• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Yumurta kalitesi için omega 3 koenzim q10 inositol vs tavsiye ediyorlar doktorlar aslında yas için de değil genel olarak öneriliyor deniliyor ki kimyasal gebelikler yumurta ya da sperm kalitesi düşük olunca da oluyor , bir nevi bunu da engellemek için
Anladım canım. Bana pek bir şey vermemişlerdi.
Dimi bence de ya bakalım yarın söyler 😂
Aynen bizi de bilgilendirirsin 🌸

Canım zaten ilk kanda çıkıyor beta hcg daha sonra idrarda çıkıyor. Ben direkt kan vermeni öneririm
Verdim dpo11 de bugün verdim 30 çıktı beta çok erken dedi aynı kanı tekrarla dedi ama ben öyle daha sitresli olacağını tahmin ediyorum onun için pazartesiye kadar kan vermiyicem

Kızlar bu ay Letu veya ovitrelle kullanan var mı acaba aranızda ? Bir de catlamadan sonra akıntı nasıl oluyor benim catlamadan sonra üçüncü günüm. Bir de solda iki yumurtam vardı acaba ikiz mi olur diye de düşünüyorum. O kadar istiyorum ki hayırlı sağlıklı bir bebeğim olshn diye artık iki olsa da başımız üstüne diyorum

Kızlar bu ay Letu veya ovitrelle kullanan var mı acaba aranızda ? Bir de catlamadan sonra akıntı nasıl oluyor benim catlamadan sonra üçüncü günüm. Bir de solda iki yumurtam vardı acaba ikiz mi olur diye de düşünüyorum. O kadar istiyorum ki hayırlı sağlıklı bir bebeğim olshn diye artık iki olsa da başımız üstüne diyorum
Ben ovitrelle kullandım. Çatlama iğnesinden çatlama anına kadar akıntım fazlaydı sonrasında da azalarak devam etti

Benimde 2 gün önce fln akıntım vardı bi de arada kasıklarıma Ağrı giriyordu yumurtlama görmüş olabilir miyim 5 Aralık adet oldum 8 Aralık bitti
Hem akıntı hem ağrı bence yumurtlama bu ay ben de letu ve ovitrelle kullandım uzun zamandır ilk defa bu ay inanılmaz ağrı hissettim sol kasığımda. Tam da ovitrelleden 36-40 saat sonra yani catlamadan sonra ağrı kesildi

askimlar benim akıntı azaldi ve beyazimsi olmaya basladi bugun yumurtlama günüm ve ayni zamanda catlama ihtimali olan gunum yarin 1 dpo olarak başlıyorum ay hadi gazamiz mubarek olsunnn yeni BAT 29 ARALIK (ben her ihtimale karsi garanti olsun diye bugun ve yarini da degerlendirecegim hdjdjdjd)
Bizim bu ay da yumurtlama günümüz aynı canım zma ben çatladığını düşünmüyorum henüz

@zeynos11 alsimist alsimist bana soyle yumurta rezervmin allahını şaşırtacak bir takviye onerırı mısınız:D oha oh bu nasıl takviye :D diye kuduru modu acılsın hahaD:D

elenatal 1

ocean omega 3 & qh

ocean polysitol

hangisi sizce ya da baska onerı var mı?
Canım ben de çok hakim değilim ama bence ocean polysitol iyi ben de bu ay onu aldım
Yanına omepa omega 3+ koenzim q10 ubikinol öneririm (ikisi bir arada)
D vitaminini de venatura d3k2 alabilirsin
Sabah aç karna ocean polysitol içersin
İlk öğününle de Omega ile d3k2 gündüz alırsın
Gece yatacağına yakın magnezyum alırsın önerim ava octomag
Demirin de eksikse onu da tamamlarsın takviye ile

Back
X