- 20 Haziran 2016
- 6.810
- 11.135
- 248
Gözün aydın canım darısı başımıza inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım darısı başımıza inşallah
Son beş altı ayda belki 50 den fazla laboquick kullandım ve gebe olduğuma hiç ikna edemedimDaha önce başka marka testlerde o kadar yalancı pozitif gördümki inanamıyorum hala kan vermek içinde çok silik bence belki kimyasaldır diye vermek istemiyorum. İnşallah vardırçok teşekkür ederim güzel dilekler için. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Şimdide beta takibi ile geçecek bir süreç başladı galibaSon beş altı ayda belki 50 den fazla laboquick kullandım ve gebe olduğuma hiç ikna edemedimAmin inşaAllah...
Aaa maşaAllahŞimdide beta takibi ile geçecek bir süreç başladı galibaLaboquickin ne kadar hassas bir test olduğunu da böylelikle anlamış oldum kandaki 15,4 değeri bile gösterdiğine göre awoxun erken gebeliğinden bile daha hassas çıktı
Hayrlı olsun
Çoooook teşekkür ederimmAaa maşaAllahhayrlı uğurlu olsun
son zamanlarda ikisi arasındaki farkı merak ediyordum böylece güzel bir cevap oldu. Sağlıkla büyüsün ve sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza alın inşaAllah.
hayirli olsunnnn
ayy hayirli olsun umarim surecin cok guzel ilerlerŞimdide beta takibi ile geçecek bir süreç başladı galibaLaboquickin ne kadar hassas bir test olduğunu da böylelikle anlamış oldum kandaki 15,4 değeri bile gösterdiğine göre awoxun erken gebeliğinden bile daha hassas çıktı
ya sen delisin neden ilk idrarla yaptin jdjxjxjxjxkxKızlar ovulasyon testinde sabah ilk idrar yalancının tekiymiş haberiniz olsunbenim de yüreğime indirdi bugün akşam pik olur galiba
![]()
ablam üzülme nasip herseyselam canım kızlar, bugun doktora gittim beta hcg 0,5 negatif doktor bu ay cok umıtlıydım rahim kalınlığın cok ıyıdı aslında dedi. sonra tıbben bir sıkıntı gorunmuyor 2 ay klomen kullandık bizdeki surecın bu kadar akışa bırak ya da gec kalmak istemıyorsan çamsakura ivf birimine bir gozuk orda daha detaylı bakılıyor herseye dedi.
bende valla saldım artık yordu da bu süreç olmuyorsa da yapacak bırsey yok napalım kısmet.
Canım doktorun bahsettiği desteği uygulamaya çalışsan acaba sonuç alır mısın ? İnositol kullan veya imkanın varsa bu konu ile ilgilenen diyetisyenler var onlarla 3 4 ay kadar süreci yönet. Beslenme gerçekten çok etkili diye düşünüyorum. Takip ettiğim birçok sayfa var diyetisyenler süreci o kadar güzel açıklıyor ve yönetiyor ki ve birçok güzel olumlu sonuç alınıyor.evet yaştab dolayı zaman kaybetme dedi. yumurtan çalışıyır ama desteğe ihtiyaç var dedi. oyle bakalım bir süre bu konuyu rafa kaldıracagım.
Benimde kimyasal oldu geçen ay.Daha önce iki kez kan verdim değerim çok düşük çıktı kimyasal oldu kan vermek bana uğursuzluk getiriyor Reglim çok gecikirse vericem kan çok korkuyorum![]()
Hayırlı olsun labo erken gebelıkmıydı normalmı bendede bıtane normal olandan varŞimdide beta takibi ile geçecek bir süreç başladı galibaLaboquickin ne kadar hassas bir test olduğunu da böylelikle anlamış oldum kandaki 15,4 değeri bile gösterdiğine göre awoxun erken gebeliğinden bile daha hassas çıktı
M melekparlaadapolat M muallmehanmKızlar ben geldimm, benim testim tam pik değildi hatırlarsanız, sağda hafif ağrım vardı, sağda 17 mm dominant folikül var dedi solda yok ama bu sağdakinin de daha vakti var dedi 2 3 gün falan ben bu günlerde test yapmaya devam ederim artık kontrole gitmiycem bir de üstten basıklaşmış mı ne öyle bir şeyler olmuş tam anlamadım ama çatlar bu yumurta dedi hoca, sırf size test yapıp atayim diye muayeneden önce tuttuğum çişimi hala tutuyorum eve varamadım trafikten![]()