Teşekkür ederim canımm cevap içinOlmaz canım zaten fazlası idrarla atılıyor
Başta dedim zaten canım pcos ve vb durumları olanların doktor takibi iyi olur diye. Ben de yumurtalar her zaman iyi gelişiyor ve kendisi çatlıyor. O sebeple yumurta kalitesini artırmak adına kullandım ve yine pik ve çatlama gördüm. Bir de artık bu süreçlerden geçince insan biliyır bazı şeyleri özellikle vücudunu tanıyor. Zeynoş da artık vücudunu tanımış biraz ve doktorlar da yıldırmış. Zaten çatlatma iğnesi yapmıyor eskiden de gelişmediği oluyormuş yumurtalarının. Şimdi hiç değilse onla pik görmüş. Sadece kist olduğunda onu vücuttan atmak önemli ona inşaAllah dikkat eder. Ben letu kullandım ileri yaşlarda yumurta kalitesini artırmak adına verebiliyor doktorlar. Kimseye ilaç tavsiyesi tabii ki yapmam ve se haklısın hele ki bu yolda yeni olanlar mutlaka doktorları ile devam etsinler. Artık doktorlar bana fazla geliyor, tiplere edemiyorumZeynoşta pcos var ama kuzum. Valla canım kendi kafamıza göre kullanmamalıyız bence Z zeynos11 mesela ven yumurta takibindeyken iğneyi vuracağımız gün kan aldılar 12 de vur demişlerdi sonra ben gittim kan sonuçları çıkınca hemen aradı doktor folikül istediğimiz gibi kan da büyümemiş sakın vurma dedi 2 gün daha ilaç kullandım öyle vurdum. Artı çoğul gebelik riski var böyle durumlarda
Valla ben veya biz diyim hiç yaşamadığımız için anlayamıyozBenim öyle oldu, 4 kez hamilelik yaşadım ve hepsi birbirinden farklı belirtiler gösterdi
Bir çok belirti regl öncesiyle aynı olduğu İçin çok dikkate alınmaması gerekiyor. Sanırım bir çok kişi belirtilere aşırı odaklanıyor.Valla ben veya biz diyim hiç yaşamadığımız için anlayamıyoz
23 ünde aslında bayağı bi koyulaşma olmuş bekledikçe renk soluyor birde bu testlerde.Kızlar ben de pkos’luyum uygulamada bat 21 aralık görünüyor. Ovulasyon testi hala pik yapmadı 25. Gündeyim. Döngülerim 40-45 gün sürüyor böyle uzun beklemek sabır istiyor inşallah piki yakalarım. Benimle benzer süreçten geçenlerden destek almak istedim 7 aydır deniyoruz
Evet hem de öyle böyle değil ben sadece öncekinden farklı bir şey olduğunda gebe miyim acaba düşüncesine kapılırdım herhalde ama tam tersine adetten 1 hafta önce önce yaşadığım genel kasık batmanın aynısını yaşadım ondan dolayı adet mi olcak herhalde diye endişe ediyorom şu an beklenen adet tarihimde 10-12 Aralık o yüzden bu tarifime de tam uyuyorBir çok belirti regl öncesiyle aynı olduğu İçin çok dikkate alınmaması gerekiyor. Sanırım bir çok kişi belirtilere aşırı odaklanıyor.
ayy teşekkür ederim şükürrBeklenen adet tarihi = bat
Son adet tarihi = sat
askim benim 11 kasimda adetim basladi 11 12 13 14 adetliydim 15i temizlendim ve normal akintim basladi git gide yoğunlaştı en son 21 kasimda yumuarta aki gibi yogun bi akintim oldu sonra 22si ve 23ü akintim yoktu 23 aksami ve 24unde tekrar akintim yogun kivamli oldu sonra kesildi ve son 3 4 gündür tekrar basladi, o yuzden kestiremiyorum ne zaman yumurtlama olduğunu, en erken 21 kasima gore en gec 24 kasima gore hesaplayinca 4 8 aralik arasi cikiyor iste bdjdhxjxjxyarın mı 8 i mi bacım bu nasıl bat günü
insallah guzel haberler alirsin alırızKızlar yarın ki yapacağım test için dualarınıza ihtiyacım var yarın bat benim hayırlı haberlerle inşallah
askim benim 11 kasimda adetim basladi 11 12 13 14 adetliydim 15i temizlendim ve normal akintim basladi git gide yoğunlaştı en son 21 kasimda yumuarta aki gibi yogun bi akintim oldu sonra 22si ve 23ü akintim yoktu 23 aksami ve 24unde tekrar akintim yogun kivamli oldu sonra kesildi ve son 3 4 gündür tekrar basladi, o yuzden kestiremiyorum ne zaman yumurtlama olduğunu, en erken 21 kasima gore en gec 24 kasima gore hesaplayinca 4 8 aralik arasi cikiyor iste bdjdhxjxj
hshahah mantikli xjxjdjYa kızlar bir şey dicem biz bu grup doğurasıya böyle devam edecek gibiyiz bir telegram grubu kurup toplansak ya
Bu tarz şeyler yasak diye biliyorum. Üyelik iptali oluyor bilginiz olsunnhshahah mantikli xjxjdj
evet hic gecmeyen kasik ve gogus agrim vardi kasik 2 gundur sakindi aksam yoklamaya basladi goguste 20si gibi baslasi hala devam ediyor 2 gundur ozellikle aksamlari ustune yatamiyorumIzayan akıntıdan sonra kasık ağrısı hissettin mi
Kız hadi bakalım bu ay tutmuştur belkievet hic gecmeyen kasik ve gogus agrim vardi kasik 2 gundur sakindi aksam yoklamaya basladi goguste 20si gibi baslasi hala devam ediyor 2 gundur ozellikle aksamlari ustune yatamiyorum
15 Aralık bekliyorum bendeeKızlar ya zaman geçmiyor bat 16 Aralık nasıl bekleyecemyok mu batı yakın birileri ya
Evet ama yine de kontrol çizgisine ulaşmadı döngüm de uzun olduğu için beklemekten başka çarem yok gibi teşekkürler23 ünde aslında bayağı bi koyulaşma olmuş bekledikçe renk soluyor birde bu testlerde.
Pcos olunca işte böyle koyu seyrediyor lh yüksek dalgalanıyor
ay kalsin o zaman ndjdbxjxnx burasi iyi bu topikten devam ederiz askimlar djxjdnmxBu tarz şeyler yasak diye biliyorum. Üyelik iptali oluyor bilginiz olsunn
Sihirli değneğim olsa keşkeay kalsin o zaman ndjdbxjxnx burasi iyi bu topikten devam ederiz askimlar djxjdnmx
bilmiyorum ki her ay yeni bisey ogreniyorum kendimde o yuzden guvenemiyorumKız hadi bakalım bu ay tutmuştur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?