yok yok biliyosunn kendimi alıştırmıştım zaten bekliyordum yanii üsüttüm maalesefÜzülüp hasta etmedin kendini demi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yok biliyosunn kendimi alıştırmıştım zaten bekliyordum yanii üsüttüm maalesefÜzülüp hasta etmedin kendini demi![]()
ay insallah sizin guzel haberlerinizi alırımGecmıs olsun canım havalar soguk gıdıyor kıs geldı herkesde bır hastalık var. Regle 3 gun kaldı beklıyoruz bakalım ne zaman olcam![]()
ayniyiz canimmmm yine birlikteyiz desene
birlikteyiz hfjdjd4 ocak olarak buradayımmmm![]()
İnşallah Hepımızın canımay insallah sizin guzel haberlerinizi alırım
Zayıf olmakta etkiliyor bence bende 43 kiloydum yağ oranım çok düştüğü için hormonlarım alt üst oldu normalde bir gün sapmayan adetim 4 5 eklemeler çıkarmalar oldu ama tabi be kas yapcam diye aylarca devam ettim artık şimdi tekrardan alıyorum hormonlarımda düzeldi adetlerimde şuan 47 kiloyum bende tabi boy da önemli ben 158 olunca şuan daha kurtarıyorKilo çok etkiliyormus diyorlar ama ben 47 kiloyum![]()
Valla bu ay 32 gün sürdü 28-32 arası gidip geliyorDöngü süreniz nediir? Kaç günde bie regl oluyorsunuz ben de 30 aralık beklemedeyim sksmsm
bakalim ovu yapmayi dusunuyordum aama heran fikrimi değiştirebilirim djdjdjd
Bu aralar bat 11 çok görüyorum bende bat 11 benimde negatif çıktı bakalım yine de bekleyelim bir umutMerhaba kızlardaha önce yazmıştım bat 11 aralık bugün dpo11di test yaptım sabah nepnegatifti.. çok inanıyordum bu ay tuttuğuna ama olamadı hayırlısı artık haber vereyim dedim
![]()
Yap Aşko bence en azından havada kalmaz dpo şu da olabilir bu da olabilir sürüncemesi de sıkıntılıbakalim ovu yapmayi dusunuyordum aama heran fikrimi değiştirebilirim djdjdjd
Bende bat 11 gercekten ne cokBu aralar bat 11 çok görüyorum bende bat 11 benimde negatif çıktı bakalım yine de bekleyelim bir umut![]()
Tekrar yumurtlama olabılır degerlendırKızlar Bat 13 -14 aralık tahmini bugün ovü testi yaptım bi yorumlar mısınız günüm gelmeden test yapmak istemiyorum bi tane kalmıştı bundan bi yapayım dedim.
Sizce?
Ben yapmıyombakalim ovu yapmayi dusunuyordum aama heran fikrimi değiştirebilirim djdjdjd
öyle mi yaTekrar yumurtlama olabılır degerlendır
Canım iş için hindistandayım, hint markası hep bildiğim bir şey yok :/Marka ne var