• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Bir de benim doktorum dene dene gel demiyor psikolojik yıpranmaya gerek yok bir kaç ay deneyelim olmazsa yaparız illa zorlamaya gerek yok 1 yıl bekle gibi falan demişti
Ay hiç bırakma o doktoru. Benimki de o kafada. Diyor bir yıl normal diyoruz ama olmamasında da bir şeyler olabilir gibi konuştu 😂

Canim şimdi bunu böyle açıklıyim. Pcos ve PCO farklıymış pcos ta sendrom varmış hormanlarin ve pcosun birkaç özelliğini göstermen gerekiyor pcos olabilmen için örneğin, adet düzensizliği kıllanma kilo vs. Pco ise sadece ultrosanda küçük yumurtalar ve kist görünüyor bu da aslında yumurta tembelliğinw giriyor. Yumurta çok oldugu için birinin büyüyüp gelişmesi zor oluyormuş diğerleri çok baskı yapıyormuş 🥹 ve catlamayip kist oluyormus buna da PCO deniliyor. Doktor bana çok hafif PCO görünümü var dedi gebelik rahat olur 3 ay da vs . çok umutlu konuştu bakalım ne olacak. Bu arada bunun için inositol kullanman lazım canim. Bol havuç, avakodo ve siyah üzüm. Yeme içme çok etkiliyormus. Ay çok uzun yazdim k.b 🥹🌸🫂
Askim bende pcosta varmıs fakat tüylenme gibi bir sorunum yok kilom yok adet düzensizliğim yok korunmayı bırakınca 2 ay sapıttı sonra düzeldi hatta ben pcos olduğuma şaşırdım doktorumda beslenmenden kaynaklı ve kilondan kaynaklı düzensizlik yaşamıyorsundur dedi inositol kullanıyorum

Askim bende pcosta varmıs fakat tüylenme gibi bir sorunum yok kilom yok adet düzensizliğim yok korunmayı bırakınca 2 ay sapıttı sonra düzeldi hatta ben pcos olduğuma şaşırdım doktorumda beslenmenden kaynaklı ve kilondan kaynaklı düzensizlik yaşamıyorsundur dedi inositol kullanıyorum
Bunlar bende de yoktu o yüzden pcos değilsin dedi bilmiyorum artık. Umarım çok uğraştırmaz bu bebişler

Kızlar canı gönülden hepinizin hamile kalmasını diliyorum rabbim en kısa zamanda sizlerede hamilelik haberi almayı nasip etsin inşallah her seferinde girip bakıyorum acaba pozitif varmı diye pozitifleri görüncede çok mutlu oluyorum her duamda sizlerinde yeri var Allah kucağınızı doldursun dualarınızı emeklerinizi geri çevirmesin🤲🥹🌸

Back
X