- 10 Mart 2025
- 684
- 223
- 18
- 26
Tuylenme sıvılce vs yok duzensızlıkte temmuzdan berı duzene gırdıBu sadece görünüm bazen multi folikül oluyor yani pcos görünümü ama pcos değil. Adetinizde düzensizlikler sivilcelenme tüylenme vs var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuylenme sıvılce vs yok duzensızlıkte temmuzdan berı duzene gırdıBu sadece görünüm bazen multi folikül oluyor yani pcos görünümü ama pcos değil. Adetinizde düzensizlikler sivilcelenme tüylenme vs var mı?
O zaman bu görüntüyü kafanıza takmayın. Sadece görünüme bakarak pcos olmuyor diye biliyorum ben birden fazla belirti olması lazım uzun süre adet olamamak tüylenme sivilcelenme vs benimde görüntüm pcosu andırıyodu ama doktororum sadece bu görüntü teşhisi koydurmaz demiştiTuylenme sıvılce vs yok duzensızlıkte temmuzdan berı duzene gırdı
Döngü süreniz nediir? Kaç günde bie regl oluyorsunuz ben de 30 aralık beklemedeyim sksmsm
Doktor banada gorunum dıyor hemde pcos dıyor hangısı bılmıuorum ama pcos bellılı cunku baksana kac aydıd bebekde olmadaıO zaman bu görüntüyü kafanıza takmayın. Sadece görünüme bakarak pcos olmuyor diye biliyorum ben birden fazla belirti olması lazım uzun süre adet olamamak tüylenme sivilcelenme vs benimde görüntüm pcosu andırıyodu ama doktororum sadece bu görüntü teşhisi koydurmaz demişti
Ovülasyon testi ile yumurtlamınızı takip edin ordan anlarsınız yumurtlayıp yumurtlamadığınızı biraz da pozitif düşünmek gerek ya bu stres bizi mahvettiDoktor banada gorunum dıyor hemde pcos dıyor hangısı bılmıuorum ama pcos bellılı cunku baksana kac aydıd bebekde olmadaı
Benim ikna etmem 30 saniye sürmüştü hatta ikna değil de kararımı açıklamak gibi olmuştuBenım ıkna etmem 1 ay surdu ona cok dıyodum senınkı masalalh![]()
Yunurtluyorum ama gebelık olmuyor streste faxlasıyla var elımde degıkOvülasyon testi ile yumurtlamınızı takip edin ordan anlarsınız yumurtlayıp yumurtlamadığınızı biraz da pozitif düşünmek gerek ya bu stres bizi mahvetti![]()
Kız girdap gibi bırakamazsın bu işleri sonuca varmadanBenim ikna etmem 30 saniye sürmüştü hatta ikna değil de kararımı açıklamak gibi olmuştuşimdi o peşimde 3 gündür dolanıyo
(ben bi bunaltı sonucu bırakmistim bu işleri 3 gün önce :))
Hahah senınlı daha kısa benımkı bastan ıknaydı ama ben dedım olmasın oda tamam dedı anlayıs gosterdı sebeblerıme sonra ben ıkna etmeye calıstım bır ay sadeceBenim ikna etmem 30 saniye sürmüştü hatta ikna değil de kararımı açıklamak gibi olmuştuşimdi o peşimde 3 gündür dolanıyo
(ben bi bunaltı sonucu bırakmistim bu işleri 3 gün önce :))
Allahın izniyle olcak inaşallah hepimizinYunurtluyorum ama gebelık olmuyor streste faxlasıyla var elımde degık
Bende en son 11 kasımda regl gordum 11 aralıgı beklıyorum sende bekle bakalım sonra test yapKızlaar benim bat 9 aralık, reglime 5 gün kala hafif kasık batmalarım başladı, göğsümde ultra hassasiyet yok ama dokununca çok az sızı hissediyorum. Akıntım dün çok fazlaydı bugün daha az. Kasıklarım hâla ara ara batıyor 5-6 sn sonra geçiyor. Özellikle solda hissediyorum. Artımed test yaptım ama negatif çıktı. O markaya pek güvenilmediği söyleniyor. Sizde durum nedir20 nisan kürtaj olmustum. Geçen ay ilk kez denedim.
Sat: 11 kasım
Bat: 9 aralık
14 aydır denıyoruzAllahın izniyle olcak inaşallah hepimizinNe kadar süredir deniyorsunuz ve yaşınız kaç
İnşallah istediğimiz sonuçları görürüzBende en son 11 kasımda regl gordum 11 aralıgı beklıyorum sende bekle bakalım sonra test yap
Kuzum ben tam 5-6 gün geciktim. Silik silik geldi ve hiç sökülmedi. Leke leke geçti. Kistten kaynaklı hormon dengesi bozulmuş o yüzden böyle olmuş dedi doktor. Senin de mi öyle? Ağrım da çok olmuştu yataktan kalkamıyordumVignette canım birşey soracağım hani letu kullanırken sanırım kist oldu demiştim ya o ay reglin nasıl geldi? Yoğun mu az mı? Benim dün gece leke geldi ama bugün bu saate kadar hala sökülme olmadı ve karnıma kasıklarıma sanki böyle korkunç birşeyler giriyor gibi ağrı yapıyor. Benim adetin sökülmemesini daha önce hiç yaşamadım. Sanki bu ayın modası oldu sökülememe burda gerçekten ilginç ve ben de hayatımda ilk kez yaşıyorum lekeden sonraki gün ilerleyen saatlerde hep sökülürdü. Acaba dedim kist olunca sökülmüyor mu.
4 ocak olarak buradayımmmm
tesekkur ederim canimmmÇok geçmiş olsun canım![]()
evet ayin 5indeAaa canım sen regl mi oldun