İnsallah canim isteyen herkese nasip olsunYumurtlama ve catlama gunleri benimde uykulu ve yorgundum progesteron dan sanırım. Ay inşaallah hamilesindir testi yarın mı yapcan
Amin inşaallah. Dpo 2deyüm ben. Yaklaşık adet tarihi 17 aralıkİnsallah canim isteyen herkese nasip olsunyarin yapmam erken bence daha dpodan da emin degilim zaten cuma baslarim yapmaya. Senin ne zaman gunun dpo kactasin
Hadi insallah guzel haberlerle geliriz burayaAmin inşaallah. Dpo 2deyüm ben. Yaklaşık adet tarihi 17 aralık
İnşaallah Allahım ismi azam hürmetine hayırlı ve kolay olanı nasip etsinHadi insallah guzel haberlerle geliriz buraya
insallah bakalim (sifir umut) fjxjfjfHadi inşallah hayırlı haberlerle gel canım
yaa evetttAy hadii bakalim okudum hep yazilanlari benim umudum sensinbirebir ayni gidiyoruz belirtilerde hatta dpo dan emin olmayışımız bile ayni benimde bat 8-11 aralik arasi 11 senin dogum gunundu hatta
hı hı israrlar uzerine yarin test yapicam negatifi gorup yeni aya hazirlanicam nfjfjfkfkdmd
ayyy olsun be yeni aylar yeni yumurtalar jajdjdjdhı hı israrlar uzerine yarin test yapicam negatifi gorup yeni aya hazirlanicam nfjfjfkfkdmd
ay cumle ikon yeni aylar yeni yumurtlar muthis kfjdjdjdkdkdayyy olsun be yeni aylar yeni yumurtalar jajdjdjd
Erken kalk kız biraz hemen yap öğlene bırakma merak ederiz hdhdjdjsjhı hı israrlar uzerine yarin test yapicam negatifi gorup yeni aya hazirlanicam nfjfjfkfkdmd
Kabullenilmiş çaresizlik konuşmaları yok öyle. Yarın inşaAllah o ne idüğü belirsiz çizgi belirmiş olacakhı hı israrlar uzerine yarin test yapicam negatifi gorup yeni aya hazirlanicam nfjfjfkfkdmd
Ayy hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzNasip olursa önümüzdeki hafta cuma yağıyım diyorum ay
Sabırla beklicemAyy hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
ayy valla ne zaman kalkarsam artik ya jdjdjdndk hic test icin erken kalkamicam negatif cikicak cunku bari uykumdan olmim dndjxjxjxnErken kalk kız biraz hemen yap öğlene bırakma merak ederiz hdhdjdjsj
insallah istemez miyim belirsin istemez miyim beni morartsin da iste sifir his ndjdjdjxkdKabullenilmiş çaresizlik konuşmaları yok öyle. Yarın inşaAllah o ne idüğü belirsiz çizgi belirmiş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?