• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Ha tamam pcos normal bılıyomusun gecen gıttıgımde baktım ultrosona o goruntuyu gordum ya okdar agladımkı cıkınca bununla nasım bebek olcak dıye okadar agladım okadar caresız kaldımkı rabbım sabır versın cok uzuluyorum bu beklemek ıyce yordu benı
Aynı bu foto gıbıydu ultrosonda
Ama hiç öyle düşünme gebeliğe engel değil evet biraz zorlaştırıyor ama inşallah halledecez takviye ve beslenme çok etkili buna daha yoğunlaş

Bu canim proweigwomen diye geçiyor
Bu takvıyeyı ılk defa duyuyorum bende procertın women kullanıyorum ınosıtol ıcınde 1000 mg 3 ayda combınol kullandım onun ıcınddde 1000 mg vardı galıba ınosıtyol ozaman adetlerım dongun baya one cekmıstı bende bu ınosıtokden kaynaklı sendede adetım one gelme durumu oldumu bıde gunde ıkı defa alıyodum onu ondanda kaynaklı galına adetlrırm one geldı

Bu takvıyeyı ılk defa duyuyorum bende procertın women kullanıyorum ınosıtol ıcınde 1000 mg 3 ayda combınol kullandım onun ıcınddde 1000 mg vardı galıba ınosıtyol ozaman adetlerım dongun baya one cekmıstı bende bu ınosıtokden kaynaklı sendede adetım one gelme durumu oldumu bıde gunde ıkı defa alıyodum onu ondanda kaynaklı galına adetlrırm one geldı
Benim ilk kez gecikti canim 2 gün asla gecikme olmazdı erken olur geç olmazdı. Bu döngüde nasıl olacak hiç bilmiyorum inan

Umarım bana bebiş getirir diye umut ediyorum çünkü olmazsa bir ay sonra başka tedavi yöntemi deneyecez gibi doktorum 3 ay tek kullanacaksın dedi çünkü
Insallah canım bılmıyorum ben bu takviyelerı 7 aydıd bır umut kullanıyorum halada kullanamya devam edıcem bebek olana kadar ama hala olmadı yanı herkes takvıyeyle kaldım hamıle falan dıyınce bende unutlanmıstım olmadı

Insallah canım bılmıyorum ben bu takviyelerı 7 aydıd bır umut kullanıyorum halada kullanamya devam edıcem bebek olana kadar ama hala olmadı yanı herkes takvıyeyle kaldım hamıle falan dıyınce bende unutlanmıstım olmadı
İşte doktorum bunların etkisini 3 4 ayda görürsek ne âlâ dedi görmesek başka tedavi deneyecez hsg vs ilerler gibi. Yani bence de bunlar herkeste aynı etkiyi gösteremiyor maalesef

İşte doktorum bunların etkisini 3 4 ayda görürsek ne âlâ dedi görmesek başka tedavi deneyecez hsg vs ilerler gibi. Yani bence de bunlar herkeste aynı etkiyi gösteremiyor maalesef
Malesef canım benım reglme 3 gun kaldı bugunde bıttı 2 kaldı eger regl olursam hsg cekılmeye gıdıyorum artık bosu boşuna vücuduma ılac yüklemek ıstemıyorum belkı tüpler tıkalı belkı baska bıse var. Belkıde hıcbıse yok yoksa ne ala derım varsada bu zamana kadar bundn olmamıs der cozumune bakarım

Malesef canım benım reglme 3 gun kaldı bugunde bıttı 2 kaldı eger regl olursam hsg cekılmeye gıdıyorum artık bosu boşuna vücuduma ılac yüklemek ıstemıyorum belkı tüpler tıkalı belkı baska bıse var. Belkıde hıcbıse yok yoksa ne ala derım varsada bu zamana kadar bundn olmamıs der cozumune bakarım
Hsg hangi hastanede çekileceksiniz

İyi akşamlar kızlar resveratrol hakkında ne düşünüyorsunuz? Bizim okuldakiler kullanıyor geçen araştırdim yumurta kalitesi içinde doktorlar öneriyormuş. Siyah üzüm çekirdeği ekstrasi ve orman meyvelerin karışımıymis gerçi ben elimden geldiğince yaban mersini ve siyah üzüm tüketmeye çalışıyorum.
Özellikle pcosa iyi geliyor deniliyor ve hücre yenilenmesi yapıyor cildi falan da güzelleştiriyormuş. Ben meşhur markadan kullandım 2 ay ama bir fark göremedim kendimce cildimde kendimde . Mutlaka faydası vardır ama diye düşünüyorum

Back
X