• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Ay yok kiz bugün takmiyorum sordukları için yazdim ama testler cidden benlik değil çatlasa da çatlamasa da önemli değil benim için gidersem bile kendi doktoruma gidemem çünkü üstüne basa basa bu ay gelmene gerek yok dedi utanirim 🐣
Sen gün aşırı ilişkiyle devam et madem kuzum. Kıyamam sana ya bişey olmaz hahaha :D

Ama ay durun aklıma geldi dün eşit çizgi olduğunda 3.5 saat dayanmistim, ben susuzlupa hiç gelemiyorum günde 3 litreden fazla içip saat başı tuvalete giden biriyim 🥲🥲🥲
Normalde ben de öyleyim ama sıvı çok etkiliyor o yüzden dikkat edip yapıyorum tutmaya çalış kendini

aynen öyle çevremde benden sonra evlenen herkes ilk aylardan hamile kaldı ben 1 yıl istemedim şimdi istiyorum bir ara oldu çok sevindik ama o da düşükle sonuçlanınca ister istemez yıpranıyor insan birilerine bahsetmeye de hasret kaldım hemen bencelerle başlayan beylik cümleler,teoriler,öneriler....
evet benim evlendigim sene ve benden sonraki sene evlenen herkes hamile ben hariç😅😅😅 bende bi kac ay istemedim marttan beri de korunmuyorum ama nasip olmadi işte napalim.... o yuzden disariya kapattim kendimi sizinleyim sizinle oldugum zaman daha iyi hissediyorum kendimi cunku bir tek siz anliyorsunuz beni

Sen gün aşırı ilişkiyle devam et madem kuzum. Kıyamam sana ya bişey olmaz hahaha :D
Aynen bebis öyle yabicam bu ay hiç fire vermicem inşallah 🐣 valla bir ara başka bir doktora mı gitsem diye düsündüm sonra dedim neyse dur abartmiyim bi de bu benim 3. Denemem ilk ikisi ovulasyona denk gelmemiş haberim yok 🐣

Kızlar merhabalar tekrar ben😁ama bu sefer cok mutluyum doktorumla bızaat telefonda gorustum hıc gıtmedım tavsıye uzerıne buldugum bır doktor ve okadsr tatlıydıkı kusum dıyerek konustu ve okadsr ıcımı rahatlattıkı kızlar haftaya salı hsg mı cekcek ve bana adetımın besıncı gunu letrozol letu galıba ılacı baslıycak bes gun ıcıcem 6. Gun kontrol edıcek ve aynı zamanda ogun benım rahım fılmımıde cekıcek hıcbır sıkıntı olmayacagını soyledı hsg den sonra ılıskının yasak olmadıgınıda söyledi yumurta yeterlı bıyuta gelıncede Catlatma ıgnesı vuracak ve ben esımın yanına gelecegım yasadıgım yerde ımkanların kısıtlı oldugunu soyledım ve oda burda calıstıgını ve herseye hakım oldugunu soyledı bana cok guzel motıveler verdı yarın bınıp memlekete gıdıcem carsamba gunude doktorla goruscem muayne edıp ılacımı yazacak haftayada hsg mı cekcek kızlar ıcıme bır umut dustu hsg den sonra ıhtımal artıyor ve letu catlatmada kullanacagın ıcın sansın daha yuksek olur dedı allahım ınsallah ınsallah mutlu habeler bızlerede nasıp olur kızlar🥳🥳 D dodo1234 Z zeynos11 C civcivella24
Sevindim canım adınaaa. letrozol dediğin namıdiğer femara işte benim kendi kendime alıp içtiğim ilaç. pcosta daha etkili bir ilaç diye bende klomen değilde onu almıştım aratırmalarım sonucu fjkkdfa
önce bir regl ol da bak hem hsg hem femara hem çatlatma işe yarayacağını düşünüyorumm

Kuzum ben hsgden sonra 1 hafta antibiyotik kullandım ve ilişki yasaktı
Evet bılıyorum her doktor aynı seyı yapmıyor ama bu doktorda ılıskı yasak degıl tam tersıne ılıskı olmalı dedı zaten hag yıde amelıyathnaede streıl bır ortamda cekıyomus normalde dıger aradıgım hastaneler radyolojı bolumunde cekılıyor demıstı

Sevindim canım adınaaa. letrozol dediğin namıdiğer femara işte benim kendi kendime alıp içtiğim ilaç. pcosta daha etkili bir ilaç diye bende klomen değilde onu almıştım aratırmalarım sonucu fjkkdfa
önce bir regl ol da bak hem hsg hem femara hem çatlatma işe yarayacağını düşünüyorumm
Zaten oldumya kız dun gece lekelenme basladı bugun sokuldum bende letu sandım femeramıymıs ınsallah etkı eder besıncı gunu baslatcakmıs ılaca ıkı tane ıcırsede gunde hemen buyuseler😹😹bu arada kızlar adet bırıncı günün dünmü bugunmu oluyo cunku lekelenme dun basladı bugun sokuldu

Zaten oldumya kız dun gece lekelenme basladı bugun sokuldum bende letu sandım femeramıymıs ınsallah etkı eder besıncı gunu baslatcakmıs ılaca ıkı tane ıcırsede gunde hemen buyuseler😹😹bu arada kızlar adet bırıncı günün dünmü bugunmu oluyo cunku lekelenme dun basladı bugun sokuldu
kızzz ben regl mesajını görmedim yani kahverengi minik bir şey dedin sonra devamı gelmedi dedin söküldüğünü bilmiyordumm birde letu ile femara değilde , letrozol ve femara aynı diye biliyorum. letu femara değil ama aynı etken maddelerdir zatennn

kızzz ben regl mesajını görmedim yani kahverengi minik bir şey dedin sonra devamı gelmedi dedin söküldüğünü bilmiyordumm birde letu ile femara değilde , letrozol ve femara aynı diye biliyorum. letu femara değil ama aynı etken maddelerdir zatennn
Evet dun lekelenme oldu bugun normale dondu bırınvı gunum dunmu ozaman kız letrazol dedı ozmaan femeradır

Evet dun lekelenme oldu bugun normale dondu bırınvı gunum dunmu ozaman kız letrazol dedı ozmaan femeradır
hahahaa devreler yanıyor bazen valla gfsgsfsdf aslında lekelenme sayılıyor diye biliyorum ama anlık gelip devamı gelmeyip ertesi gün söküldüysen ben öyle durumda söküldüğüm günü baz alıyorum. ama leke olup az az leke şeklinde o gün devam ettiyse o günü sayman gerekir bence

hahahaa devreler yanıyor bazen valla gfsgsfsdf aslında lekelenme sayılıyor diye biliyorum ama anlık gelip devamı gelmeyip ertesi gün söküldüysen ben öyle durumda söküldüğüm günü baz alıyorum. ama leke olup az az leke şeklinde o gün devam ettiyse o günü sayman gerekir bence
Evet gece leke seklınde devam etttı

anladım o zaman sayabilirsin gibi geliyor bana da. süreçlerimiz benzer olacak kız senle farkında mısınnn cuma günü benimde hsg randevum var biraz tırsıyorum kötü bir şey çıkarsa diye de bakalım nasip
Ya oylemı sendemı hsg cekılcen ben orayı kacırmısım ee pekı sende deseydın adetlıyken femraa vs kullanyım dıye ne derdı acaba benım doktor onay verdı ama her doktor aynı seyı demıyor tabı

Ya oylemı sendemı hsg cekılcen ben orayı kacırmısım ee pekı sende deseydın adetlıyken femraa vs kullanyım dıye ne derdı acaba benım doktor onay verdı ama her doktor aynı seyı demıyor tabı
kız iki kere etiketledim ya seni anlatırken doktor önce hsg dedi diye ezbere iş yapılmaz dedi diye yazdım yaaa. bana cuma günü hsg için uygun dedi bende onay verdim yalnız bu ay tedavi olmayacak dedi. kan testleri hsg sperm testi falan derken bu ay böyle geçer dedi. o arada da sen diyetini yaparsın yine de dedi. ondan sonra çıkan sonuçlara göre değerlendirme yaparız dedi. muhtemelen bana gonal f iğnesini verecek gibi hissettim çünkü haplar birden çok büyümesine birden reaksiyon almasına sebep olabiliyor ona istediğimiz gibi ayar çekemiyoruz dedi ama iğne de kontrolle yumurtanın durumuna göre doz ayarlaması yapabiliyoruz mantığı var

kız iki kere etiketledim ya seni anlatırken doktor önce hsg dedi diye ezbere iş yapılmaz dedi diye yazdım yaaa. bana cuma günü hsg için uygun dedi bende onay verdim yalnız bu ay tedavi olmayacak dedi. kan testleri hsg sperm testi falan derken bu ay böyle geçer dedi. o arada da sen diyetini yaparsın yine de dedi. ondan sonra çıkan sonuçlara göre değerlendirme yaparız dedi. muhtemelen bana gonal f iğnesini verecek gibi hissettim çünkü haplar birden çok büyümesine birden reaksiyon almasına sebep olabiliyor ona istediğimiz gibi ayar çekemiyoruz dedi ama iğne de kontrolle yumurtanın durumuna göre doz ayarlaması yapabiliyoruz mantığı var
Gordum o mesajı ama hsg cuma olacak kısmını kacırmısım ıyı ınsallah hakkında hayırlısı olur canım artık bızde bebeklerımıze kavusuruz

Back
X