- 2 Kasım 2025
- 694
- En iyi cevaplar
- 1
- 469
- 18
Çok iyi dodocum senin kendini bu kadar iyi tanımana da ayrı hayranım ben hic bilmiyorum benim nasilaskim benim regl sonrasi akintim tamamen kesilmiyor az az oluyor sonra yumurtlama akintim yogunlasiyor sonra 1 2 gun cok azaliyor yada kesiliyor, benim normalde takvime gore 1 2 günüm daha vardi ama oynayabiliyor zaten benim, 28 gunluk donguye gore hesapliyorum hep o bana en ileri batı veriyor, bugun ki akintimda bayaaaa uzuyordu ve coktuu muhtemel yumurtlamam bugün 2 gun geriye aldim 26 günlük bi dongum olucak bu ay demekki, testi aslinda kafamda soru işareti kalmasin emin olayim bide akintiyla nasil bi oranti oluyor onu ogreneyim diye alsam mi dedim de bi arkadasimiz yardimci oldu gerek kalmadi jdjndjdmdkd
benim kasim dongum sacmalamisti 4 gun gecikip 4 gun regl olmustum 4 gun de erken Yumurtlamistim ama yine aralik reglini gördüm jdjdjjdjdj bdlki bu ay tutarr bakalimmmAskim aynenn öyle hatta o demisti ki ona büyükleri demiş bir önceki döngün saçmaladıysa bu döngüde hamile kalırsın diye umutlanmaktan da korkuyoruz ama inşallah umudumuz yeşerir çiçeğim
İnşallah askim bir de göğüs dolgunluğu oluyor mu senin benim çok bariz oluyor hatta pazar günü eşim bile fark ettibenim kasim dongum sacmalamisti 4 gun gecikip 4 gun regl olmustum 4 gun de erken Yumurtlamistim ama yine aralik reglini gördüm jdjdjjdjdj bdlki bu ay tutarr bakalimmm
Evet canım bunu bende çok duyuyorum ve burda da şahit oldum hatta chat cptg bile bunu biliyor vücut gebelik istiyor vs dedi. Umarım bu ay olmazsa da inşallah diğer aya olur. Merakla kendimi takip ediyor olacam. Dakikasi dakikası gelen regl nasıl böyle oldu hayatımın şokunu yaşadım kızAskim aynenn öyle hatta o demisti ki ona büyükleri demiş bir önceki döngün saçmaladıysa bu döngüde hamile kalırsın diye umutlanmaktan da korkuyoruz ama inşallah umudumuz yeşerir çiçeğim
benim de bat 29 30 civari bende o civarlarda yaparim muhtemelen, bu süreçte o kadar cok araştırdım ve kendimi takip ettim ki hic farkinda bile olmadigim seyleri ogrendim kendimde surekli de akinti takibi yapinca ogrendim az cok artik jfjfjfjfj ay insallah bu ay guzel haberler alırız artik insallahhhhhhÇok iyi dodocum senin kendini bu kadar iyi tanımana da ayrı hayranım ben hic bilmiyorum benim nasilinşallah hayırla geçsin ve güzel haberler getirsin bu döngü sana test zamanımız aynı desene ben 30 ya da 31 inde yapıcam regl olmazsam
normalde yumurtlama donemimde olmazdi ilk defa gecen ay oldu baya sisti ve regle kadar oyleydi ve agriyordu suan da dun bi ara farkettim dolgunluk vardi ama agrim yok suan da inmis normalİnşallah askim bir de göğüs dolgunluğu oluyor mu senin benim çok bariz oluyor hatta pazar günü eşim bile fark etti
Ayy hadi inşallah inşallah yaaa Rabbim nasip etsin mübarek 3 aylara giriyoruz onun hürmetineEvet canım bunu bende çok duyuyorum ve burda da şahit oldum hatta chat cptg bile bunu biliyor vücut gebelik istiyor vs dedi. Umarım bu ay olmazsa da inşallah diğer aya olur. Merakla kendimi takip ediyor olacam. Dakikasi dakikası gelen regl nasıl böyle oldu hayatımın şokunu yaşadım kız
Amin amin inşallah canım. Sen ne yapıyorsun ne durumdasin çok takip edemedim buralarıAyy hadi inşallah inşallah yaaa Rabbim nasip etsin mübarek 3 aylara giriyoruz onun hürmetine
Bebis benim de dün yumurta çatladıAmin amin inşallah canım. Sen ne yapıyorsun ne durumdasin çok takip edemedim buraları
amin inşallah sen bence bir kaç gün sonra devam ederse kan ver yine de :) kimyasaldan sonra çabuk olur diyen çokkİlk defa böyle bırsey yasıyorım bende anlayamadım ama haff agrılarım var az az koyu kahve daha dogrusu böyle pas rengının bıraz koyusu gıbıde hayırlısı olsun ya böyle karmasıklık yasamakda zormus
Sanada gecmıs olsun ins tekrardan tutunur bebeklerımız
Hade inşallah yeni yıla bebiş haberleriyle gireriz Allah'ım aminn. Artık senin için bundan sonra beklemek olacak dpo9 ve sonrası önemli canim o günlere ayrıca dikkat etBebis benim de dün yumurta çatladıbugün dpo1 pazar günü ve bugün değerlendirdik tam çatlama günü biraz kaçtı ama olsun 30 31 i gibi sabredebilirsem test yapıcam regl olmazsam
Insallah canım ıste hapımı ıcıyorum bence bıraz dustu hıssedebılıyorum domınat ne demek mısBen de bunu kullandım askım daha önce dominant folikül oluyor muydu bilmiyorum ama benim bunu 1 aydır yani 40 gündür kullanımda dominant folikül oldu bu ay inşallah sana da çok iyi gelir bir de bebisim tiroidine çok dikkat et olur mu bir yerde okudum tiroit hormonu dengesizleşince diğer hormon sistemleri de şaşıyormuş inşallah o da erkenden toparlar
Burdaki döngü saçmalığı tam olarak nasıl oluyor dkdmdm erken mi yoksa geç mi gelmiş reglAskim aynenn öyle hatta o demisti ki ona büyükleri demiş bir önceki döngün saçmaladıysa bu döngüde hamile kalırsın diye umutlanmaktan da korkuyoruz ama inşallah umudumuz yeşerir çiçeğim
canım sana mfk önermiştim ya 'birgebeningunlugu' sayfasına bakmanı da öneririm onların da takviyeleri var oranında sayfasını bir incele bak dediğimi anlayacaksın
varsa bile henüz çıkmaz canım testteKızlar merhaba, bat 25 Aralık olan var mı ya ? Saçma sapan kendimi dinliyorum hafiften sol tarafım ağrıyor ara ara mide bulantısı gibi geliyor biraz baş ağrısısanki meme uçları hafif büyümüş koyulaşmış gibi de bu kadar erken belirti de belirmez herhalde Öyle olmasını istediğim için diyorum kendime 18inde doktora randevu almıştım bebek olayına başlamak için ama testte çıkmaz herhalde 8-9 var bata
canım sana mfk önermiştim ya 'birgebeningunlugu' sayfasına bakmanı da öneririm onların da takviyeleri var oranında sayfasını bir incele bak dediğimi anlayacaksınbende burada reklamcı başı oldum komisyon isticem bu sayfalardan hahaahha
kız birgebeningunlugu daha uygun olabilir mfk ya göre ya ben mi yanlış hatırlıyorumm. mfk dan reserve paketi alsan 12 bin tl ama hem 3 aylık zaten etki etme süresi anca tekabül ediyor hem de tek bir takviye değil kombine bir şekilde birkaç tane ürün var.ya kızım kafam cok karıştı yaa cok da pahalııı
Yaa beklemek ne kadar zorvarsa bile henüz çıkmaz canım testte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?