Çok tatlısınız detaylı anlatım için teşekkür ederim. Eşim bu konuda bana çok destek olmuyor ya, yalnız hissediyorum. O yüzden de çabalamayı gözüm kesmiyor. Bu zamana kadar tüm doktor randevularına tek başıma gittim (hamile olursam gelecekmiş)Combo olmuş üçü de. Olsun hiçbiri engel değil. Ben de tek kurşunla hamile kalmadım. Her ay farklı doktora gittim farklı görüşler almak istedim. Özellikle birden fazla düşük, kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlara bunu kesinlikle tavsiye ediyorum. Her doktorun ekolü ve konulara hassasiyeti farklı. Birçok tanıdığım erken önlem alınamadığı için basit sebeplerden kayıplar yaşadı. Kamu spotu gibi olduİkinciyi istiyoruz benim de 21 aylık oğlum var. Oğluma hamile kaldığım ay artık tamamen salıp, alkolün dibine vurup, idrar yollarından dolayı antibiyotik tedavisi görüp, damacanaları sırtladığım aydı. Öncesi tam olarak şuan olduğum gibiydi. Bir doktor çocuğun olmayabilir demişti hatta yumurtalıklarım tamamen kist doluydu. Hiç belli olmuyor bu işler. Elim ağrıdı amma yazdım
Benim yumurtlamadan sonraki aktivitem buİyi akşamlar kızlar napıyorsunuz.Ben belirti uyduruyorum
Ben akıntıdan anlıyorum zaten bebeğim gün aşırı devam ederim. Gebe kalan her türlü kalıyor ya nasip kovalayınca olmuyor bence vücudumuzla biz oynuyoruz belirti falan arıyoruz ama zamanla hepsi geçiyor bende olduğu gibi sanki üzerimden yük kalkmış gibi kendimi çok üzmüşüm geçen aylar beni çok sakinleştirdiuygulamaya gore ilerleme ovü yapmiyosan kendini takip et tahmini bi yumurtlama bulursun ve o araya ust uste degerlendirirsin, bende ovü dusunuyordum bu ay ama bakalim hala kararsizim almadim henüz almayabilirim aladabilirim bilmiyorum djhdhdj biyosun ben karsiyim normalde ovulasyon testine ama geçtiğim dongude reglim 4 gun surdu ve buda 4 gun erken yumurtlamama sebep oldu gun asiri ilerlemistim ama o arayi iyi bilseydim ust uste değerlendirirdim bu ay beli bi sure ust uste degelendirme yapmayi düşünüyorum bakalim bu ay nasil olacak birde boyle deneyecegim
Kayserıyı cok severım neden ordasıbız ıs ıcınmıBen akıntıdan anlıyorum zaten bebeğim sen takip edersin gibi geliyor bana. Kafam rahat sanki artık eskisi gibi üzüntü stres kalmadı bide eşimin tayini çıkacak 6 ay sonra gidicez Kayseri’den kafamı oraya yoruyorum bu ara nere çıkacak nasıl olacak falan
Güveniyorsunuz ki hala evlisiniz, ondan çocuk istiyorsunuz. Sevdiğim bir komşu ablamız vardı. Daha evli değilken bak kızım kocan neyden olursa olsun boşver bir çocuk yap koy kenara koca gelip geçer çocuk yoldaş olur derdiÇok tatlısınız detaylı anlatım için teşekkür ederim. Eşim bu konuda bana çok destek olmuyor ya, yalnız hissediyorum. O yüzden de çabalamayı gözüm kesmiyor. Bu zamana kadar tüm doktor randevularına tek başıma gittim (hamile olursam gelecekmiş)
Evet eşimin işi gereği burdayız canımKayserıyı cok severım neden ordasıbız ıs ıcınmı
Rutin olduBenim yumurtlamadan sonraki aktivitem bu
Birçok konuda daha cesur ve güçlü olduğumuz kesinGüveniyorsunuz ki hala evlisiniz, ondan çocuk istiyorsunuz. Sevdiğim bir komşu ablamız vardı. Daha evli değilken bak kızım kocan neyden olursa olsun boşver bir çocuk yap koy kenara koca gelip geçer çocuk yoldaş olur derdiİşin şakası bu tabi de. Belki onu da strese sokuyordur süreç dahil oldukça. Biz onlara göre daha güçlüyüz bu konularda
Aslında ben cok zor kılo verıyorum bu ınsulun dırencınede baktırdım ıkı kere yok sıyolar ozaöan nıye kılo veremıyorumkıArkdaşlar insülin direnci bu işin baş düşmanı ve çoğumuzda kilolu olsak da hafif kilolu olsak da var yani hatta bazen normal kilolu insanda bile olabiliyor kötü beslenmekten kaynaklı. O konuya dikkat edip insülin direncini kırmak lazım işleyişi bozuyor her şeyi baskılıyor
Haklısınız ve ben bunu yeni öğrendim tsh 1.80 benim, o iyi olunca üstüne düşmedim hatta glukofen kullanıyodum onu da kullanmayı kesmiştim 1 senede 15 kilo falan aldım. Tüm bunlar etken şimdi 1 aydır düzenli kullanıyorum ama bu aydan da hamileliğe dair umudum yok. Reglime 8-9 gün kala bana aşırı sinir yükleniyor ondan anlıyorum yine bugün çok sinirliydim mesela. Yapay zeka hamile de olsan bu sinir olabilir diyo ama kendimi o kadar iyi tanıdım ki hamile olmadığımı anlıyorum. Tek taraflı kasık ağrım var mesela şu anda ama ben her ay reglimden önce bunu yaşadığım için hamile olmadığımı düşünüyorum. Gerçekten çok umutsuz hissediyorum kendimi epey de yoruldum. İç dökmüş canınızı sıkmış oldum hakkınızı helal edinArkdaşlar insülin direnci bu işin baş düşmanı ve çoğumuzda kilolu olsak da hafif kilolu olsak da var yani hatta bazen normal kilolu insanda bile olabiliyor kötü beslenmekten kaynaklı. O konuya dikkat edip insülin direncini kırmak lazım işleyişi bozuyor her şeyi baskılıyor
Tiroidlerinize baktırdınız mı? Sadece tsh’dan bahsetmiyorum tiroid bezleriyle alakalı testler var mesela ben yıllarca dahiliyeye gittim tsh normal olunca doktorlar haşimatoyu gösteren değerlere hiç bakmamışlar en son endokrinolojiye gittim haşimato olduğum ortaya çıktı düzenli ilaç kullanımı ve doktor reçetesiyle yazılan glukofen kullanımımla bir senede 20 kg vermiştim. İlaçları aptal gibi bıraktım hepsini geri aldım.Aslında ben cok zor kılo verıyorum bu ınsulun dırencınede baktırdım ıkı kere yok sıyolar ozaöan nıye kılo veremıyorumkı
Tsh bıraz yuksek doktor gebelık ıstıyosun dıye ılac baslıyorum normalde baslanmaz dedı suan ıcıyorum okadar sadece 4.38 tsh ama aılemde troıd fazlasıyla varTiroidlerinize baktırdınız mı? Sadece tsh’dan bahsetmiyorum tiroid bezleriyle alakalı testler var mesela ben yıllarca dahiliyeye gittim tsh normal olunca doktorlar haşimatoyu gösteren değerlere hiç bakmamışlar en son endokrinolojiye gittim haşimato olduğum ortaya çıktı düzenli ilaç kullanımı ve doktor reçetesiyle yazılan glukofen kullanımımla bir senede 20 kg vermiştim. İlaçları aptal gibi bıraktım hepsini geri aldım.
Bence siz de detaylı baktırınTsh bıraz yuksek doktor gebelık ıstıyosun dıye ılac baslıyorum normalde baslanmaz dedı suan ıcıyorum okadar sadece 4.38 tsh ama aılemde troıd fazlasıyla var
Insallah yoktur bılmıyorum ınan okadar yoruldumkı su doktorlardanBence siz de detaylı baktırın
Ben endokrin doktoruma hamilelik istiyorum dediğimde ona göre ilaç düzenlemesi yapmamız gerekebilir sen haşimatosun sonuçta demiştihaşimato maalesef gebeliği zorlaştırıyor, insülin de cabası… ama derdini bilmek derman bulmayı sağlıyor
Umarım sizde yoktur tabii
benim guvensizlik fjfjfjfjfjfjfjjsjdjfidjs yani bakalim yapmayabilirim heran hersey olabilir fjdjjfkd bende artik sakinim bakalim ne olacak sende iyi yapiyosun boyle daha rahat ilerleriz gibiBen akıntıdan anlıyorum zaten bebeğim gün aşırı devam ederim. Gebe kalan her türlü kalıyor ya nasip kovalayınca olmuyor bence vücudumuzla biz oynuyoruz belirti falan arıyoruz ama zamanla hepsi geçiyor bende olduğu gibi sanki üzerimden yük kalkmış gibi kendimi çok üzmüşüm geçen aylar beni çok sakinleştirdisen takip edersin gibi geliyor bana ovülasyonla ama yapma bence . Kafam rahat sanki artık eskisi gibi üzüntü stres kalmadı bide eşimin tayini çıkacak 6 ay sonra gidicez Kayseri’den kafamı oraya yoruyorum bu ara nere çıkacak nasıl olacak falan
benim guvensizlik fjfjfjfjfjfjfjjsjdjfidjs yani bakalim yapmayabilirim heran hersey olabilir fjdjjfkd bende artik sakinim bakalim ne olacak sende iyi yapiyosun boyle daha rahat ilerleriz gibi
Daha büyük hatalar yapıp savunmadan sonra diyenler de varAminn, Ben hep doktora yeterlilikten sonra bebek istiyorum diyordum. Söylediklerimize dikkat etmek lazım işte. Şimdi yeterliliği beklemeden olsun istiyorum olmuyor. Allah söylediklerimizle bizi imtihan ediyoroysa derslerimi de ona göre planladım hamilelik sürecinde güya ders dönemini bitirecektim
Aylar geçti artık valla kafam da takacak yer kalmadıbenim guvensizlik fjfjfjfjfjfjfjjsjdjfidjs yani bakalim yapmayabilirim heran hersey olabilir fjdjjfkd bende artik sakinim bakalim ne olacak sende iyi yapiyosun boyle daha rahat ilerleriz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?