Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

canım alakası yok onunla progestron hormonuyla alakalı bu azalır artar gün gün farklılık gösterebilir takılma çok onlara

Siparişi verdim de zaten kalamıcam gebe felan da bi ümit işte. Eşim 1 ay kalıp yurtdışına dönecek
zaten innovita ovulasyon testinin yanında da gebelik testi oluyor genelde aslında o şekilde almışsanız diğerini ekstra almış olurdunuz

Siparişi verdim de zaten kalamıcam gebe felan da bi ümit işte. Eşim 1 ay kalıp yurtdışına dönecek
Kalırsın inşaAllah negatif düşünme bebeği düşünmeden eşinle güzel vakit geçir sonrasında da güzel haberi alırsın inşaAllah

Kızlar merhaba bende 20 kasımda aşılama yaptırmıştım ama tutmadı kontrole gittiğimde tahlil yapıp birden Amh 0.94 düştü acil tüp bebek dediler 5-6 aydır tedavi oluyordum ilk gittiğimde Amh 3.14 birden böyle düşmesine çok şaşırdım böyle yaşayan var mı araştırdığım da bu verdikleri ilaçlardan dolayı düştüğünü geçici olarak diye okudum bende 1-2 ay beklemek istiyorum

amh değerinde laboratuvar farklılıkları olabiliyor eğer farklı yerlerde bakıldıysa. önemli olan ultrasonda ne göründüğü. düşük amh ile hamile kalan bir sürü insan var biliyorsun ki 1 tane yumurta 1 tane sperm yeterli bu iş için. doktor mfk (mehmet fatih karslı) instagram sayfasına bakmanı öneririm takviyeyle destek olabilirsin o sürede de kendiniz denemeye devam edersiniz

Aynı hastanede yaptırdım tahlillerimi ayrı olarak kendim vitaminlerimi alıyorum eksik olanları yani

@SkylerWhite işyerindeyim kalktım yaptım bugün bat günüm veya yarın. elime sanki yolda bir şey geldi ama tam bilemedim bir daha da afedersin sokamadım yani sdhdgshg
Offf ben yapamam

yok ya peçeteye surunce pembelık gelıyor pedde yok ama sanmıyorum reglidir.
Ay inşallah hamileliktie
cok erken daha bosuna yapmış olursun
Kız yapmayacağım. Totem yaptım.

Kizlar bi bakin allah askina nimo marka test var burda hep o marka satiliyo 4 tane test yaptim hemen cikti 3 pozitif erken gebelik 1 negatif kaset test gun icinde farkli zamanlar da yaptim hemen cikti yalanci pozitif olma ihtimali var midir daha once yasadim cunku ama 3 testte pozitif cikar mi yani umutlanmak hayal kirikligi yasamak da istemiyorum 3 gun var regliye daha benim

Umudunu kırmak istemem ama bende de nimo hep pozitif verdi o yüzden onu hiç almıyorum

bu markayı hiç bilmiyorum ama gebelik varsa bile kaset testte çıkmaması normal daha adetine varmış çünkü. kasetler bat günü veya gecikince anca gösteriyor. inşallah pozitifitir canım kan testi ver bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…