- 1 Nisan 2019
- 869
- 400
- 103
Birebir nasıl aynı oluyoruz ya gshshsh valla bende 68 kiloydum kemiklerim görünüyordu aynı eve çıktık evlenesiye 78 oldum sonra 85 86 da sabitlendi niye bilmiyorum. Artık mutsuz olmaya başladım dışarıdan obez gibi durmuyorum balık etli gibi duruyorum ama yine de artık kıyafetler zorluyor bir de hamilelik zor geçsin istemiyorum ama motivasyonum yok.Zaten kılo alınca oluyor canım evlenmeden omce 69 kılıyla eblendım 90 akadar ckktım 85 e dustum gerı hasada vermeye calısıyorum bunların hepsınıde stresten aldım
AminnAmın canım ınsallah duser ve ınsallah hepımjz hamıle kalırız
Off evlenmenın dogasındamı var anlamadım bu kılo almak bende dogum kontrol hapı kullandım bır ay sonra cok kucuk dozda psıkolojık hap kullandım oda bır ay ben bunlardan sonrası cok hzılı kılo aldım yemedm degıl stresden uzuntuden yedıkce yedım evlılıgın sanından hergun guzrl yenek ypma sevdam oluyıduBirebir nasıl aynı oluyoruz ya gshshsh valla bende 68 kiloydum kemiklerim görünüyordu aynı eve çıktık evlenesiye 78 oldum sonra 85 86 da sabitlendi niye bilmiyorum. Artık mutsuz olmaya başladım dışarıdan obez gibi durmuyorum balık etli gibi duruyorum ama yine de artık kıyafetler zorluyor bir de hamilelik zor geçsin istemiyorum ama motivasyonum yok.
Arkadaşımın planlı gebelik değildi,evlendiği gün hamile kaldı galiba.Yani 6 ay korunmakta düştüğü için mi acaba? Çok geldi bir anda. İlaç kullanınca normale dönüyor diye biliyorum ama kişiden kişiye değişebilir. Ay bu tiroid de ayrı sıkıntı ya. 3 ayda bir kontrolüm vardır benim de zaten. Ama gebelik düşününce daha da önemli. Ki arkadaşının değerine daha önceden bakılmalıydı. İhmalkarlık başka bir şey değil doktorun yaptığı
Valla canım bunun bilimsel açıklaması bile var mutlu çiftler kilo alıyor hshdhdhdOff evlenmenın dogasındamı var anlamadım bu kılo almak bende dogum kontrol hapı kullandım bır ay sonra cok kucuk dozda psıkolojık hap kullandım oda bır ay ben bunlardan sonrası cok hzılı kılo aldım yemedm degıl stresden uzuntuden yedıkce yedım evlılıgın sanından hergun guzrl yenek ypma sevdam oluyıdu
tabı
Kötü olmuşş. Tekrarı yaşanmaz umarım. Plansız gebelik daha iyi diyoruz ama bazen de böyle sonuçlarla karşılaşabiliyoruz işte. Aslında bazı testlerin evliliğin başında yapılması gerekiyor her ihtimale karşı bir sorun varsa diye. En azından tedbir almakta fayda var. Ama ben de dahil aklımıza bile gelmiyor tabii.Arkadaşımın planlı gebelik değildi,evlendiği gün hamile kaldı galiba.
o yüzden ne folik asiti biliyordu ne başka bir şeyi bana soruyordu napcam diye bende şuna baktır şöyle yap diyordum ama o ara düşük yaptı
K kahveasigiii
Adet gününe daha var ama. Betahcg adet gecikmesinde en net sonucu veriyor diye biliyorum ben. Yerleşme kanaması olma ihtimali de varKızlar bat 11 aralık 2 gün önce betahcg negatif ama bugün hafif pembe Kanamam oldu yerleşme kanamasıdır inşallah diyorum ama enfeksiyon kanaması da olabilir şuan Vajinal enfeksiyon geçiriyorum
Biz eşimle bebek düşünmediğimiz zamanlarda ben sürekli kadın doğuma gidiyordum bir şeylere baktırmaya.Kötü olmuşş. Tekrarı yaşanmaz umarım. Plansız gebelik daha iyi diyoruz ama bazen de böyle sonuçlarla karşılaşabiliyoruz işte. Aslında bazı testlerin evliliğin başında yapılması gerekiyor her ihtimale karşı bir sorun varsa diye. En azından tedbir almakta fayda var. Ama ben de dahil aklımıza bile gelmiyor tabii.
Valla harika. Doğru olan senin yaptığın aslında. Olmama konusuna da gelince her şeyin bir zamanı vardır kesinlikle.Biz eşimle bebek düşünmediğimiz zamanlarda ben sürekli kadın doğuma gidiyordum bir şeylere baktırmaya.
aklımda soru işareti kalsın istemedim hiç ama olmayınca yine olmuyormuş
inşallah öyledirAdet gününe daha var ama. Betahcg adet gecikmesinde en net sonucu veriyor diye biliyorum ben. Yerleşme kanaması olma ihtimali de var
İnşaAllah gönlünce oluurinşallah öyledir
Tabii benim birazda korkum vardı ablamın ilk bebiş tüp bebek 5 yıl çocuğu olmadı genetik diye çok korktum ama onun amh düşüktü benimki normal yaniValla harika. Doğru olan senin yaptığın aslında. Olmama konusuna da gelince her şeyin bir zamanı vardır kesinlikle.
İyi çok şükür normalse. İnşaAllah hamilesindir ya. Kaç aydır korunmuyorsunuz?Tabii benim birazda korkum vardı ablamın ilk bebiş tüp bebek 5 yıl çocuğu olmadı genetik diye çok korktum ama onun amh düşüktü benimki normal yani
9 ay oldu. Hiç umudum yok ama bakalımİyi çok şükür normalse. İnşaAllah hamilesindir ya. Kaç aydır korunmuyorsunuz?
Şu testlerle alıp veremediğin ne anlamadım ki. Bak ben bugün tam dedim ki tamam kendimi artık hazırlayayım anladım ki yok olsa çıkardı testte. Gerçekten de kabullenmiştim. Şimdi bu gece hala beni dürten kramplar olmasa soru işaretim de hiç olmayacaktı. Ben öyle son gün testi acımasız şekilde görmeyi sevmiyorum. Şimdi de diyorum ki 5 ve 6 sabahı çıkmadı ise kesin kiste dönüştü. Bakalım hangisi olacak .hahaha acaba bende testlerin hepsini yapip imha mi etsem fjdjfjfjfjdkxdnkdmdkf
İki gün önce zaten pozitif olması bence imkansızmış. İnşaAllah yerleşme kanamasıdır o gördüğün.Kızlar bat 11 aralık 2 gün önce betahcg negatif ama bugün hafif pembe Kanamam oldu yerleşme kanamasıdır inşallah diyorum ama enfeksiyon kanaması da olabilir şuan Vajinal enfeksiyon geçiriyorum
Hayır aslaa. Umutsuzluğu hiç sevmiyorum. Bak her şeyde her zaman bir umut vardır ki sen daha 9 ay diyorsun. Bu konuda da yalnız değilsin. Öyle bir kaç ayda hamile kalanlar emin ol daha azınlıkta. Sen dua et gerisini Allah a bırak. Rabbim sağlıklı bir bebek nasip etsin sana da, bana da burdaki isteyen herkese de9 ay oldu. Hiç umudum yok ama bakalım
Amin Burdaki tüm isteyen bacılarıma en kısa zamanda sağlıkla gelsinler inşallahHayır aslaa. Umutsuzluğu hiç sevmiyorum. Bak her şeyde her zaman bir umut vardır ki sen daha 9 ay diyorsun. Bu konuda da yalnız değilsin. Öyle bir kaç ayda hamile kalanlar emin ol daha azınlıkta. Sen dua et gerisini Allah a bırak. Rabbim sağlıklı bir bebek nasip etsin sana da, bana da burdaki isteyen herkese de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?