Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koyulaşma olduğu için bence bu defa doğru söylüyor artımedMaalesef yine Artımed aldım canolar başka yoktu üstteki dün alttaki bugün
Eki Görüntüle 3684544
Aminnnn Rabbim isteyen herkese nasip etsinnnNe guzel ne mutlu sana darısı bıze![]()
Amin inşallahCanım o kadar sevindim ki çooook sevindim çok sana söylemiştim hamilesin diye Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu süreci bizimle paylaşır mısınnasıl belirtilerin vardı? Adetin kaç gün gecikince öğrendin?
![]()
Ay bende adem elması var ama nasıl yapulacak bılemedım kaldı öyle nasıl yapacaksınız okuması falan varmı bunu yaparkenbu hafta arkadaşımın annesi getirdi adem elması bana dün zar zor rendelik bugün hurma poleni ile karıştırıp başlıycam inşallah faydası olur![]()
Ay inşallah Kızçe yaKoyulaşma olduğu için bence bu defa doğru söylüyor artımed![]()
İnşallah canım inşallahGözün aydın canım daha da koyulaşmış beta gittikçe artıyor maşallah![]()
Ben ovulasyon testimin tam koyulaşmasını bekliyorum valla ,ama di mi grubun sessizleşmesi boşluk oluşturduu bende bir şeyler eksik hissettiriyorKızlar nerdesınız konusun daa
Valla ya kımse konusmuyo sıkıldımBen ovulasyon testimin tam koyulaşmasını bekliyorum valla ,ama di mi grubun sessizleşmesi boşluk oluşturduu bende bir şeyler eksik hissettiriyor![]()
Benım bugun du ben bile yapmıyorum bekle bekleKızlarrr beklenen adet günüm yarın ama test yapmak istemiyorum sürekli su içiyorum test yapmamak için hadi biraz sohbet edelimmm![]()
Sende mi benim gib negatif görmekten korktuğun için yapmıyorsun başka bir sebebi mi varBenım bugun du ben bile yapmıyorum bekle bekle![]()
Evet negatıf gormeksen korkuyorum hemde cok ama sen bana gore sanslısın gebe kaldıgını kalabıldıgını bılıyosun ben onuda bılmıyom tupler acıkmı kapalımı hıc gebe kalamadımSende mi benim gib negatif görmekten korktuğun için yapmıyorsun başka bir sebebi mi var![]()
Kaç aydır deniyorsunuz canımEvet negatıf gormeksen korkuyorum hemde cok ama sen bana gore sanslısın gebe kaldıgını kalabıldıgını bılıyosun ben onuda bılmıyom tupler acıkmı kapalımı hıc gebe kalamadım
Sende mi benim gib negatif görmekten korktuğun için yapmıyorsun başka bir sebebi mi var
Kaç aydır deniyorsunuz canım
Doktora göründünüz mü peki 1 yılı geçmiş ben 10 ay olduğunda dayanamayıp gittim doktora hormonlarımdan kaynaklı olduğu çıkmıştı ortaya doktor bir ilaç verdi onu kullandığım ay hamile kalmıştım düşükle sonuçlansa da en azından olabildiğini görmüştüm kafayı yemek üzereyim yoksa13 ay oldu
Gıtmez olurmuyum kız 3 ay oldugunda gıttım ben her ay gıttım pcos var sadece esımdede sorun yok artık hsg cekıl dıyolar bu ayda adet olursam cekıncemDoktora göründünüz mü peki 1 yılı geçmiş ben 10 ay olduğunda dayanamayıp gittim doktora hormonlarımdan kaynaklı olduğu çıkmıştı ortaya doktor bir ilaç verdi onu kullandığım ay hamile kalmıştım düşükle sonuçlansa da en azından olabildiğini görmüştüm kafayı yemek üzereyim yoksa
7 aydır takvıye 2 aydır folık asıt 15 gundur d vıtamını demır ılacı troıd ılacı ıcıyorjmDoktora göründünüz mü peki 1 yılı geçmiş ben 10 ay olduğunda dayanamayıp gittim doktora hormonlarımdan kaynaklı olduğu çıkmıştı ortaya doktor bir ilaç verdi onu kullandığım ay hamile kalmıştım düşükle sonuçlansa da en azından olabildiğini görmüştüm kafayı yemek üzereyim yoksa