• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Benim çocuklarda ocakta 9 yaşına girecekler 38 yaşındayım :) ikiz diye önce düşünmedim tekrar hamilelik ama yaş çokta geçmeden bir tane daha olsun istedim inşallah bakalım kısmet olur bana da
Cok garip geliyor bana da çünkü bende çok kararliydim tek çocukta ama bir anda göze aldim her şeyi umarım herşey çok güzel olur hepimiz icin🤲🤲🤲

Çok garip ama bi belirti yoktu göğüs hassasiyeti ve regl sancısı gibi kasiklardaki ağrı disinda ne yerleşme kanaması ne akıntı sadece bikac gün ağzımın içindeki tat değişikti o kadar
Bozuk para gibi bir tat mıydı? Ney hamilelik belirtisi zaten bu

Birde regl olurken benim karnında çok hareketlenmler olur parçalanma gibi bu seferde surekli gaz yaptı bende ve ben surekli aha geliyor regl diye düşünmüştüm

Gerçekte çok silikti olsa gözüküyor aslında ben o testinnuzerune kan verdim 26 cıktı betam
Tamam canım teşekkürler bende bir şansımı deneyeyim olmadı ama beni düşündüren benden önce çatlama olmuş senin ya senin çıksa bile benim çıkmayabilir gibi hissettim tabii varsa

2 gun daha oyala kendini fjxjxkdk
Kızlar 22 Kasım'da rahim filmi çektim çok şükür temiz çıktı ve kanamam bir gün sürdü o da çok az sulu kıvamda kahverengiydi kanama bile denmez yani yumurtlamayi değerlendirdik , doktorum korunma olmasın dedi . Ama rahim filminden bir kaç gün sonra ben de aşırı bir göğüs ağrısı ve beyaz akıntı başladı normalde adete 2-3 gün kala göğüs ağrılarım başlardı ama yaklaşık 10 günden fazladır bu göğüs ağrısını çekiyorum ve akıntım var son adet tarihim 16 Kasım 28 günde bir oluyorum o yüzden adet takvimi şu anda tahmini adet tarihini 14 Aralık olarak gösteriyor sizce hamile kalmış olabilir miyim bu gögus ağrılarının sebebi çektiğim rahim filminden kaynaklı olabilir mi yani o esnada Rahime bırakılan ilaç vücutta böyle bir etki yaratır mı ve rahim filmi çektikten sonra bu belirtileri yaşayan hamile kalan varsa yazabilir mi teşekkür ederim şimdiden

Ben ilk defa duydum ama garı kötü bi tattı sanki kötü tadı olan bir ilaç içersinde böyle geğirdikçe ağzına gelir falana ya onun gibi🤭🤭
O tat bende de birkaç gün oldu😊 şu son 1-2 gün sanki geçer gibi hafifledi ama arada kendisini belli ediyor yine. Galiba yarın dayanamayıp test yapıcam artık

Kızlar 22 Kasım'da rahim filmi çektim çok şükür temiz çıktı ve kanamam bir gün sürdü o da çok az sulu kıvamda kahverengiydi kanama bile denmez yani yumurtlamayi değerlendirdik , doktorum korunma olmasın dedi . Ama rahim filminden bir kaç gün sonra ben de aşırı bir göğüs ağrısı ve beyaz akıntı başladı normalde adete 2-3 gün kala göğüs ağrılarım başlardı ama yaklaşık 10 günden fazladır bu göğüs ağrısını çekiyorum ve akıntım var son adet tarihim 16 Kasım 28 günde bir oluyorum o yüzden adet takvimi şu anda tahmini adet tarihini 14 Aralık olarak gösteriyor sizce hamile kalmış olabilir miyim bu gögus ağrılarının sebebi çektiğim rahim filminden kaynaklı olabilir mi yani o esnada Rahime bırakılan ilaç vücutta böyle bir etki yaratır mı ve rahim filmi çektikten sonra bu belirtileri yaşayan hamile kalan varsa yazabilir mi teşekkür ederim şimdiden
henuz cok erken ayirt etmek icin benimxe bu ay surekli goguslerim agriyordu ayirt edici belkrti olarak düşündüm ama degildi regl oldum bekleyin biraz daha

henuz cok erken ayirt etmek icin benimxe bu ay surekli goguslerim agriyordu ayirt edici belkrti olarak düşündüm ama degildi regl oldum bekleyin biraz daha
Sormak istediğim sey aslında rahim filmi cekmemle bir alakası var mı çünkü göğüslerim bu kadar erkenden ağrımaya baslamaz.. daha önce çektim rahim filmi ama beş yıl önceydi o yüzden etkilerini hatırlamıyorum o yüzden sormak istedim sağolun yanıtınız icin

Back
X