• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar hepınıze soruyırum merak ettıgım sey su ben bu ay regl olursam hsg ye gıdıcem ama doktorla klomen kullansam buyumus yunurta olursa bu fılm ona zarar verırmı
Canım inan bilmiyorum bana da adet bitince hemen gel bakalım demişti doktor ama yumurta büyümesi ve korunma ile ilgili bilgi vermedi benim de tam yumurta çatlamasına denk geldi hsg

Kızlar hepınıze soruyırum merak ettıgım sey su ben bu ay regl olursam hsg ye gıdıcem ama doktorla klomen kullansam buyumus yunurta olursa bu fılm ona zarar verırmı

Canım inan bilmiyorum bana da adet bitince hemen gel bakalım demişti doktor ama yumurta büyümesi ve korunma ile ilgili bilgi vermedi benim de tam yumurta çatlamasına denk geldi hsg
Adetın bıter
bıtmez catlaması kıtu olmus zaten ılıskı yapmadan gelın dıyolar bu arada bana 2 gun ılıskı yapma gel dedı

Bu arada soyle bıseyde var bazılarından duyyorum hsg cekılıyolar kanama vs yoksa doktorda yasak koymadıysa hemen ılıskı yapıyolar ama bazılarındanda duyyorum ılıskı yasak 3 gun 5 gun dıyolar hangısı dogru bılemedım bıdahakı aradıgımda onuda soracagım daha adet olmadıgım ıcın kesın randevuda olusturamaıdm

Bu arada soyle bıseyde var bazılarından duyyorum hsg cekılıyolar kanama vs yoksa doktorda yasak koymadıysa hemen ılıskı yapıyolar ama bazılarındanda duyyorum ılıskı yasak 3 gun 5 gun dıyolar hangısı dogru bılemedım bıdahakı aradıgımda onuda soracagım daha adet olmadıgım ıcın kesın randevuda olusturamaıdm
bana bi kac gun kanaman olur normal 3 gun iliski yasak demisti 3 gun kanamam oldu tam

Her doktor farklı demekkı enfeksıyon nedme oluyor acaba ılactanmı bıde o rıskmı varmıs
Hsg işlem sırasında enfeksiyon kapılabilir aletlerden vs. O bölge daha hassas olur bir de o ay gebeliğin kimyasala dönme riski yüksek sonuçta ilaç veriliyor cihazla röntgeni çekiliyor o yüzden doktorlar pek önermiyor

Kızlar 22 Kasım'da rahim filmi çektim çok şükür temiz çıktı ve kanamam bir gün sürdü o da çok az sulu kıvamda kahverengiydi kanama bile denmez yani yumurtlamayi değerlendirdik , doktorum korunma olmasın dedi . Ama rahim filminden bir kaç gün sonra ben de aşırı bir göğüs ağrısı ve beyaz akıntı başladı normalde adete 2-3 gün kala göğüs ağrılarım başlardı ama yaklaşık 10 günden fazladır bu göğüs ağrısını çekiyorum ve akıntım var son adet tarihim 16 Kasım 28 günde bir oluyorum o yüzden adet takvimi şu anda tahmini adet tarihini 14 Aralık olarak gösteriyor sizce hamile kalmış olabilir miyim bu gögus ağrılarının sebebi çektiğim rahim filminden kaynaklı olabilir mi yani o esnada Rahime bırakılan ilaç vücutta böyle bir etki yaratır mı ve rahim filmi çektikten sonra bu belirtileri yaşayan hamile kalan varsa yazabilir mi teşekkür ederim şimdiden
Bende rahim filmi çekinmiştim hiç göğüs ağrısı falan yaşamadım sadece kasık Ağrıları oluyordu arada filmle alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkcası

Back
X