ya yumurtlaman varsa yumurtaların iki üç ayda bir bile olsa çalışıyorsa zaten gebe kalırsın canım merak etmeEvet evet öyle oluyor bakalım doktorun dediğine göre hafif varmış ben de ne kadar hafifmis bu 2 döngüde gebelik oluşursa göreceğiz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya yumurtlaman varsa yumurtaların iki üç ayda bir bile olsa çalışıyorsa zaten gebe kalırsın canım merak etmeEvet evet öyle oluyor bakalım doktorun dediğine göre hafif varmış ben de ne kadar hafifmis bu 2 döngüde gebelik oluşursa göreceğiz![]()
burdan da elendik durduk yere ölen lavuk oldukEki Görüntüle 3681456
Buyrun bacişkolar djdjdj
Hepimiz inşallah canimya yumurtlaman varsa yumurtaların iki üç ayda bir bile olsa çalışıyorsa zaten gebe kalırsın canım merak etme
kız sen sağlıkcı mısın oyle bir guven veriyor soyledıklerın ahahaya yumurtlaman varsa yumurtaların iki üç ayda bir bile olsa çalışıyorsa zaten gebe kalırsın canım merak etme
ben pek inanmıyorum böyle şeylere de neyse jkgvjhfgbburdan da elendik durduk yere ölen lavuk olduk
iyi mi djdndjdndjdndkdm
hsjajajdjdndkdkdk asiri kendinden emin ve bilgili degil mi zeynosum cannnsin cannn dndnxjxmkız sen sağlıkcı mısın oyle bir guven veriyor soyledıklerın ahaha![]()
Ben Haziran'da öğrendim belirti olarak bişe yaşamadim aslında ne göğüs ağrısı ne adete dair birşey sadece adete 5 gün kala pembe akıntı gelmişti oda yerleşme lekesiymiş yani bat günü awox testi yaptım pozitif gördümyaa gercekten mi hic soylemiyosun bak sorgulamaya alicam seni dhdhjddndjndkdd ne zaman ogrendin kac dpo test yaptin ve belirtilerin nelerdi hdjdjxjdndjd (saglikla kucagina al insallah canimmmmm)
değilim ama bu konuları çok iyi biliyorum diyorum. terzi kendi söküğünü dikemez hesabıyım bende jfjkjkkız sen sağlıkcı mısın oyle bir guven veriyor soyledıklerın ahaha![]()
ben bi gebes kaplumbaga olayim da astroloji falan hepsini cop edicem fjfnfjfjdjben pek inanmıyorum böyle şeylere de neyse jkgvjhfgb
haydaaaaburdan da elendik durduk yere ölen lavuk olduk
iyi mi djdndjdndjdndkdm
demekki en iyi sonuc bata 2 1 kala yada bat gunu burda bunu anladimmmmm, lekelenme yaşamadım ya bakalim yine de yasamayanda cokmus umut kaybetmeyelimBen Haziran'da öğrendim belirti olarak bişe yaşamadim aslında ne göğüs ağrısı ne adete dair birşey sadece adete 5 gün kala pembe akıntı gelmişti oda yerleşme lekesiymiş yani bat günü awox testi yaptım pozitif gördüm![]()
tek kalem goguslerim kaldi tek umudum onlar suan ndjdndjdndjdjdjdjjdkdkxjjfdkodkdkdhaydaaaa![]()
kiz gelince awox al iste hdjdjxjdjdkd o daha ucuza geliyo fjdjdjdn
Bak bunlar testim gündüz awox yaptım gece kaseti yapmıştım beta yüksek olduğu halde silik çıkarmıştı kaset test umudunuzu yitirmeyin adetten 5 gün sonrada kontrole gittim keseyi gördümdemekki en iyi sonuc bata 2 1 kala yada bat gunu burda bunu anladimmmmm, lekelenme yaşamadım ya bakalim yine de yasamayanda cokmus umut kaybetmeyelim
oyleymiss herkes awox oneriyor kuruma cizgisi yalanci pozitif cikarmiyorrrmus bende onu aldim bu ayavox hiç denemedim iyi mi kız
ben adet söktücü olarak kullandığım zamanlar ağızdan alıyordum. yumuşak kapsül olduğu için hem ağızdan hem vajinal yoldan alınabiliyor diye biliyorum. vajinal yoldan alınması özellikle düşük riski yaşayanlar için daha güvenli diye biliyorum hatta tesiri daha çokmuş o şekilde kullanımın