geldim canim bekledim kesilir diye de kesilmedi kahverengiye de donmeyince geldimKuzum inşallah birşey yoktur bence bi acile gitmelisin belki yine progestron falan verirler
İyi haberlerini bekliyorum kuzugeldim canim bekledim kesilir diye de kesilmedi kahverengiye de donmeyince geldim
Gecmıs olsun ins bi sıkıntı yoktur bizi habersız bırakmayıngeldim canim bekledim kesilir diye de kesilmedi kahverengiye de donmeyince geldim
Çok iyi yaptın canımevet canim normaldi 8 eyluldeki kontrolümde gwldim zaten kesilmedi
Önemli bir şey değildir diye düşünüyorum içini rahat tut dr dan çıkınca haber ver dualarımız seninleben bi kere yasadim 12. haftada ama o zaman kanama alani oluşmuştu progestan kullanmistim 1 ay ve o zaman kahverengiydi, bu seferki kırmızı abla surekli ve yogun kanama degil ama yogun akintinin icinde kirmizi kanama var leke seklinde degil biraz daha fazlasi
Noldu canım ne dedilergeldim canim sira bekliyorum
Bana bugün tedbiren müşahade altında tutarlar gibi geliyor@dodo1234 canım naptın aklım sende kaldı
İyi haberlerini bekliyorum kuzu
Gecmıs olsun ins bi sıkıntı yoktur bizi habersız bırakmayın
Çok iyi yaptın canım
Güzel haberlerle gel inşaAllah
Önemli bir şey değildir diye düşünüyorum içini rahat tut dr dan çıkınca haber ver dualarımız seninle
@dodo1234 canım naptın aklım sende kaldı
cok tesekkur ederim merak etmissiniz iyiki varsınız yatışım yapildi açılmam olmuş ve nst de sancım çıktı suan tedavideye aldılar dualarınızı bekliyorumNoldu canım ne dediler
aynen öyle yaptilar saliham 24 saat gozlemdeyim simdilik açılma ve sancı durumuna göre bakilacakBana bugün tedbiren müşahade altında tutarlar gibi geliyor
Ya vok gecmıs olsun canım bu haftalarda nasıl acılma oluyor ya anlamadımkıcok tesekkur ederim merak etmissiniz iyiki varsınız yatışım yapildi açılmam olmuş ve nst de sancım çıktı suan tedavideye aldılar dualarınızı bekliyorum
Geçmiş olsun canım herşey yolunda gider inşaallah dualarım sizinlecok tesekkur ederim merak etmissiniz iyiki varsınız yatışım yapildi açılmam olmuş ve nst de sancım çıktı suan tedavideye aldılar dualarınızı bekliyorum
Canım benim zamanında sağlıkla gelsin bebişin inşaAllah. Tedavi ile umuyorum normale döner herşey. Allah’ım korusun seni ve bebişi. Dualarımız seninlecok tesekkur ederim merak etmissiniz iyiki varsınız yatışım yapildi açılmam olmuş ve nst de sancım çıktı suan tedavideye aldılar dualarınızı bekliyorum
bakilcak işte bakalım canim 24 saat takip dediYa vok gecmıs olsun canım bu haftalarda nasıl acılma oluyor ya anlamadımkı
24 saat takip canim cok sukur kanamam azaldi ikinci nst de sanci çıkmadı açılma durumunda da bisey cikmazsa insallah taburcu olurum yarinGeçmiş olsun canım herşey yolunda gider inşaallah dualarım sizinleaçılma sancı erken doğum belirtisi mi canım ne yapacaklar
amin canim insallah hayırlısıyla rabbim saglikli gebelikler nasip etsin her birinize insallahCanım benim zamanında sağlıkla gelsin bebişin inşaAllah. Tedavi ile umuyorum normale döner herşey. Allah’ım korusun seni ve bebişi. Dualarımız seninle
Dualarımız senınleeeecok tesekkur ederim merak etmissiniz iyiki varsınız yatışım yapildi açılmam olmuş ve nst de sancım çıktı suan tedavideye aldılar dualarınızı bekliyorum
İnşallah saglıkla olur surecın canım gecmıs olsunbakilcak işte bakalım canim 24 saat takip dedi
24 saat takip canim cok sukur kanamam azaldi ikinci nst de sanci çıkmadı açılma durumunda da bisey cikmazsa insallah taburcu olurum yarin
amin canim insallah hayırlısıyla rabbim saglikli gebelikler nasip etsin her birinize insallah
Dualarımız senınleeee
İns hayırlısyla sorunsuz gecer sancıda olmaz acılmada olmaz yarın taburcu olursunuz
teşekkür ederim kızlar çok sagolun rabbim her birinize sağlıklı gebelik nasip etsinİnşallah saglıkla olur surecın canım gecmıs olsun
evet canım biraz sabırsız çıktı minik kuş ama daha vakti var inşallah zamanında sağlıkla gelir24 saat takip canim cok sukur kanamam azaldi ikinci nst de sanci çıkmadı açılma durumunda da bisey cikmazsa insallah taburcu olurum yarin
Çok şükür canım. Miniğin size kavuşmak için acele ediyor ama sabırlı olsun birazbeklesin sağlıkla zamanını inşaAllah
Canım dualarımız seninlecok tesekkur ederim merak etmissiniz iyiki varsınız yatışım yapildi açılmam olmuş ve nst de sancım çıktı suan tedavideye aldılar dualarınızı bekliyorum