Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Önemli bir şey değildir diye düşünüyorum içini rahat tut dr dan çıkınca haber ver dualarımız seninle

İyi haberlerini bekliyorum kuzu
Gecmıs olsun ins bi sıkıntı yoktur bizi habersız bırakmayın
Çok iyi yaptın canım
Güzel haberlerle gel inşaAllah
Önemli bir şey değildir diye düşünüyorum içini rahat tut dr dan çıkınca haber ver dualarımız seninle
@dodo1234 canım naptın aklım sende kaldı
Noldu canım ne dediler
cok tesekkur ederim merak etmissiniz iyiki varsınız yatışım yapildi açılmam olmuş ve nst de sancım çıktı suan tedavideye aldılar dualarınızı bekliyorum

cok tesekkur ederim merak etmissiniz iyiki varsınız yatışım yapildi açılmam olmuş ve nst de sancım çıktı suan tedavideye aldılar dualarınızı bekliyorum
Geçmiş olsun canım herşey yolunda gider inşaallah dualarım sizinle açılma sancı erken doğum belirtisi mi canım ne yapacaklar

Canım benim zamanında sağlıkla gelsin bebişin inşaAllah. Tedavi ile umuyorum normale döner herşey. Allah’ım korusun seni ve bebişi. Dualarımız seninle

Ya vok gecmıs olsun canım bu haftalarda nasıl acılma oluyor ya anlamadımkı
bakilcak işte bakalım canim 24 saat takip dedi
Geçmiş olsun canım herşey yolunda gider inşaallah dualarım sizinle açılma sancı erken doğum belirtisi mi canım ne yapacaklar
24 saat takip canim cok sukur kanamam azaldi ikinci nst de sanci çıkmadı açılma durumunda da bisey cikmazsa insallah taburcu olurum yarin
Canım benim zamanında sağlıkla gelsin bebişin inşaAllah. Tedavi ile umuyorum normale döner herşey. Allah’ım korusun seni ve bebişi. Dualarımız seninle
amin canim insallah hayırlısıyla rabbim saglikli gebelikler nasip etsin her birinize insallah

Dualarımız senınleeee
İns hayırlısyla sorunsuz gecer sancıda olmaz acılmada olmaz yarın taburcu olursunuz

İnşallah saglıkla olur surecın canım gecmıs olsun

24 saat takip canim cok sukur kanamam azaldi ikinci nst de sanci çıkmadı açılma durumunda da bisey cikmazsa insallah taburcu olurum yarin

Çok şükür canım. Miniğin size kavuşmak için acele ediyor ama sabırlı olsun biraz beklesin sağlıkla zamanını inşaAllah

evet canım biraz sabırsız çıktı minik kuş ama daha vakti var inşallah zamanında sağlıkla gelir

`