• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

yaa gercekten mi hic soylemiyosun bak sorgulamaya alicam seni dhdhjddndjndkdd ne zaman ogrendin kac dpo test yaptin ve belirtilerin nelerdi hdjdjxjdndjd (saglikla kucagina al insallah canimmmmm💖💖💖💖)
Ben Haziran'da öğrendim belirti olarak bişe yaşamadim aslında ne göğüs ağrısı ne adete dair birşey sadece adete 5 gün kala pembe akıntı gelmişti oda yerleşme lekesiymiş yani bat günü awox testi yaptım pozitif gördüm 🌸

Ben Haziran'da öğrendim belirti olarak bişe yaşamadim aslında ne göğüs ağrısı ne adete dair birşey sadece adete 5 gün kala pembe akıntı gelmişti oda yerleşme lekesiymiş yani bat günü awox testi yaptım pozitif gördüm 🌸
demekki en iyi sonuc bata 2 1 kala yada bat gunu burda bunu anladimmmmm, lekelenme yaşamadım ya bakalim yine de yasamayanda cokmus umut kaybetmeyelim

Z zeynos11 suan kendı kendıme kahkaha attım progeston 200 mg kullanılıyorum vajinal yoldan lan bu ağızdan mı alınıyordu diye panikledimşkdgjhşfhjgş:ÇD buarada 6 gundur de kullanıyorym lkjflfd:D

demekki en iyi sonuc bata 2 1 kala yada bat gunu burda bunu anladimmmmm, lekelenme yaşamadım ya bakalim yine de yasamayanda cokmus umut kaybetmeyelim
Bak bunlar testim gündüz awox yaptım gece kaseti yapmıştım beta yüksek olduğu halde silik çıkarmıştı kaset test umudunuzu yitirmeyin adetten 5 gün sonrada kontrole gittim keseyi gördüm

Eklentiler

• 1000002070.webp
    1000002070.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 10
Z zeynos11 suan kendı kendıme kahkaha attım progeston 200 mg kullanılıyorum vajinal yoldan lan bu ağızdan mı alınıyordu diye panikledimşkdgjhşfhjgş:ÇD buarada 6 gundur de kullanıyorym lkjflfd:D
ben adet söktücü olarak kullandığım zamanlar ağızdan alıyordum. yumuşak kapsül olduğu için hem ağızdan hem vajinal yoldan alınabiliyor diye biliyorum. vajinal yoldan alınması özellikle düşük riski yaşayanlar için daha güvenli diye biliyorum hatta tesiri daha çokmuş o şekilde kullanımın

Back
X