• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Akşam yapma sabah yapma E ne zaman yapcan bende anlamadım gününü bekliyorsun desem o da geçti olanla ölmüşe çare yok eşine de söylemek durumunda değilsin test yaptığını
Adet olana kadar bekle dıyor 1 hafta mantıklı cunku cok negatıf gorduk bız esıme soylemez olurmuyum herseyı yumurtlarım ona

Bebek denemememnın 1. Ve 2. Ayı bırebır synı seyler oldu kızlar ılk ay 9 ıkıncı ay 10 gun gecımmem oldu belırtıelrrım sen hamıledın dıye bagrıyordu bulantı harıc bas donmesı kasık agrıları ıstahda artma uyuma halsızlık ozamanlar yenıyım herkese anlatıuorum heveslenıyorum o ıkı ayı hıc unutmam negatıf cıkan belkı 5 test sonrasında yasadıklarım ondan sonrada gecıkmelrım oldu 2 kere falan testte yaptım cok uzuldum ama o ılk ıkı aykı gıbı hcıbırı olmadı o yuzden ıste elım teste gıdemıyo🥹

Bebek denemememnın 1. Ve 2. Ayı bırebır synı seyler oldu kızlar ılk ay 9 ıkıncı ay 10 gun gecımmem oldu belırtıelrrım sen hamıledın dıye bagrıyordu bulantı harıc bas donmesı kasık agrıları ıstahda artma uyuma halsızlık ozamanlar yenıyım herkese anlatıuorum heveslenıyorum o ıkı ayı hıc unutmam negatıf cıkan belkı 5 test sonrasında yasadıklarım ondan sonrada gecıkmelrım oldu 2 kere falan testte yaptım cok uzuldum ama o ılk ıkı aykı gıbı hcıbırı olmadı o yuzden ıste elım teste gıdemıyo🥹
askim korunmayi biraktigimda benimde gecikmelsrim oldu yalanci pozitifler gordum ama adet oldum hep sonra döngüm degisti benim burda cok okudum genelde oluyor sanirim bekleyebilirsen bekle canim yada sabah test yapip netlestir sen nasil istersen

Back
X