Çoooook tebrik ediyorumBennnn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoooook tebrik ediyorumBennnn![]()
Dpp10 da yapabilirsin ama ge c döllenme ise çıkmayabilir umutsuzluğa kapılma ben biraz sabırsız biriyim ondan yaptimBenden sonra regl başlamış senin benden önce pik olmuş ama. Bende de 26 Kasım pikti 27 de çatlama. Dpo 7-8 de falan test yaptım awox negatif çıktı o yüzden bugün dpo 9 yapmadım hadi dpo 10 da yapayım dedim yani yarın varsa çıkar mı acaba
Tahminen 10 aralık regl tarihi ben 5 gün once öğrenmiş oldum biraz sabirsizimÇok sevindim rabbim kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbeklenen adet ne zamandı yani kaç gün önce yapmış oldun testii
Insallah tesekkur ederımInşallah kısa zamanda alırsın güzel.haberleri![]()
Valla hem annem vardı hem geç uyandım bayağı bende dedim neyse fırsat bulmuşken kafamı oyalayayım dhshshshzeynosum temizlikten vakit bulamamissin babk ne guzel jdjdjd
10 da çizgi gözükmüyor fazla da dpo 11 de silik bir şey varrrAlttaki dpo10 üstteki dpo11 testleri
Yumurtlama ağrısı gibi geldi canımDün sol kasığımda sancı ve batma vardı bugün de yumurta akı gibi akıntım gelmeye basladı ağrım ise yok şuan
Benim çocuklarda ocakta 9 yaşına girecekler 38 yaşındayım :) ikiz diye önce düşünmedim tekrar hamilelik ama yaş çokta geçmeden bir tane daha olsun istedim inşallah bakalım kısmet olur bana daBen ilk gebeligimde 8 ay denedim olmadı ve çok yipranmistim bu seferde öyle uzun sürer zannetmiştim.birde 8 sene sonra ikinci cocuk hemde 39 yaşında zor diye düşünüyordum ama innovita ile ilk ayda hamile kaldım darısı sana bence umudunu hiç kaybetme bebişim seninledir insallah![]()
Tahminen 10 aralık regl tarihi ben 5 gün once öğrenmiş oldum biraz sabirsizim![]()
Belirti hissettin mi canım diğer aylara göre bi farklılık oldu muTahminen 10 aralık regl tarihi ben 5 gün once öğrenmiş oldum biraz sabirsizim![]()
Evet öyle yapmayı düşünüyorum bende bakalım sonuç ne olacakPazartesiye kadar olmazsan kan ver sende ben vermeyi düşünüyorum canım
Çok teşekkür ederim, amin, inşallah. Burada bütün bebek hasreti çekenler bir an önce güzel haberi alsınlar inşallah. Benim sat 6 kasım bat 6 aralık, 1 aralıkta 10.8 hcg ile öğrendim, 3 aralıkta 33.8 idi, planlı gebelik değildi bir küçük şok, hâlâ şoktayım algılayamıyorumÇoooook tebrik ediyorumsağlıklıca kucağınıza alın inşallah
Planlı değilse size 6 gün öncesinden kan verdiren durum ne oldu? Belirti yerleşme kanaması vs miÇok teşekkür ederim, amin, inşallah. Burada bütün bebek hasreti çekenler bir an önce güzel haberi alsınlar inşallah. Benim sat 6 kasım bat 6 aralık, 1 aralıkta 10.8 hcg ile öğrendim, 3 aralıkta 33.8 idi, planlı gebelik değildi bir küçük şok, hâlâ şoktayım algılayamıyorum![]()
Bazen başka bir durum için gittiğinde de beta HCg bakıyorlar ya beli öyle bir durumdurPlanlı değilse size 6 gün öncesinden kan verdiren durum ne oldu? Belirti yerleşme kanaması vs mi