Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Yumurtlama ve catlama gunleri benimde uykulu ve yorgundum progesteron dan sanırım. Ay inşaallah hamilesindir testi yarın mı yapcan
İnsallah canim isteyen herkese nasip olsun yarin yapmam erken bence daha dpodan da emin degilim zaten cuma baslarim yapmaya. Senin ne zaman gunun dpo kactasin

Ay hadii bakalim okudum hep yazilanlari benim umudum sensin birebir ayni gidiyoruz belirtilerde hatta dpo dan emin olmayışımız bile ayni benimde bat 8-11 aralik arasi 11 senin dogum gunundu hatta
yaa evettt insallah guzel haberini alirim canim bi tek benim kendimden umudum yok jfjdjdj

Bugun hastanedeydım sabahdan aksam dorde kadar cok guzel bır doktora denk geldım oyle tatlıydıkı canımı yakınca bıle ozur dılıyodu ve bu kadın doktor devlet hastanesındeydı dusunebılıyomusunjz

Dongumun 23. Gunundeyım atılmış yumurtam 18 veya 19 gunde atıldı gorebılırmısınjz onu dedım goremem kac gun gecmıs dedı. Olemı oluyo gercekten ekımde tedavı ıcın gıttıgımse soktor 17 mm atılmıs folukul var dedı bana ve ben adetımın 3. Gunundeydım bunu bekleyelım bu ay demıstı klomen vermedı yakın zamanda ılıskın olduysa hamıle kalırsın dedı ozaman yunurtlama oluo hemen ertesı oldugu ıcınöı gordu acaba ama tuhaf olan adetlıydı

rahmın kalınlıgı 8mm dsdı bende az degılmı dedım uzuldum hanı dpo 4. Deyımya oda normal dedı 24 kasımda 6 mm di bu arada ama 19 undada. Kasımın 7 mm dı neye gore degısıyo anlamadım bu arada rahmımefe ters rahım demedı. Dedı kılo ve pco gorunumu bar pcos dıyo bırır bırı gorunum dıyo bende anlamadım takvıyelerını kullan dedı ocean plyosltol varmıs ona gecıcem elımdekı bıtınce daha cok ınosıtol varmıs ıcınde sonra dedı buyuk sehırlerde asılama vs dene bende dedım em yakın yer uc saat otobus yok bısey yok esıme ızın vermıyolar gıdemıyoruz anca yaza kalır onlar dedım hsg den sonra sıze gelsem gene klomen vs kullandırtmısınız dedım cubku erkek doktordan cok utsnıyorun burada evıme bır saat ama ıdare ederım herhalde tabı kısın nasıl olacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…