• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Aaa neredeyse kesin bozuk askim benim bugüne kadar hep ilk saniyelerde çıktı ulan ya kız senin durumun zaten karışık bir de bozuk teste denk gelmen gerçekten saçma olduu bence adet olmazsan yarın ya doktoruna git ya da aile hekimliğinden kan ver askim bayandd gibi bu testler bozulmaya başladı senin de
Of of bıktım valla lanet yerde doktor yokkkı gıdeyım doktorum ızıne cıkmıstı baska doktora da zaten randevu bulmak ımkansız otesı napacagımı bende sasırdım

Ben kimyasal gebelik geçirmişim. Bugün kanama ile uyandım. Aşırı kanama olunca korktum alttan muayene ve beta ya bakıldı kimyasal dendi. Bende tekrar başa döndüm hayırlısı böyleymiş.. 😔

Ben kimyasal gebelik geçirmişim. Bugün kanama ile uyandım. Aşırı kanama olunca korktum alttan muayene ve beta ya bakıldı kimyasal dendi. Bende tekrar başa döndüm hayırlısı böyleymiş.. 😔
Ya cok uzuldum canım hayırlısı olsun ınsallah yakım zamanda tekrar gebe kalırsın guzel dusun bak en azından hamıle kaldıgını bılıyosun ınsallah bıdaha olur

Kızlar merhaba. Adete 3 gün kala yerleşme lekelenmesi olur mu? İlk defa bir kaç damla çok açık pembe leke geldi ve sonra kahverengiye yakın bulanık lekeler geliyor ara ara. Bu dediğim bir gün içinde olanlar. Ve yine gün içinde test yaptım ve negatif. Yine de yerleşme lekelenmesi olabilir mi? Adet öncesi bir belirtim ayak üşümesi harici başka olmazdı bir kaç gün önceden. Erken mi test yaptım acaba? Böyle olupta hamile kalan var mı acaba?

Ya cok uzuldum canım hayırlısı olsun ınsallah yakım zamanda tekrar gebe kalırsın guzel dusun bak en azından hamıle kaldıgını bılıyosun ınsallah bıdaha olur
Öyle düşünüyorum en azından gebe kalabildim. Beta yı takip etmemiştim edin arkadaşlar kimsenin dediğine bakmayın. Bir anda kanama olunca bebeğin durumunu bilmediğimden çok korktum kan bile alamadılar gerildim diye. İnşallah güzel haberler alırız yine stresten uzak duralım😍

Merhaba canım betanın sıfırlandığını mutlaka tehit et. Bazen kanama olsa bile beta sıfırlanmıyor sıfırı gör mutlaka💕

Kızlar acıl bakarmısınız suan benden oyle bır jel akıntı geldıkı hem sefad hem sarı kokusuz je akıntı bende ınovıta test bardı yaptım kızlar bu test bozuk olanılırmı bana ovulasyon ıcınde gondermıslerdı ıkı tane yanı c cızgısı bıle zor kırmızı oldu bakarmısınız cok acık degılmı bıde t cozgısınde beyaz cizgı var dun ınıvıtada bole olusmadı bugun var gakuba bu test bozuk kızlar bakıp yorum yaprmısınız D dodo1234 C civcivella24 N nurbrn
Z zeynos11
Test bozuk kuzum bence

Öyle düşünüyorum en azından gebe kalabildim. Beta yı takip etmemiştim edin arkadaşlar kimsenin dediğine bakmayın. Bir anda kanama olunca bebeğin durumunu bilmediğimden çok korktum kan bile alamadılar gerildim diye. İnşallah güzel haberler alırız yine stresten uzak duralım😍
Aynen güzel düşün canım bak gebe kalabiliyorsun inşallah sağlıklı gebeliğin de olur 🥰🙏geçmiş olsun 🫂

Kızlar acıl bakarmısınız suan benden oyle bır jel akıntı geldıkı hem sefad hem sarı kokusuz je akıntı bende ınovıta test bardı yaptım kızlar bu test bozuk olanılırmı bana ovulasyon ıcınde gondermıslerdı ıkı tane yanı c cızgısı bıle zor kırmızı oldu bakarmısınız cok acık degılmı bıde t cozgısınde beyaz cizgı var dun ınıvıtada bole olusmadı bugun var gakuba bu test bozuk kızlar bakıp yorum yaprmısınız D dodo1234 C civcivella24 N nurbrn
Z zeynos11
innovita hcg lerde şimdi harbiden t çizgisini gölge gibi beyaz boşluk yapmışlar gölge gibi göstermesine sebep oluyor. Burada C çizgisi sıkıntılı ama her türlü bence de

innovita hcg lerde şimdi harbiden t çizgisini gölge gibi beyaz boşluk yapmışlar gölge gibi göstermesine sebep oluyor. Burada C çizgisi sıkıntılı ama her türlü bence de
Valla bılmıyorum dun sabah yaptıgım ınovıtada c cızgısı bır tuhaf zorla cıktı test once kırmızı dağılıyor heryere sonra zorla toplanıyo

Z zeynos11
Bence de bozuk bu canım normalde c nin kopkoyu olması gerekiyor

Kızlar regle 2 gün vardı daha sabah 8 de pembe bir leke gördüm sonra sıvı olarak aktı daha sonra bir iki kere peçeteye yumurta akıntısi gibi ama renkli böyle sarımsı geldi. Bu saat oldu hiçbir şey yok. Bu ilk kez başıma geliyor normalde reglim sökülür bir şekilde gelirdi ki bu ay hiç stres yapmadım niye böyle oldu ya bir bu eksikti 🥹

Kızlar regle 2 gün vardı daha sabah 8 de pembe bir leke gördüm sonra sıvı olarak aktı daha sonra bir iki kere peçeteye yumurta akıntısi gibi ama renkli böyle sarımsı geldi. Bu saat oldu hiçbir şey yok. Bu ilk kez başıma geliyor normalde reglim sökülür bir şekilde gelirdi ki bu ay hiç stres yapmadım niye böyle oldu ya bir bu eksikti 🥹
Canım ilk defs kullandıgım bır takvıye varmı bazen onlardan kaynaklıda erken regl baslıyoda

İnositol, OMEGA 3 ve d vitamini kullanıyorum geçen aydan beri sorun erken gelmesi değil bir ik gün oynaması normal oluyor bu durumu ilk kez yaşıyorum kaç saat geçti hala sökülmedi kesildi yani
Canım ınosıtol kullanırken bende yasıyodum baslarda 3 ay yasadım erken den leke gelıyo 1 2 gun surup sokuluyordu bende belkı yerlesme kanaması dıye dusunuyodum ama adet oluyodum neden bılmıyorum ama ınostıol bunu yapıyodu

Back
X