• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

İnşallah düzelmiştir ya spermiyogram genelde 1 ay sonra tekrar verin deniliyor, ya işte kiloya rağmen kalınıyor benim kilom var evet ama düşün ki bebis vücut kitle indeksim sınırın hemen üstü 164 boy 68 kilo hatta bugün hemşire dedi ki çok kilonuz da yok ki aslında:) ben de dedim ki vücudum içinde bir yerde saklıyor belli ki tartıda çıkıyor çünkü :) benim doktorum hem ilgilendi hem kilo ver dedi hatta bayağı motive de ediciydi bana direkt dedi ki ciddi bir kilo düşüşü yaşasan o ay hamile kalırsın :)
Hayatım kilonda gerçekten bir şey yok cidden benim hayalimdeki kilo senin şu anki kilon
Ama işte bu illet de kiloyu kaldırmıyor malesef geçen gıcık bir doktorun bir hastasının yorumunu okudum gıcık deme sebebim kiloya takık olduğu için ve kilolu hasta kabul etmediği için. Kadın yazmış ki 1.61 boyunda 65 kiloyum ona bile kiloluısn diyete başla demiş. Ben gitsem kapıdan içeri almaz herhalde 😂😂😂

Kız ınsan bıkıyo sureklı dıyet spor yanı hayatımın her donemı bole gectı bıktım da
Aynenn ben zaten kısıtlanmaya hiç gelemem , ben diyetisyene şunu yiycem diyodum yeme diyodu deli oluyodum ve tabi ki yiyodum 🤣🤣 kimse bana ne yapmam gerektiğini söylemesin hele de yemek yemek gibi sevdiğim konularda 🤣🤣🤣

Hayatım kilonda gerçekten bir şey yok cidden benim hayalimdeki kilo senin şu anki kilon
Ama işte bu illet de kiloyu kaldırmıyor malesef geçen gıcık bir doktorun bir hastasının yorumunu okudum gıcık deme sebebim kiloya takık olduğu için ve kilolu hasta kabul etmediği için. Kadın yazmış ki 1.61 boyunda 65 kiloyum ona bile kiloluısn diyete başla demiş. Ben gitsem kapıdan içeri almaz herhalde 😂😂😂
Kız gene guldurdun benı gece gce😂😂😂😂😂

120 kıloyla hamıle kalmak buyum basarı
Kalan kalıyor işte belli ki tek kullanımda da kalmış ve sorunsuz bir gebelik geçirmiş gebelik şekeri diysbeti bile olmamış yani arada tansiyonu yükselmiş ama o da evliliğinde bazı problemlerden kaynaklı olmuş sinir stresten yine kilodan değil yani 😂

Kalan kalıyor işte belli ki tek kullanımda da kalmış ve sorunsuz bir gebelik geçirmiş gebelik şekeri diysbeti bile olmamış yani arada tansiyonu yükselmiş ama o da evliliğinde bazı problemlerden kaynaklı olmuş sinir stresten yine kilodan değil yani 😂
Benımde arkadasım 100 kg gecgındı haberım bıle oöması cocuk dıgurmus

Aynenn ben zaten kısıtlanmaya hiç gelemem , ben diyetisyene şunu yiycem diyodum yeme diyodu deli oluyodum ve tabi ki yiyodum 🤣🤣 kimse bana ne yapmam gerektiğini söylemesin hele de yemek yemek gibi sevdiğim konularda 🤣🤣🤣
Bunu sen mi diyorsun djdjdj ya valla zor işler ya keşke böyle diyet serüvenim resetlenmiş olsaydı da böyle ilk zamanki irademe geri dönsem 😅

Bunu sen mi diyorsun djdjdj ya valla zor işler ya keşke böyle diyet serüvenim resetlenmiş olsaydı da böyle ilk zamanki irademe geri dönsem 😅
Benim hicbi zaman hicbi seye iradem olmadı mlsf askim 😢 hic kendimi biseye adarken göremedim kiz zaten burada bile yolun yarısında gebelik isteğimden vazgeçiyodum hatırlamıyon mu ben zora gelemiyom ya ağa kızı da değilim halbuki 🤣🤣

IMG_0066.webp
Kızlar yumurtlamam olmuş mu bende yeniyim

Back
X