Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Başta dedim zaten canım pcos ve vb durumları olanların doktor takibi iyi olur diye. Ben de yumurtalar her zaman iyi gelişiyor ve kendisi çatlıyor. O sebeple yumurta kalitesini artırmak adına kullandım ve yine pik ve çatlama gördüm. Bir de artık bu süreçlerden geçince insan biliyır bazı şeyleri özellikle vücudunu tanıyor. Zeynoş da artık vücudunu tanımış biraz ve doktorlar da yıldırmış. Zaten çatlatma iğnesi yapmıyor eskiden de gelişmediği oluyormuş yumurtalarının. Şimdi hiç değilse onla pik görmüş. Sadece kist olduğunda onu vücuttan atmak önemli ona inşaAllah dikkat eder. Ben letu kullandım ileri yaşlarda yumurta kalitesini artırmak adına verebiliyor doktorlar. Kimseye ilaç tavsiyesi tabii ki yapmam ve se haklısın hele ki bu yolda yeni olanlar mutlaka doktorları ile devam etsinler. Artık doktorlar bana fazla geliyor, tiplere edemiyorum onlar da zaten diyor siz hakimsiniz konuya aynen devam diye. Hakkımızda hayırlısı

23 ünde aslında bayağı bi koyulaşma olmuş bekledikçe renk soluyor birde bu testlerde.
Pcos olunca işte böyle koyu seyrediyor lh yüksek dalgalanıyor

Bir çok belirti regl öncesiyle aynı olduğu İçin çok dikkate alınmaması gerekiyor. Sanırım bir çok kişi belirtilere aşırı odaklanıyor.
Evet hem de öyle böyle değil ben sadece öncekinden farklı bir şey olduğunda gebe miyim acaba düşüncesine kapılırdım herhalde ama tam tersine adetten 1 hafta önce önce yaşadığım genel kasık batmanın aynısını yaşadım ondan dolayı adet mi olcak herhalde diye endişe ediyorom şu an beklenen adet tarihimde 10-12 Aralık o yüzden bu tarifime de tam uyuyor

yarın mı 8 i mi bacım bu nasıl bat günü
askim benim 11 kasimda adetim basladi 11 12 13 14 adetliydim 15i temizlendim ve normal akintim basladi git gide yoğunlaştı en son 21 kasimda yumuarta aki gibi yogun bi akintim oldu sonra 22si ve 23ü akintim yoktu 23 aksami ve 24unde tekrar akintim yogun kivamli oldu sonra kesildi ve son 3 4 gündür tekrar basladi, o yuzden kestiremiyorum ne zaman yumurtlama olduğunu, en erken 21 kasima gore en gec 24 kasima gore hesaplayinca 4 8 aralik arasi cikiyor iste bdjdhxjxjx

Izayan akıntıdan sonra kasık ağrısı hissettin mi

23 ünde aslında bayağı bi koyulaşma olmuş bekledikçe renk soluyor birde bu testlerde.
Pcos olunca işte böyle koyu seyrediyor lh yüksek dalgalanıyor
Evet ama yine de kontrol çizgisine ulaşmadı döngüm de uzun olduğu için beklemekten başka çarem yok gibi teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…