Siparişi verdim de zaten kalamıcam gebe felan da bi ümit işte. Eşim 1 ay kalıp yurtdışına dönecekAwox güvenilir uygun fiyatlı olarak predictor pahalı güvenilir. Bence aralarında fark yok.
canım alakası yok onunla progestron hormonuyla alakalı bu azalır artar gün gün farklılık gösterebilir takılma çok onlaraKızlar çok tatlısınız hepinize kucak dolusu kalpler gönderiyorumbenim bir sorum var size dpo 4 te başlayan göğüs dolgunluğum ve ağrım var bugün dpo 10 dayım düne kadar artarak devam etti dün çok feciydi bu sabah çok hafif azalmış gibi geldi bana hala ağrıyor ama dünkü kadar değil sanki. Gebelik olsaydı azalma olmazdı değil mi artarak mı devam ederdi hep ?
zaten innovita ovulasyon testinin yanında da gebelik testi oluyor genelde aslında o şekilde almışsanız diğerini ekstra almış olurdunuzSiparişi verdim de zaten kalamıcam gebe felan da bi ümit işte. Eşim 1 ay kalıp yurtdışına dönecek
Kalırsın inşaAllah negatif düşünmeSiparişi verdim de zaten kalamıcam gebe felan da bi ümit işte. Eşim 1 ay kalıp yurtdışına dönecek
Bakalim yaa hayirlisi olsunanladim canim o zaman yarin değerlendirmen lazım doğru
Ya inşallaahhhhKalırsın inşaAllah negatif düşünmebebeği düşünmeden eşinle güzel vakit geçir sonrasında da güzel haberi alırsın inşaAllah
tesekkur ederim papatyammmmm
Ben awox kullanıyorum canım . Innovıtanın ıcınden de çıkıyor 2 tane .Yaaa bununla birlikte gebelik testi de söyletcem de o hangi marka olsun deneyimlediğiniz var mı hiççç
amh değerinde laboratuvar farklılıkları olabiliyor eğer farklı yerlerde bakıldıysa. önemli olan ultrasonda ne göründüğü. düşük amh ile hamile kalan bir sürü insan var biliyorsun ki 1 tane yumurta 1 tane sperm yeterli bu iş için. doktor mfk (mehmet fatih karslı) instagram sayfasına bakmanı öneririm takviyeyle destek olabilirsin o sürede de kendiniz denemeye devam edersinizKızlar merhaba bende 20 kasımda aşılama yaptırmıştım ama tutmadı kontrole gittiğimde tahlil yapıp birden Amh 0.94 düştü acil tüp bebek dediler 5-6 aydır tedavi oluyordum ilk gittiğimde Amh 3.14 birden böyle düşmesine çok şaşırdım böyle yaşayan var mı araştırdığım da bu verdikleri ilaçlardan dolayı düştüğünü geçici olarak diye okudum bende 1-2 ay beklemek istiyorum
Offf ben yapamam@SkylerWhite işyerindeyim kalktım yaptım bugün bat günüm veya yarın. elime sanki yolda bir şey geldi ama tam bilemedim bir daha da afedersin sokamadım yani sdhdgshg
Ay inşallah hamileliktieyok ya peçeteye surunce pembelık gelıyor pedde yok ama sanmıyorum reglidir.
Kız yapmayacağım. Totem yaptım.cok erken daha bosuna yapmış olursun
bugün bat günümdü henüz gelen giden de olmadı rahim bu teste göre yukarı da kalkmamış sanırım bilemedim valla çözemedim bu işi shgdfdfOfff ben yapamam
Ay inşallah hamileliktie
Kız yapmayacağım. Totem yaptım.
bu markayı hiç bilmiyorum ama gebelik varsa bile kaset testte çıkmaması normal daha adetine varmış çünkü. kasetler bat günü veya gecikince anca gösteriyor. inşallah pozitifitir canım kan testi ver benceeKizlar bi bakin allah askina nimo marka test var burda hep o marka satiliyo 4 tane test yaptim hemen cikti 3 pozitif erken gebelik 1 negatif kaset test gun icinde farkli zamanlar da yaptim hemen cikti yalanci pozitif olma ihtimali var midir daha once yasadim cunku ama 3 testte pozitif cikar mi yani umutlanmak hayal kirikligi yasamak da istemiyorum 3 gun var regliye daha benim
Eki Görüntüle 3684497
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?