Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet olunca gidip kan da bermedim sinirlerim bozulmustu jfhfjdkd o yuzden hic bilemedim kimyasal mi yalanci mi diyee jdjjdkd ama aksam yaptigimda negatif cikmisti kfjxkdtamam işte tam kimyasal durumu. test yapmasan bu ay adetim gecikti der geçerdin ama test yaptığın için kimyasalı öğrenmiş olmuşsun
Bu bariz pembe gibi gelmedi. Kurumadır değilse de kimyasaldır. 4-5 dakikadan sonra baktıysan hele dikkate alma bazı markalarda.dilann sana simdi gecen ay ki fotografi aticam neden sevinmedigimi anlayacaksın ndjdjdkdmxoxm
kuruma degil hemen çıkmıştı bdhdhdjj bide 2 gun once yaptigim silikti sonra bu koyulasinca acaba mi dedim aksam yine yaptim negatifti ertesi gun kanamam basladiiiiBu bariz pembe gibi gelmedi. Kurumadır değilse de kimyasaldır. 4-5 dakikadan sonra baktıysan hele dikkate alma bazı markalarda.
Yaa inşallahhCanım battann2 gün önce negatif, 2 gün sonra pozitif olan testler gördü bu gözlerrr
yaa sormaa cok guzel djjdjdjd cizgi gorucem diye deli ettim kendimi jdjdjjjdjdjsiz ne güzel test yapıyorsunuz benim daha test günüm bile gelmedi![]()
canimm awox siparis ver 2 gunde geliyorAFTER10 ile ilgili bu yorum beni çok tereddütte bıraktı açıkçası
canim o marka çok iyiymis sanirim hic kullanmadim ama, 1 2 gun daha bekle istersenKızlar selammmm dpo 9 dayım predictor var yapsam çıkar mı bir şey sizcee
Yarın kadın doğum doktoruma gidicem kontroo amaçlı ama merak da ediyorumcanim o marka çok iyiymis sanirim hic kullanmadim ama, 1 2 gun daha bekle istersen
yani bi kan testinde iste varsa cikar zaten o zamanYarın kadın doğum doktoruma gidicem kontroo amaçlı ama merak da ediyorum![]()
Adetim geçmeden yapmıyor ya geçen ay adetliyken gittiğim için tarihimi biliyoryani bi kan testinde iste varsa cikar zaten o zaman![]()
Dediğim gibi pembe gibi durmuyor. Pembe olması lazım. Çok kalın bir çizgi ayrıca. O şekilde çıkmaması lazımdı. Neyse sağlık olsun. Bu ay güzel haberler al :)kuruma degil hemen çıkmıştı bdhdhdjj bide 2 gun once yaptigim silikti sonra bu koyulasinca acaba mi dedim aksam yine yaptim negatifti ertesi gun kanamam basladiiii
Ay valla ben gidiyom yapmayayani bi kan testinde iste varsa cikar zaten o zaman![]()
Etmedi valla ya doktor hatası dimiÇatlatma iğnesi sonrasında kontrol etmiyor sanırım. Farklı doz ya da marka gibi değişim. Çatlamamışsa kiste dönen büyümesin diye bi kontrol edilebilirlik olsa erkenden ne güzel olurmuş. Şans daha da çoğalırmış yaa. Yumurtan da çok güzel büyümüş maşallah.![]()
Ay evet bebis hatırladım ya bu aralar aşırı unutkanımÇok şey değil de pcos olmamasına rağmen düşük doz inositol. Ve folik. Atmıştım hatta bak değerler de burda yazıyor
yaaa o zaman sabah bi sansini dene gitmedenAdetim geçmeden yapmıyor ya geçen ay adetliyken gittiğim için tarihimi biliyor![]()
bende kimyasal oldugunu dusunmuyorum zatennnn jdjdj aynen insallah bu ay guzel haberler aliriz bakalimDediğim gibi pembe gibi durmuyor. Pembe olması lazım. Çok kalın bir çizgi ayrıca. O şekilde çıkmaması lazımdı. Neyse sağlık olsun. Bu ay güzel haberler al :)
yap haber ver o zamanAy valla ben gidiyom yapmayamerakda kaldım