• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

hevesim kaçınca bıraktım :( düşükten sonra ilk reglimi gördüm kası 24 te doktor ilk regliden sonra denersen hemen tutar ilk aylarda dedi ama bilmiyorum pikte olmadı hissiyatta yok
belki döngün değişmiştir canim ki buyuk olasılıkla oyle olmuş muhtemelen de gec yumurtlama olmustur senin cunku hic koyulasma olmamis buda daha başlamamış demek oluyor aslinda keske birakmasaydin, peki hic kasik agrisi veya akinti takibi falan yaptin mi

Kızzzz hamilesin istee sitede bi hanımefendii 2 hafta gecikiyor tüm idrar testleri negatif adet söktürücü bile kullanıyorrr sonra muayeneye gidiyor ve kese görüyorr şok olmustumm okudugumda mucize resmenn B BayanDD
Evet en büyük şok benle eşime oldu resmen o kadar olay yaşadık kaza bile yaptık ama tutunmayı başarmış bebeğim🥺

belki döngün değişmiştir canim ki buyuk olasılıkla oyle olmuş muhtemelen de gec yumurtlama olmustur senin cunku hic koyulasma olmamis buda daha başlamamış demek oluyor aslinda keske birakmasaydin, peki hic kasik agrisi veya akinti takibi falan yaptin mi
kasık ağrım bu 07.12 olan gün oldu belki gündüz olmuştur testi akşam 7 de yapmıştım çünkü onun dışında şeffaf akıntım ve kasık ağrım olmadı pek

yok canim yaşamadım ilk olacak, gecen ay gun aşırı ilerledim ve benim döngülerim kısa mesela
gecen ay kendimi takip etmeseydim yumurtlamami kacirabilirdim 4 gun erken yumurtlamam oldu biliyorum o şekilde daha sağlıklı ama bu ay bu sekilde deneyeceğim isimi garantiye almak istiyorum fjxjjdndndnjd
Garantici birisi :)

kasık ağrım bu 07.12 olan gün oldu belki gündüz olmuştur testi akşam 7 de yapmıştım çünkü onun dışında şeffaf akıntım ve kasık ağrım olmadı pek
Ya şöyle ki benim de ayın 10 11 inde kaskk ağrım ve hafif akıntım vardı doktora gittim yumurta takibi için daha bir kaç günü var dedi cuma günü, 2 gün hiçbr şey olmadı ne ağrı ne akıntı testler de pik değildi, bugün birden akıntım başladı test de sanırım akşam pik olur bence de en azından 1 hafta daha devam edin mesela mevsim geçişlerinde adetlerimiz uzar ya diyelim ki 40 gün sonra olduk ilk adetten bu yumurtlama 26. Hün olmuş demek çünkü adetten 14 gün önce yumurtlama oluyor , dodo nun da dediği gibi döngünüz değişmiş olabilir her akıntı her zaman yumurtlamayı işaret etmiyor

Ya şöyle ki benim de ayın 10 11 inde kaskk ağrım ve hafif akıntım vardı doktora gittim yumurta takibi için daha bir kaç günü var dedi cuma günü, 2 gün hiçbr şey olmadı ne ağrı ne akıntı testler de pik değildi, bugün birden akıntım başladı test de sanırım akşam pik olur bence de en azından 1 hafta daha devam edin mesela mevsim geçişlerinde adetlerimiz uzar ya diyelim ki 40 gün sonra olduk ilk adetten bu yumurtlama 26. Hün olmuş demek çünkü adetten 14 gün önce yumurtlama oluyor , dodo nun da dediği gibi döngünüz değişmiş olabilir her akıntı her zaman yumurtlamayı işaret etmiyor
Bugün gidince yapayım o halde en son 12.12 de yaptım son testi

Bugün gidince yapayım o halde en son 12.12 de yaptım son testi
Her sağlıklı kadında da anovulatuar yani yumurtlama olmaksızın döngü oluyor yani gerçekten hiç ovulasyon olmamış olabilir ama gebelik planladığımız için takip etmekte fayda var , ha eğer en az 2 günde 1 ilişki varsa yine şart değil ama geç olsa da ovulasyon oluyor bazen ben onu anlatmak istedim , dün de ben çok strese girmiştim çünkü 🐣

anladiim canim gun asiri ilerliyosan denk gelir illa ki ama gec yumurtlama ihtimalini de atlama

Her sağlıklı kadında da anovulatuar yani yumurtlama olmaksızın döngü oluyor yani gerçekten hiç ovulasyon olmamış olabilir ama gebelik planladığımız için takip etmekte fayda var , ha eğer en az 2 günde 1 ilişki varsa yine şart değil ama geç olsa da ovulasyon oluyor bazen ben onu anlatmak istedim , dün de ben çok strese girmiştim çünkü 🐣
canım ben 11-12 ekimde 4+5 günlük bir erken gebelikte düşük yaşadım regli gibi oldu ve 6 gün sürdü ve tekrar 24 kasımda regl oldum bu ay ona da bağlıyorum biraz

hellooo canım G Gmzlicglar dod cevap vermış sana :) ben de tüp bebeğe baslasam mı dıye dusunuyorum :D ondan dolayı takıp falan saldım yani:D
ciddi misin sen :) valla salmak en iyisi ama tüp bebekte şansınız çok yüksek bir probleminiz olmadığı için bence de belki doğru zaman gelmemiştir bir çocuğunuz vardı o nasıl olduu 😝😄😅 ay anlamıyorum ne zormuşşş

Kızlar merhabalar tekrar ben😁ama bu sefer cok mutluyum doktorumla bızaat telefonda gorustum hıc gıtmedım tavsıye uzerıne buldugum bır doktor ve okadsr tatlıydıkı kusum dıyerek konustu ve okadsr ıcımı rahatlattıkı kızlar haftaya salı hsg mı cekcek ve bana adetımın besıncı gunu letrozol letu galıba ılacı baslıycak bes gun ıcıcem 6. Gun kontrol edıcek ve aynı zamanda ogun benım rahım fılmımıde cekıcek hıcbır sıkıntı olmayacagını soyledı hsg den sonra ılıskının yasak olmadıgınıda söyledi yumurta yeterlı bıyuta gelıncede Catlatma ıgnesı vuracak ve ben esımın yanına gelecegım yasadıgım yerde ımkanların kısıtlı oldugunu soyledım ve oda burda calıstıgını ve herseye hakım oldugunu soyledı bana cok guzel motıveler verdı yarın bınıp memlekete gıdıcem carsamba gunude doktorla goruscem muayne edıp ılacımı yazacak haftayada hsg mı cekcek kızlar ıcıme bır umut dustu hsg den sonra ıhtımal artıyor ve letu catlatmada kullanacagın ıcın sansın daha yuksek olur dedı allahım ınsallah ınsallah mutlu habeler bızlerede nasıp olur kızlar🥳🥳 D dodo1234 Z zeynos11 C civcivella24

ciddi misin sen :) valla salmak en iyisi ama tüp bebekte şansınız çok yüksek bir probleminiz olmadığı için bence de belki doğru zaman gelmemiştir bir çocuğunuz vardı o nasıl olduu 😝😄😅 ay anlamıyorum ne zormuşşş
Kız o doğal yolla korunmayı bırakınca 2. ayda oldu :D kendi kendime nazar ettim :D:D valla bilmiyorum 13 aydır olmuyor artık napayım bir araştırayım bakayım:D

Back
X