• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

kızlar siz olsanız arkadaşlarınıza söyler miydiniz bugün doktora gittim böyle böyle dedi cuma günü hsg ye gircem vs. diye.
ben söylemekten biraz çekiniyorum hem kendileri gebe kalınca özeniyorum sanıyorlar gibime geliyor hem de ne var sende abarttın hemen böyle işlere kalkıştın dicekler diye de çekiniyorum. çünkü onlarda diyorlar zayıfla olur diye sonra dicekler biz sana dedik zayıfla olur diye sen gittin gereksiz işlemlere girdin yine zayıflama var işin ucunda olacaksa zayıfladığın için olacak kafasına girecekler diye de şey ediyorum ya

kızlar siz olsanız arkadaşlarınıza söyler miydiniz bugün doktora gittim böyle böyle dedi cuma günü hsg ye gircem vs. diye.
ben söylemekten biraz çekiniyorum hem kendileri gebe kalınca özeniyorum sanıyorlar gibime geliyor hem de ne var sende abarttın hemen böyle işlere kalkıştın dicekler diye de çekiniyorum. çünkü onlarda diyorlar zayıfla olur diye sonra dicekler biz sana dedik zayıfla olur diye sen gittin gereksiz işlemlere girdin yine zayıflama var işin ucunda olacaksa zayıfladığın için olacak kafasına girecekler diye de şey ediyorum ya
Asla soylemıyorum ben kımseye her kafadan bır ses cıkıyo ve benım canım cok sıkılıyo

Soyleme.

aman boşver deme ya buraya yaz. onlar anlamaz şimdi sonra takip ederler noldu ne dedi vs vs boşver

1000184255.webp

Kizlar reglime 3 gun var biraz belirtilerim var gibiydi dayanamadım kaset testim vardi miratech yaptım saniyeler icinde bu sekilde oldu guvenilir bi test midir ne dusunuyosunuz

Benim iki tane çok yakın arkadaşım var biri evli çocuğu var hem de sürpriz bir şekilde hamile kaldı. Diğeri daha bekar ve çocuk için daha önünde yıllar var. Dolayısıyla ikisi de benim yaşadığım bu süreçleri anlamıyor. Ben arada canım sıkılınca onlara yazıp anlatıyorum ama tam olarak hem bilgi açısından hem de mental açıdan benimle aynı düzeyde olamıyorlar çünkü hiç bilmedikleri bir durum. O yüzden ben de çok bahsetmiyorum. Onlar sorarsa anlayabilecekleri şekilde üstten bahsedip geçiyorum.

kızlar şimdi doktora gittim ya bugün durumumu anlatırken tutamadım kendimi ağladım dedim işte git zayıfla gel diyorlar benim motivasyonum olmuyor yapamıyorum diye. bana dedi ki böyle dediğine göre kilo işini hafife alıyorsun senin sorunun yumurtalarda değil ki o zaten bolca var sorunun bozulan metabolizmanda dedi. önce onu düzeltmek lazım dedi. bu da tabiiki sağlıklı beslenmekten geçiyor dedi. al ver döngüsüne girme sebebin bunu hayatına adapte etmemen ve perhiz olarak görmen dedi. şimdi seninle ezbere iş yapmıcaz dedi hap verip gönderedebilirim ama öyle iş olmaz dedi. kan değerlerine bakalım rahim filmini çekelim, eşinde tüp bebek merkezinde detaylı bir sperm testi versin dedi. eşimin sperm testi vardı sayısı da iyiydi ama dedi ki isterse 200 milyon spermi olsun hasarlı olduktan sonra ne işe yarar ki o yüzden dna hasarına bakılması lazım onunda dedi. her şeyi bilip ona göre hareket edicez o süreçte de sende zayıflıcaksın dedi. seni bir şekilde gebe de bırakabilirim iğne veririm hap veririm vs. ama sağlıksız olur dedi hem senin için hem bebek için önemli olan bu değil mi dedi yani kimyasal olabilir , kalbi durabilir , erken doğum olabilir , gebelik şekeri olabilir, bebek sıkıntıya girer yazık günah değil mi dedi kilo ve metabolizma bozukluğu bunların hepsini tetikleyen şeyler dedi. böyle olsa daha mı iyi olcak daha fazla yıkım olur senin için gösterip elletmemek gibi bir şey dedi. özetlemek gerekirse böyle aşkolar işte size de emsal olsun özellikle kilolu kişilere sesleniyorumm ve yorumlamanız bilgi için etiketledim sizleri de kızlar
D dodo1234 C civcivella24 Vignette Vignette M melekparlaadapolat alsimist alsimist amanbocegi amanbocegi
Canım sanki Allah gönlüne göre bir doktor çıkarmış karşına. Halden anlayan, hastasının uzun vadede iyiliğini isteyen. Bence zaten burdaki hemen hemen herkes daha çok küçük ve defalarca da doğum yapar. Keşke moralinizi bozmasanız ben olmaması için hiç kimsede bir sebep göremiyorum ne pcos ne kilo bence kesinlikle engel değil. Allah’ın izniyle güzel haberini alacağımı biliyorum.
Bu arada gizli şeker gibi kan değerlerin belki çok iyi çıkar ki inşaAllah öyle olur ve bu süreç en kısa zamanda güzel haberle son bulur 🤲
Seni çok mutlu edecek, hiçbir şeyden mahrum kalmadığın ve seni sağlık olarak çok güzel destekleyecek bir yaşam tarzın olur inşaAllah bu süreçte.
💕🌸

Bebisim doğru haklisin valla ama benim geçtiğimiz günler kesinlikle ovulasyon değilmis muhtemelen pcos var diye test hep koyu çıkıyordu bugünkü akıntıları yaşayınca anladım, tek korkum bugün çatlama olursa değerlendiremem eşim bugün evde yok yarın sabah gelicek 🥲 şimdi bu akıntıyı yaşayınca dedim ki diğerleri yalanmisss geçen ayda ovulasyonu kaçırmışım 😕 hayırlısı olsun artik bebisim , düsün ki ben 13 kasımdan itibaren hamile olmadığımı biliyordum ama reglim de başlamadı ve o zamandan beri bu döngüyü bekliyorum 29 unda regl oldum bu döngünüm 17. Günü bekle bekle ağaç oldum yani 🤣🤣🤣
Yarın değerlendirmeniz de olur sıkıntı yapma 😊 çatladıktan sonraki 36 saat önemli

Askım hickimse hicbisey demese bile kimseye söylenmemesi gerekiyor bence insanın kendi üzerindeki baskı artıyor ve anlamsız bir mahcubiyet oluyor ben diyetisyenime söylemistim regl olunca çok mahcup olmustum yani hamile değilim diye 🤣🤣 saka bir yana gerçekten 3 aylık olana kadar bence duyurmamak gerekiyor planı vs de , izin vs sorun olursa da ağrı yaşadığım için gidiyorum döngülerim düzenli değil vs dersin, hangi devirdeyiz ya beraber yaşamak çalışmak zorunda olduğumuz insanlar için her şey bir koz gerçekten her şey. Biz senin yanındayız askım sen bize anlat her seyi dönüp dönüp tekrar anlat dinlerizzz 😘

Back
X