Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Çok iyi dodocum senin kendini bu kadar iyi tanımana da ayrı hayranım ben hic bilmiyorum benim nasil inşallah hayırla geçsin ve güzel haberler getirsin bu döngü sana test zamanımız aynı desene ben 30 ya da 31 inde yapıcam regl olmazsam

Askim aynenn öyle hatta o demisti ki ona büyükleri demiş bir önceki döngün saçmaladıysa bu döngüde hamile kalırsın diye umutlanmaktan da korkuyoruz ama inşallah umudumuz yeşerir çiçeğim
benim kasim dongum sacmalamisti 4 gun gecikip 4 gun regl olmustum 4 gun de erken Yumurtlamistim ama yine aralik reglini gördüm jdjdjjdjdj bdlki bu ay tutarr bakalimmm

benim kasim dongum sacmalamisti 4 gun gecikip 4 gun regl olmustum 4 gun de erken Yumurtlamistim ama yine aralik reglini gördüm jdjdjjdjdj bdlki bu ay tutarr bakalimmm
İnşallah askim bir de göğüs dolgunluğu oluyor mu senin benim çok bariz oluyor hatta pazar günü eşim bile fark etti

Askim aynenn öyle hatta o demisti ki ona büyükleri demiş bir önceki döngün saçmaladıysa bu döngüde hamile kalırsın diye umutlanmaktan da korkuyoruz ama inşallah umudumuz yeşerir çiçeğim
Evet canım bunu bende çok duyuyorum ve burda da şahit oldum hatta chat cptg bile bunu biliyor vücut gebelik istiyor vs dedi. Umarım bu ay olmazsa da inşallah diğer aya olur. Merakla kendimi takip ediyor olacam. Dakikasi dakikası gelen regl nasıl böyle oldu hayatımın şokunu yaşadım kız

benim de bat 29 30 civari bende o civarlarda yaparim muhtemelen, bu süreçte o kadar cok araştırdım ve kendimi takip ettim ki hic farkinda bile olmadigim seyleri ogrendim kendimde surekli de akinti takibi yapinca ogrendim az cok artik jfjfjfjfj ay insallah bu ay guzel haberler alırız artik insallahhhhhh

İnşallah askim bir de göğüs dolgunluğu oluyor mu senin benim çok bariz oluyor hatta pazar günü eşim bile fark etti
normalde yumurtlama donemimde olmazdi ilk defa gecen ay oldu baya sisti ve regle kadar oyleydi ve agriyordu suan da dun bi ara farkettim dolgunluk vardi ama agrim yok suan da inmis normal

Ayy hadi inşallah inşallah yaaa Rabbim nasip etsin mübarek 3 aylara giriyoruz onun hürmetine

amin inşallah sen bence bir kaç gün sonra devam ederse kan ver yine de :) kimyasaldan sonra çabuk olur diyen çokk

Bebis benim de dün yumurta çatladı bugün dpo1 pazar günü ve bugün değerlendirdik tam çatlama günü biraz kaçtı ama olsun 30 31 i gibi sabredebilirsem test yapıcam regl olmazsam
Hade inşallah yeni yıla bebiş haberleriyle gireriz Allah'ım aminn. Artık senin için bundan sonra beklemek olacak dpo9 ve sonrası önemli canim o günlere ayrıca dikkat et

Insallah canım ıste hapımı ıcıyorum bence bıraz dustu hıssedebılıyorum domınat ne demek mıs

Z zeynos11 alsimist bana soyle yumurta rezervmin allahını şaşırtacak bir takviye onerırı mısınız oha oh bu nasıl takviye diye kuduru modu acılsın hahaD

elenatal 1

ocean omega 3 & qh

ocean polysitol

hangisi sizce ya da baska onerı var mı?

canım sana mfk önermiştim ya 'birgebeningunlugu' sayfasına bakmanı da öneririm onların da takviyeleri var oranında sayfasını bir incele bak dediğimi anlayacaksın bende burada reklamcı başı oldum komisyon isticem bu sayfalardan hahaahha

Kızlar merhaba, bat 25 Aralık olan var mı ya ? Saçma sapan kendimi dinliyorum hafiften sol tarafım ağrıyor ara ara mide bulantısı gibi geliyor biraz baş ağrısı sanki meme uçları hafif büyümüş koyulaşmış gibi de bu kadar erken belirti de belirmez herhalde Öyle olmasını istediğim için diyorum kendime 18inde doktora randevu almıştım bebek olayına başlamak için ama testte çıkmaz herhalde 8-9 var bata

varsa bile henüz çıkmaz canım testte

ya kızım kafam cok karıştı yaa cok da pahalııı

ya kızım kafam cok karıştı yaa cok da pahalııı
kız birgebeningunlugu daha uygun olabilir mfk ya göre ya ben mi yanlış hatırlıyorumm. mfk dan reserve paketi alsan 12 bin tl ama hem 3 aylık zaten etki etme süresi anca tekabül ediyor hem de tek bir takviye değil kombine bir şekilde birkaç tane ürün var.
folik asit için toz şaselerden değilde misal mfk nın fodega adlı ürünü sipariş verdim güveniyorum içeriğine ve hocaya. dışardan alsam 400-500 lira zaten onunkide 450 lira. dışarıya göre aynı fiyatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…