Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

ben hayatımda burdakıler kadar test yapan gormedım ya regli gecsın hele bir bekle dop 10 bile olup olmadıgı bellı değildi. kesınlıkle 10 aralıga kadar yapma ben test yapmıcam mesela 10 aralıkta randevum var varsa orda ogrenırım o zaman kadar olmazsam

olur öyle seyler nasip napalim

aaa kaç dk bekledi peki test yani bekleyip mi çektin. hayırlısı olsun kuzucuk bekle bakalım bende yumurtlamadan sonra yapılan kaçıngı gün test yapmışlar o konulara baktım da bayağı sonradan pozitife dönen çok gördüm veya daha geç zamanda anca görebilen. umudunu kesme adetini bekle bakalım

yapmayacaktım ama arkadaslarim cok israr etti dun biliyordum hissediyordum olmadığını... aynen oyle 11 araliga kadar yapmayacagim varsa da dogum gunumde ogrenmis olurum zaten o zamana kadar olmazsam anlarim artik

evet canim 5 dk falan bekledi, zaten oyle yapacagim ortalama eongume gore ayin 6sinda regl olmam gerek iki gun hep gecikme payi koyuyorum zaten 8 araliga kadar kesin bekliyorum eger o zamana kadar gelmezse gecikme sayip dogum gunumde test yapacagim

evet canim 5 dk falan bekledi, zaten oyle yapacagim ortalama eongume gore ayin 6sinda regl olmam gerek iki gun hep gecikme payi koyuyorum zaten 8 araliga kadar kesin bekliyorum eger o zamana kadar gelmezse gecikme sayip dogum gunumde test yapacagim
aşko zaten bence bizim dememizden ziyade sen ne kadar hissetmiyorum desende göğüs ağrısı seni tetikledi diye düşünüyorum test yapmak için. umarım doğum gününü musmutlu haberlerle geçirirsin

aşko zaten bence bizim dememizden ziyade sen ne kadar hissetmiyorum desende göğüs ağrısı seni tetikledi diye düşünüyorum test yapmak için. umarım doğum gününü musmutlu haberlerle geçirirsin
dun aksamdan beri kasik agrim da var solda ve gogus agrisi beni bir tik umutlandirdi evet tamamen kafamda netlessin hepimiz rahat edelim doye yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…