çokkk sevindim mutlulugunu yasamak o kadar güzel ki siz boyle umut dolunca ben mutlu oluyorum bak ne guzel doktor elinden gelen herseyi yapıyor insallah guzel sonuclar alicaksin bu ay canimmmKızlar merhabalar tekrar benama bu sefer cok mutluyum doktorumla bızaat telefonda gorustum hıc gıtmedım tavsıye uzerıne buldugum bır doktor ve okadsr tatlıydıkı kusum dıyerek konustu ve okadsr ıcımı rahatlattıkı kızlar haftaya salı hsg mı cekcek ve bana adetımın besıncı gunu letrozol letu galıba ılacı baslıycak bes gun ıcıcem 6. Gun kontrol edıcek ve aynı zamanda ogun benım rahım fılmımıde cekıcek hıcbır sıkıntı olmayacagını soyledı hsg den sonra ılıskının yasak olmadıgınıda söyledi yumurta yeterlı bıyuta gelıncede Catlatma ıgnesı vuracak ve ben esımın yanına gelecegım yasadıgım yerde ımkanların kısıtlı oldugunu soyledım ve oda burda calıstıgını ve herseye hakım oldugunu soyledı bana cok guzel motıveler verdı yarın bınıp memlekete gıdıcem carsamba gunude doktorla goruscem muayne edıp ılacımı yazacak haftayada hsg mı cekcek kızlar ıcıme bır umut dustu hsg den sonra ıhtımal artıyor ve letu catlatmada kullanacagın ıcın sansın daha yuksek olur dedı allahım ınsallah ınsallah mutlu habeler bızlerede nasıp olur kızlar
D dodo1234 @zeynos11 C civcivella24