• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kilo çok etkiliyormus diyorlar ama ben 47 kiloyum 🥹
Zayıf olmakta etkiliyor bence bende 43 kiloydum yağ oranım çok düştüğü için hormonlarım alt üst oldu normalde bir gün sapmayan adetim 4 5 eklemeler çıkarmalar oldu ama tabi be kas yapcam diye aylarca devam ettim artık şimdi tekrardan alıyorum hormonlarımda düzeldi adetlerimde şuan 47 kiloyum bende tabi boy da önemli ben 158 olunca şuan daha kurtarıyor 😇

Merhaba kızlar 💖 daha önce yazmıştım bat 11 aralık bugün dpo11di test yaptım sabah nepnegatifti.. çok inanıyordum bu ay tuttuğuna ama olamadı hayırlısı artık haber vereyim dedim 🫠

Kızlar Bat 13 -14 aralık tahmini bugün ovü testi yaptım bi yorumlar mısınız günüm gelmeden test yapmak istemiyorum bi tane kalmıştı bundan bi yapayım dedim.
Sizce?

Eklentiler

• 129F0FD4-1A86-4C11-B5A2-828A2B9C15D0.webp
    129F0FD4-1A86-4C11-B5A2-828A2B9C15D0.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 5
Merhaba kızlar 💖 daha önce yazmıştım bat 11 aralık bugün dpo11di test yaptım sabah nepnegatifti.. çok inanıyordum bu ay tuttuğuna ama olamadı hayırlısı artık haber vereyim dedim 🫠
Bu aralar bat 11 çok görüyorum bende bat 11 benimde negatif çıktı bakalım yine de bekleyelim bir umut 😂

Back
X