sart degil ama daha net cizgi gorebilmek icin evefKızlad gbeelıl testını sabah ılk uyandıgımız ıdarla yapmak sartmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sart degil ama daha net cizgi gorebilmek icin evefKızlad gbeelıl testını sabah ılk uyandıgımız ıdarla yapmak sartmı
Benim gibi olsan kafayı yersin ben sana diyim yat kalk şükret kilonaBenim hicbi zaman hicbi seye iradem olmadı mlsf askimhic kendimi biseye adarken göremedim kiz zaten burada bile yolun yarısında gebelik isteğimden vazgeçiyodum hatırlamıyon mu ben zora gelemiyom ya ağa kızı da değilim halbuki
![]()
Hm anladımsart degil ama daha net cizgi gorebilmek icin evef
6 aralikta olmus 7de catlamiss 5 6 7 degerlendirdiysen artik bekleme zamaninEki Görüntüle 3685137 Kızlar yumurtlamam olmuş mu bende yeniyim
Askim hic takmiyom ya kilomu doktor söyledikten sonra da takmadım inan kiBenim gibi olsan kafayı yersin ben sana diyim yat kalk şükret kilona![]()
Bence 5 aralıkta olmus sonra sılınmeye baslamısEki Görüntüle 3685137 Kızlar yumurtlamam olmuş mu bende yeniyim
Akşam yapma sabah yapma E ne zaman yapcan bende anlamadım gününü bekliyorsun desem o da geçti olanla ölmüşe çare yok eşine de söylemek durumunda değilsin test yaptığınıEsım sabahda yapmamı ıstemıyor işte dusunun negatıf gorunce ne hallere dustugumu bıldıgınden
ben 6 gibi gordum 6da daha koyu sankiBence 5 aralıkta olmus sonra sılınmeye baslamıs
Takılacak bir şey yok zatenAskim hic takmiyom ya kilomu doktor söyledikten sonra da takmadım inan ki
Adet olana kadar bekle dıyor 1 hafta mantıklı cunku cok negatıf gorduk bız esıme soylemez olurmuyum herseyı yumurtlarım onaAkşam yapma sabah yapma E ne zaman yapcan bende anlamadım gününü bekliyorsun desem o da geçti olanla ölmüşe çare yok eşine de söylemek durumunda değilsin test yaptığını
ayni ben dhhfjfjfjdjddjjddnAdet olana kadar bekle dıyor 1 hafta mantıklı cunku cok negatıf gorduk bız esıme soylemez olurmuyum herseyı yumurtlarım ona
SEn bilirsin o zaman ne diyebilirim ki sizin tercihinizAdet olana kadar bekle dıyor 1 hafta mantıklı cunku cok negatıf gorduk bız esıme soylemez olurmuyum herseyı yumurtlarım ona
Kız zaten soylemeden duramam soyle negatıf oluyordu eskı testlerım soylemesem bıle aglıyorum depresyon mod adam hemen anlıyo belkı pzotıf olsa soylemem surprız yapmayı dusunurumayni ben dhhfjfjfjdjddjjddn
Belkı suan baskası olsa bın kere yapmıştı ama ben cok kotu oldum hıc unutamadıgım anılarım var negatıf testle ılgılı o yuzden bu korkumu asamıyorum normalde hıc beklemem her gun yapardımSEn bilirsin o zaman ne diyebilirim ki sizin tercihiniz
ay pozitif gordum an yumurtlarim bcbxjxnxnxnKız zaten soylemeden duramam soyle negatıf oluyordu eskı testlerım soylemesem bıle aglıyorum depresyon mod adam hemen anlıyo belkı pzotıf olsa soylemem surprız yapmayı dusunurum
askim korunmayi biraktigimda benimde gecikmelsrim oldu yalanci pozitifler gordum ama adet oldum hep sonra döngüm degisti benim burda cok okudum genelde oluyor sanirim bekleyebilirsen bekle canim yada sabah test yapip netlestir sen nasil istersenBebek denemememnın 1. Ve 2. Ayı bırebır synı seyler oldu kızlar ılk ay 9 ıkıncı ay 10 gun gecımmem oldu belırtıelrrım sen hamıledın dıye bagrıyordu bulantı harıc bas donmesı kasık agrıları ıstahda artma uyuma halsızlık ozamanlar yenıyım herkese anlatıuorum heveslenıyorum o ıkı ayı hıc unutmam negatıf cıkan belkı 5 test sonrasında yasadıklarım ondan sonrada gecıkmelrım oldu 2 kere falan testte yaptım cok uzuldum ama o ılk ıkı aykı gıbı hcıbırı olmadı o yuzden ıste elım teste gıdemıyo![]()