- 2 Kasım 2025
- 396
- En iyi cevaplar
- 1
- 260
- 18
ya canim cok gecmis olsun rabbim sifa versin insallah ilerlememistirKuzu hıc ıyı degılım esım 3. Evre sonundan 4. Evreye girmiş ekstra ilaç ekledıler bu ayda gıdecez tekrar 15 gün sonra inşallah bu sefer ilerlememiştir
NEGATIF... ben dedim size hissetmiyorum diyeP papatya1632 alsimist Z zeynos11 M melekparlaadapolat B beyazmelek111 C civcivella24 amanbocegi ve diger unuttuklarim.... dodonuz artık test yapmayacak 11 araliga kadar tabi o arada regl gelmzse
olur öyle seyler nasip napalimya nedense bugun benimde kendimden umudum kesildi. gögüs agrım azaldı bugun sanırım yumurtlamadan sonra artan progesteron hormonu yüzünden agrıdı şimdide düşüşe geçti agrıda azaldı gibi :/ buda gebelik ihtimalini azaltıyor sanırımmm.. Umarım senin güzel haberlerini alırız bugün canım benim
aaa kaç dk bekledi peki test yani bekleyip mi çektin. hayırlısı olsun kuzucuk bekle bakalım bende yumurtlamadan sonra yapılan kaçıngı gün test yapmışlar o konulara baktım da bayağı sonradan pozitife dönen çok gördüm veya daha geç zamanda anca görebilen. umudunu kesme adetini bekle bakalımNEGATIF... ben dedim size hissetmiyorum diyeP papatya1632 alsimist Z zeynos11 M melekparlaadapolat B beyazmelek111 C civcivella24 amanbocegi ve diger unuttuklarim.... dodonuz artık test yapmayacak 11 araliga kadar tabi o arada regl gelmzse
yapmayacaktım ama arkadaslarim cok israr etti dun biliyordum hissediyordum olmadığını... aynen oyle 11 araliga kadar yapmayacagim varsa da dogum gunumde ogrenmis olurum zaten o zamana kadar olmazsam anlarim artikben hayatımda burdakıler kadar test yapan gormedımya regli gecsın hele bir bekle dop 10 bile olup olmadıgı bellı değildi. kesınlıkle 10 aralıga kadar yapma ben test yapmıcam mesela 10 aralıkta randevum var varsa orda ogrenırım o zaman kadar olmazsam
evet canim 5 dk falan bekledi, zaten oyle yapacagim ortalama eongume gore ayin 6sinda regl olmam gerek iki gun hep gecikme payi koyuyorum zaten 8 araliga kadar kesin bekliyorum eger o zamana kadar gelmezse gecikme sayip dogum gunumde test yapacagimaaa kaç dk bekledi peki test yani bekleyip mi çektin. hayırlısı olsun kuzucuk bekle bakalım bende yumurtlamadan sonra yapılan kaçıngı gün test yapmışlar o konulara baktım da bayağı sonradan pozitife dönen çok gördüm veya daha geç zamanda anca görebilen. umudunu kesme adetini bekle bakalım
aşko zaten bence bizim dememizden ziyade sen ne kadar hissetmiyorum desende göğüs ağrısı seni tetikledi diye düşünüyorum test yapmak için. umarım doğum gününü musmutlu haberlerle geçirirsinevet canim 5 dk falan bekledi, zaten oyle yapacagim ortalama eongume gore ayin 6sinda regl olmam gerek iki gun hep gecikme payi koyuyorum zaten 8 araliga kadar kesin bekliyorum eger o zamana kadar gelmezse gecikme sayip dogum gunumde test yapacagim
dun aksamdan beri kasik agrim da var solda ve gogus agrisi beni bir tik umutlandirdi evet tamamen kafamda netlessin hepimiz rahat edelim doye yaptımaşko zaten bence bizim dememizden ziyade sen ne kadar hissetmiyorum desende göğüs ağrısı seni tetikledi diye düşünüyorum test yapmak için. umarım doğum gününü musmutlu haberlerle geçirirsin
Olsun canım bekle senin daha günün var hayırlısıyla inşallahNEGATIF... ben dedim size hissetmiyorum diyeP papatya1632 alsimist Z zeynos11 M melekparlaadapolat B beyazmelek111 C civcivella24 amanbocegi ve diger unuttuklarim.... dodonuz artık test yapmayacak 11 araliga kadar tabi o arada regl gelmzse
aptim csnim negatif
Hayırlısı olsun yine de regl olmayana kadar umut varrNEGATIF... ben dedim size hissetmiyorum diyeP papatya1632 alsimist Z zeynos11 M melekparlaadapolat B beyazmelek111 C civcivella24 amanbocegi ve diger unuttuklarim.... dodonuz artık test yapmayacak 11 araliga kadar tabi o arada regl gelmzse
hahaha canimsinizzzOlsun canım bekle senin daha günün var hayırlısıyla inşallah
daha günün var hayatım bekleyelim bakalım beraberdun aksamdan beri kasik agrim da var solda ve gogus agrisi beni bir tik umutlandirdi evet tamamen kafamda netlessin hepimiz rahat edelim doye yaptım
11 araliga kadar beklemedeyimHayırlısı olsun yine de regl olmayana kadar umut varr
yani belkide yokdaha günün var hayatım bekleyelim bakalım beraber
uzulme benimde negatif...Günaydın kızlar ben elendim bu ayadet olmadım ama hâlâ
yoksa da her şeyin ilacı zaman. birkaç gün içinde göreceğizzz var mı yok muuyani belkide yokbeklemekten baska carem kalmadi maalesef
hahahha senin 7 dpoda testle ne isin vaarBugün dpo7 benimde ve yine test yaptım sabah tabii negatifti. Sözde cuma günü ilk testi yapacaktım ama yarın da pozitif çıkacak gibi hiç durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?