• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

askimlar benim akıntı azaldi ve beyazimsi olmaya basladi bugun yumurtlama günüm ve ayni zamanda catlama ihtimali olan gunum yarin 1 dpo olarak başlıyorum ay hadi gazamiz mubarek olsunnn yeni BAT 29 ARALIK (ben her ihtimale karsi garanti olsun diye bugun ve yarini da degerlendirecegim hdjdjdjd)

askimlar benim akıntı azaldi ve beyazimsi olmaya basladi bugun yumurtlama günüm ve ayni zamanda catlama ihtimali olan gunum yarin 1 dpo olarak başlıyorum ay hadi gazamiz mubarek olsunnn yeni BAT 29 ARALIK (ben her ihtimale karsi garanti olsun diye bugun ve yarini da degerlendirecegim hdjdjdjd)
Nasıl 29 aralık kız benim 12-13 ü akıntım vardı benim bat kaç o zaman

Dün rüyamda 3 tane erkek bebişim vardı 1 i büyük diğer ikisi ikizdi ikizler 40 günlük falandı eşim kucağına alıyordu fotoğraf çekiyordum kızlar sabah kalkıp bayağı bi ağladım bu arada 🥹🥹🥹 inşallah gelecek olan bebislerimize delalettir siparişimiz yoldadır inşallah ahahah :)
Ayy inşaAllah canım yaa rüyadan güzel gerçeklerin olsun 🤲

Hahaha ay alemsin. Yapistirrr 😀😀

Batı bekleyebilecek gücü kendimde bulamayabilirim ama ben zaten normal şartlarda 29 günlük döngüye göre gelirse 28 aralık olcak 31 günlüğe göre gelirse 31 aralık bat gösteriyor bende 24 ü test deniyeyim diyorum işte 😅 ha bir de zaten ayın 24ü ilişkiden sonra 11 gün olmuş oluyor akıntımda yok son ilişki olduğunda akıntım vardı ve ertesi gün durdu bence luteal fazda bitmiş olur 😅
D dodo1234 alsimist alsimist B beyazmelek111 @zeynos11
Papatyam ben hep offlineyim iznim bitti işe döndüğüm için çok bağımsızım şuan tahminen yumurtlama dönemindeyim ama takip bile edemiyorum ovü var yapamıyorum nasıl yoğunum sen tahmin et jajxjxjxnx

Back
X