- 2 Kasım 2025
- 648
- En iyi cevaplar
- 1
- 421
- 18
İnşallah benim yumurta dayanır o kadar ya bana cekmisse zorYarın değerlendirmeniz de olur sıkıntı yapmaçatladıktan sonraki 36 saat önemli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah benim yumurta dayanır o kadar ya bana cekmisse zorYarın değerlendirmeniz de olur sıkıntı yapmaçatladıktan sonraki 36 saat önemli
İş yerindeki kocama durum bildirmeceİnşallah benim yumurta dayanır o kadar ya bana cekmisse zor![]()
Çıkarır ben de aynı anda 3 artımed test çıkardı kopkoyu iki çizgi. 3 ü de kopkoyuyduDeneyeceğim ama üst üste üç tane pozitif çıkarır mı ki .
Çok haklısın ben yakın arkadaşlarima ve anneme söyledim ona rağmen bile pişman oldum eşimin ailesi de bir ara anlar gibi oldu ama onları hallettik gerçekten kimsenin bilmemesi gerekiyormuş keşke hiç kimseye söylemeseydim ister istemez baskı hissediyor insanAskım hickimse hicbisey demese bile kimseye söylenmemesi gerekiyor bence insanın kendi üzerindeki baskı artıyor ve anlamsız bir mahcubiyet oluyor ben diyetisyenime söylemistim regl olunca çok mahcup olmustum yani hamile değilim diyesaka bir yana gerçekten 3 aylık olana kadar bence duyurmamak gerekiyor planı vs de , izin vs sorun olursa da ağrı yaşadığım için gidiyorum döngülerim düzenli değil vs dersin, hangi devirdeyiz ya beraber yaşamak çalışmak zorunda olduğumuz insanlar için her şey bir koz gerçekten her şey. Biz senin yanındayız askım sen bize anlat her seyi dönüp dönüp tekrar anlat dinlerizzz
![]()
bence bati bekleeee
İnşallah sen yarın hamilelik haberi verirsin de bunlarla uğraşmazsın artık kuşum seni cinsiyet bilmem neyle darlarlar mecburÇok haklısın ben yakın arkadaşlarima ve anneme söyledim ona rağmen bile pişman oldum eşimin ailesi de bir ara anlar gibi oldu ama onları hallettik gerçekten kimsenin bilmemesi gerekiyormuş keşke hiç kimseye söylemeseydim ister istemez baskı hissediyor insan
Ay bide biz memlekete gidicez ay sonuna testte yapamam ordao kadar hazir ve odaklayim ki anlatamam kelimeler yetmez jfjfjfjxm
yaninda gotur orda test derdine dusme bide jdndjxAy bide biz memlekete gidicez ay sonuna testte yapamam ordaiki tane Awox testim var
![]()
Hiç sanmıyorum canim ya akıntım bir iki kere çamur gibi geldi regl olacam da olamıyorum gibi bir durum var şu anİnşallah sen yarın hamilelik haberi verirsin de bunlarla uğraşmazsın artık kuşum seni cinsiyet bilmem neyle darlarlar mecbur![]()
Ayyy alsimistçim güzel dileklerin için teşekkür ederimmm 28 yaşındayım bu aradaCanım sanki Allah gönlüne göre bir doktor çıkarmış karşına. Halden anlayan, hastasının uzun vadede iyiliğini isteyen. Bence zaten burdaki hemen hemen herkes daha çok küçük ve defalarca da doğum yapar. Keşke moralinizi bozmasanız ben olmaması için hiç kimsede bir sebep göremiyorum ne pcos ne kilo bence kesinlikle engel değil. Allah’ın izniyle güzel haberini alacağımı biliyorum.
Bu arada gizli şeker gibi kan değerlerin belki çok iyi çıkar ki inşaAllah öyle olur ve bu süreç en kısa zamanda güzel haberle son bulur
Seni çok mutlu edecek, hiçbir şeyden mahrum kalmadığın ve seni sağlık olarak çok güzel destekleyecek bir yaşam tarzın olur inşaAllah bu süreçte.
![]()
Oyy benim civcivim ya çok teşekkür ederimAskım hickimse hicbisey demese bile kimseye söylenmemesi gerekiyor bence insanın kendi üzerindeki baskı artıyor ve anlamsız bir mahcubiyet oluyor ben diyetisyenime söylemistim regl olunca çok mahcup olmustum yani hamile değilim diyesaka bir yana gerçekten 3 aylık olana kadar bence duyurmamak gerekiyor planı vs de , izin vs sorun olursa da ağrı yaşadığım için gidiyorum döngülerim düzenli değil vs dersin, hangi devirdeyiz ya beraber yaşamak çalışmak zorunda olduğumuz insanlar için her şey bir koz gerçekten her şey. Biz senin yanındayız askım sen bize anlat her seyi dönüp dönüp tekrar anlat dinlerizzz
![]()
Femara da letu da aynı etken madde olan letrozol içeriyor. Birbirinin muadili.kızzz ben regl mesajını görmedim yani kahverengi minik bir şey dedin sonra devamı gelmedi dedin söküldüğünü bilmiyordumm birde letu ile femara değilde , letrozol ve femara aynı diye biliyorum. letu femara değil ama aynı etken maddelerdir zatennn
Bende geçiştiriyorum malimüşavirlik sınavını bir geçeyim de daha stajım bitmedi falan diyorum Ama içten içe öyle istiyorum kiiiBenim iki tane çok yakın arkadaşım var biri evli çocuğu var hem de sürpriz bir şekilde hamile kaldı. Diğeri daha bekar ve çocuk için daha önünde yıllar var. Dolayısıyla ikisi de benim yaşadığım bu süreçleri anlamıyor. Ben arada canım sıkılınca onlara yazıp anlatıyorum ama tam olarak hem bilgi açısından hem de mental açıdan benimle aynı düzeyde olamıyorlar çünkü hiç bilmedikleri bir durum. O yüzden ben de çok bahsetmiyorum. Onlar sorarsa anlayabilecekleri şekilde üstten bahsedip geçiyorum.
MaşaAllah daha genceciksin dediğim gibiAyyy alsimistçim güzel dileklerin için teşekkür ederimmm 28 yaşındayım bu arada
İnşallah canım inşallah![]()
Hadi yaa keske yerlesme olsaydiiHiç sanmıyorum canim ya akıntım bir iki kere çamur gibi geldi regl olacam da olamıyorum gibi bir durum var şu an
Alsimist hanım siz hepimizin ablası mısınızCanım sanki Allah gönlüne göre bir doktor çıkarmış karşına. Halden anlayan, hastasının uzun vadede iyiliğini isteyen. Bence zaten burdaki hemen hemen herkes daha çok küçük ve defalarca da doğum yapar. Keşke moralinizi bozmasanız ben olmaması için hiç kimsede bir sebep göremiyorum ne pcos ne kilo bence kesinlikle engel değil. Allah’ın izniyle güzel haberini alacağımı biliyorum.
Bu arada gizli şeker gibi kan değerlerin belki çok iyi çıkar ki inşaAllah öyle olur ve bu süreç en kısa zamanda güzel haberle son bulur
Seni çok mutlu edecek, hiçbir şeyden mahrum kalmadığın ve seni sağlık olarak çok güzel destekleyecek bir yaşam tarzın olur inşaAllah bu süreçte.
![]()
Bugün kan testi yaptırdım. Maalesef negatifKızzzz hamilesin istee sitede bi hanımefendii 2 hafta gecikiyor tüm idrar testleri negatif adet söktürücü bile kullanıyorrr sonra muayeneye gidiyor ve kese görüyorr şok olmustumm okudugumda mucize resmenn @BayanDD
Bugün kan testi yaptırdım. Maalesef negatifbenim de bu ay iki hafta gecikti. Ortalama 30-35 günde bir olurdum. 35+14 oldu. Bi ara silik çizgi görmüştüm testte, sonra yine negatife döndüler. Bugün regl oldum ve elendim.
Yalancı pozitifler bu süreçte çok çıkabiliyo. Yarın tekrardan test yap bakalım, umarım netleşir çizgiler ve hayırlı haberlerini alırız canım![]()