Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Genelde 12 15 arası adet olunuyo galıba herkesde aynı degıl tabı ama saan doktor 24 kasımda ole dedıyse sen coktan gecmıssın adet oluncakntarıhı bence tes zamanın gelmıs bıle
Her seferinde negatif çıkması o kadar yordu ki test yapmak içimden gelmiyor tabi her an her şey olabilir benim işim belli olmaz

Değerlendire değerlendire bi hal olduk bacım artık bedenen ruhen yoruldum ama pes etmiyorum istikrarlı bi şekilde devam zaten bi kaç gün araya kaçınca değerlendiremedik diye olmadı pskolojisine giriyor insan. Ben ilk aylar kocama küsüyordum ahshshshsh

Ben 30 günde bir olurum 10 Kasımdı sat bat da 10 Aralık diye kedimi hazırladım
Benım bu ay gercekten farklı dıyebılecegım belırtılerım kasık agrılarım sızlama ve batma seklınde olması saglı sollu bıde gobegımım altında tam ortada rahım var derler ıste ordada sızlamam var bıde mıdem eksıyor bulantım degısık sadece fsrklı belırtı bu dıger aylarda belım agrıdı goguslerım agrıdı bu ayda var sadece bu ay klomenden kaynaklı oldfunu dusunuyorum ıstahım hat sefada acık sureklı canım bıseyler ıstıyor bıde akıntılarım bazen cok kuruyum bazen ıslak

Benımde 11 kasımdı 11 aralıkta olurum ama sende farklı bır durum bar yumurtanı 24 kasımda catlamıs coktan gecmıssın sankı o tarıhı gebeysen cıkar testte
İşte bende ona takıldım doktor mu yanlış gördü diye bile düşündüm düşünün yani kadın bana çatlamıs bi folikül var dedi hesaplarsam günüm geçti ama yine de yarın da akşamı bi bekliyim sonra Allah Kerim bu sefer inadım inat test falan yapmıycam

Akımtı bende de var afedersin am bazen açık sarı bazen bembeyaz ama koyu değil

Doktorlar ketumdur gıcıktır mıkroplukları coktur bazılarının ama yanlısı gormez gorduyse vardır bıldıgı sıvıdan anlıyolat zaten

ay hahahha benim kocamda bana küsüyodu bana firsat vermiyodu oda simdi alismis bu ayda olmazsa bu sefer napicaz diyo cjxjxjxkkxkcxklxxlxlx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…