• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Benden sonra regl başlamış senin benden önce pik olmuş ama. Bende de 26 Kasım pikti 27 de çatlama. Dpo 7-8 de falan test yaptım awox negatif çıktı o yüzden bugün dpo 9 yapmadım hadi dpo 10 da yapayım dedim yani yarın varsa çıkar mı acaba
Dpp10 da yapabilirsin ama ge c döllenme ise çıkmayabilir umutsuzluğa kapılma ben biraz sabırsız biriyim ondan yaptim😅

Alttaki dpo10 üstteki dpo11 testleri

Eklentiler

• 1765040801964401391819968284243.webp
    1765040801964401391819968284243.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 47
Ben ilk gebeligimde 8 ay denedim olmadı ve çok yipranmistim bu seferde öyle uzun sürer zannetmiştim.birde 8 sene sonra ikinci cocuk hemde 39 yaşında zor diye düşünüyordum ama innovita ile ilk ayda hamile kaldım darısı sana bence umudunu hiç kaybetme bebişim seninledir insallah 🥰
Benim çocuklarda ocakta 9 yaşına girecekler 38 yaşındayım :) ikiz diye önce düşünmedim tekrar hamilelik ama yaş çokta geçmeden bir tane daha olsun istedim inşallah bakalım kısmet olur bana da

Çoooook tebrik ediyorum 🥰🌷🌹 sağlıklıca kucağınıza alın inşallah
Çok teşekkür ederim, amin, inşallah. Burada bütün bebek hasreti çekenler bir an önce güzel haberi alsınlar inşallah. Benim sat 6 kasım bat 6 aralık, 1 aralıkta 10.8 hcg ile öğrendim, 3 aralıkta 33.8 idi, planlı gebelik değildi bir küçük şok, hâlâ şoktayım algılayamıyorum :rolleyes:

Çok teşekkür ederim, amin, inşallah. Burada bütün bebek hasreti çekenler bir an önce güzel haberi alsınlar inşallah. Benim sat 6 kasım bat 6 aralık, 1 aralıkta 10.8 hcg ile öğrendim, 3 aralıkta 33.8 idi, planlı gebelik değildi bir küçük şok, hâlâ şoktayım algılayamıyorum :rolleyes:
Planlı değilse size 6 gün öncesinden kan verdiren durum ne oldu? Belirti yerleşme kanaması vs mi

Back
X