- 23 Nisan 2022
- 158
- 93
- 48
- 27
Valla salsak da salmasak da akacak kan durmuyo zatenkorkmayin salın gelecek olan gelsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla salsak da salmasak da akacak kan durmuyo zatenkorkmayin salın gelecek olan gelsin![]()
Kız geciktiysen niye test yapmıyorsunnnYaa biliyo musun ben adet olmadımm çok korkuyorum ya gecikmeli gelirse diye ajsj ama bir yandan da adet olmadım diye çok seviniyorum![]()
Benim normalde döngüm 30-33 günde bir. Dün de 33. Günümdü bekleyebildiğim kadar beklemek istedim. Galiba yarın dayanamayıp yapıcam bakalımKız geciktiysen niye test yapmıyorsunnn
Ayyy max olan aralığını da geçmiş olmuş hadi bakalım güzel haberleri verirsin inşallahBenim normalde döngüm 30-33 günde bir. Dün de 33. Günümdü bekleyebildiğim kadar beklemek istedim. Galiba yarın dayanamayıp yapıcam bakalım![]()
İşte ne bileyim bugünü de atlatmak istedimm. Yoksa ben de çok sabırsızım şu haftayı nasıl atlattım bir ben bir Allah bilirAyyy max olan aralığını da geçmiş olmuş hadi bakalım güzel haberleri verirsin inşallahben dayanamıyorum ya siz nasıl duruyorsunuz hayret ediyorum
![]()
belkide vardir ama olmayadabilir yani ben cektigim ay fark etmedim oyle biseySormak istediğim sey aslında rahim filmi cekmemle bir alakası var mı çünkü göğüslerim bu kadar erkenden ağrımaya baslamaz.. daha önce çektim rahim filmi ama beş yıl önceydi o yüzden etkilerini hatırlamıyorum o yüzden sormak istedim sağolun yanıtınız icin
gelecegi varsa gelsin djfjjddValla salsak da salmasak da akacak kan durmuyo zaten![]()
evet yaa cig gibi buyuyoruz masallah djxjdjdjYorumlar 5k olmuşşşş
bisey olmaz bende en erken 30a kadar bekliycem xjxjdjdnjBen şimdi nasıl bekleyeceğim 20 aralığa kadar![]()
bi zeynos kolay yetismiyo jxjxjxnxAyyy max olan aralığını da geçmiş olmuş hadi bakalım güzel haberleri verirsin inşallahben dayanamıyorum ya siz nasıl duruyorsunuz hayret ediyorum
![]()
Kızz sus ağzından yel alsınn ahahahgelecegi varsa gelsin djfjjdd
gelecegi varsa dedim kiz yoksa gelmesin zaten jxjxjxjxKızz sus ağzından yel alsınn ahahah
Canım bence senin yumurtan çatlamış muhakkak bugünü de değerlendirin sen tam doğurgan dönemdesin şu an işte hadi inşallah olsun tutsun bu ayEki Görüntüle 3682819
Buna ne diyorsun peki
Aynen yoksa eğer gecikmesin üzülürümgelecegi varsa dedim kiz yoksa gelmesin zaten jxjxjxjx
Kızlar hepınıze soruyırum merak ettıgım sey su ben bu ay regl olursam hsg ye gıdıcem ama doktorla klomen kullansam buyumus yunurta olursa bu fılm ona zarar verırmıMerhaba kızlar benim de bat 12si bekliyorum bu ay erken yumurtladım 24 kasımda pik gördüm 25 kasımda rahim filmi çektirdim umarım bir sorun oluşturmaz bu ay ben de beklemedeyim![]()
Biz daha bir kaç aydır deniyoruz. Ben de istesem mi acaba? Gerek var mıdır, erken midir acaba?7,75 çıkmıştı değerim doktor 5in aşağısı yumurtlama olmamış 5 ve yukarısı olmuş demişti yumurtlamışsın dedi bana adetin 21. Günü