakardım ama her neyse zaman geçmek bilmedi bir bilsen yok ovulasyon testleri yok pik yaptı mı çatladı mı idrarını tut bilmem ne yıpratıcı bir süreç ya valla