- 10 Mart 2025
- 911
- 331
- 18
- 26
Kız nerelerdesın senın sesın çök çıkmıyor sesss ver bızerergozun aydin o zaman![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız nerelerdesın senın sesın çök çıkmıyor sesss ver bızerergozun aydin o zaman![]()
Hayatım kilonda gerçekten bir şey yok cidden benim hayalimdeki kilo senin şu anki kilonİnşallah düzelmiştir ya spermiyogram genelde 1 ay sonra tekrar verin deniliyor, ya işte kiloya rağmen kalınıyor benim kilom var evet ama düşün ki bebis vücut kitle indeksim sınırın hemen üstü 164 boy 68 kilo hatta bugün hemşire dedi ki çok kilonuz da yok ki aslında:) ben de dedim ki vücudum içinde bir yerde saklıyor belli ki tartıda çıkıyor çünkü :) benim doktorum hem ilgilendi hem kilo ver dedi hatta bayağı motive de ediciydi bana direkt dedi ki ciddi bir kilo düşüşü yaşasan o ay hamile kalırsın :)
Aynenn ben zaten kısıtlanmaya hiç gelemem , ben diyetisyene şunu yiycem diyodum yeme diyodu deli oluyodum ve tabi ki yiyodumKız ınsan bıkıyo sureklı dıyet spor yanı hayatımın her donemı bole gectı bıktım da
Kız gene guldurdun benı gece gceHayatım kilonda gerçekten bir şey yok cidden benim hayalimdeki kilo senin şu anki kilon
Ama işte bu illet de kiloyu kaldırmıyor malesef geçen gıcık bir doktorun bir hastasının yorumunu okudum gıcık deme sebebim kiloya takık olduğu için ve kilolu hasta kabul etmediği için. Kadın yazmış ki 1.61 boyunda 65 kiloyum ona bile kiloluısn diyete başla demiş. Ben gitsem kapıdan içeri almaz herhalde![]()
ayy burdayimmm ya dizim vardi mutfagi falan topladim anca geldimmmm fjffjkxKız nerelerdesın senın sesın çök çıkmıyor sesss ver bızerer
Tasacak bu denızmı ızledım bendeayy burdayimmm ya dizim vardi mutfagi falan topladim anca geldimmmm fjffjkx
evet onu izliyodum hahahaTasacak bu denızmı ızledım bende![]()
Gercekten sen kıloluysan bende obezım 85 kıloyınAynenn ben zaten kısıtlanmaya hiç gelemem , ben diyetisyene şunu yiycem diyodum yeme diyodu deli oluyodum ve tabi ki yiyodumkimse bana ne yapmam gerektiğini söylemesin hele de yemek yemek gibi sevdiğim konularda
![]()
Kalan kalıyor işte belli ki tek kullanımda da kalmış ve sorunsuz bir gebelik geçirmiş gebelik şekeri diysbeti bile olmamış yani arada tansiyonu yükselmiş ama o da evliliğinde bazı problemlerden kaynaklı olmuş sinir stresten yine kilodan değil yani120 kıloyla hamıle kalmak buyum basarı
Benımde arkadasım 100 kg gecgındı haberım bıle oöması cocuk dıgurmusKalan kalıyor işte belli ki tek kullanımda da kalmış ve sorunsuz bir gebelik geçirmiş gebelik şekeri diysbeti bile olmamış yani arada tansiyonu yükselmiş ama o da evliliğinde bazı problemlerden kaynaklı olmuş sinir stresten yine kilodan değil yani![]()
Askım gerçekten sürekli kilo ver dedi ya doktorGercekten sen kıloluysan bende obezım 85 kıloyın
Pcos yuzunden ısteAskım gerçekten sürekli kilo ver dedi ya doktor![]()
Bunu sen mi diyorsun djdjdj ya valla zor işler ya keşke böyle diyet serüvenim resetlenmiş olsaydı da böyle ilk zamanki irademe geri dönsemAynenn ben zaten kısıtlanmaya hiç gelemem , ben diyetisyene şunu yiycem diyodum yeme diyodu deli oluyodum ve tabi ki yiyodumkimse bana ne yapmam gerektiğini söylemesin hele de yemek yemek gibi sevdiğim konularda
![]()
Aynen bebis ya valla benim verdiğim yeter 72 buçuktan düştüm bu kadarı yeter bu sezon bahar olsun bakarız kalanınaPcos yuzunden ıste
Benim hicbi zaman hicbi seye iradem olmadı mlsf askimBunu sen mi diyorsun djdjdj ya valla zor işler ya keşke böyle diyet serüvenim resetlenmiş olsaydı da böyle ilk zamanki irademe geri dönsem![]()
Askım bence evet ya çok kişi gördüm 4 5 saat bekleyip negatif çıkan sabau pozitif olanKızlad gbeelıl testını sabah ılk uyandıgımız ıdarla yapmak sartmı
Değil canım sadece idrar yoğun oluyor diye sabah yapılıyor ama şimdi yapacaksan yap arkandayım bak tam uyucaktımmKızlad gbeelıl testını sabah ılk uyandıgımız ıdarla yapmak sartmı
Sımdı asla yapmam uykum kacsrDeğil canım sadece idrar yoğun oluyor diye sabah yapılıyor ama şimdi yapacaksan yap arkandayım bak tam uyucaktımm