• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Canimmm benim sana kocamannn sarılıyorumm🫶😍😍🥹 inşallah hepiniz de pozitif görüp süreci beraber yönetiriz tek başıma kalmış gibi hissediyorum burda🥹🥲 şükür leke olayım bitti dün hiç akmadi ve ayakta olmama rağmen. Okulda bir arkadaşım bana ne olmuş sana yüzün hayalet gibi dedi galiba anlayacaklar. Leke olayı bittikten sonra değişik şeyler oldu ben de idrarim iğrenç kokmaya başladı okuldan eve gelirken servisle geliyoruz bir sinsi mide bulantısı yaşadım sanırım beta yükseliyor diye oldu. Onun dışında leke durduğu için tekrar aile hekimine gidip kan verecem umarım anlamlı bir artış olur ondan sonra sürece karar verecem bugün de okula gitmedim hatta alabilsem yarın içinde rapor alacam evde dinlenmek iyi gelecek 🥲🥹😍
Bebis inşallah inşallah hep beraber pozitif görürüz hayırlısıyla 🌸 evet evet beta yüksekiyor gibi duruyor bebisin sana sağllıkla tutunsun bugün kan vericeksin di mi bebis evet ya yarın dinlensen haftasonu ile beraber gerçekten iyi olur 🤲🏻 bizlere bol bol dua et hamişlerin duası kabul olur derler

Ya hiç doktor kontrolünde takip yapmadım veya ilaç kullandım ama doktor kontrolünde kullanmadım ya ondan bir acaba mı dedim. Ama doktor şeye odaklanıyor 1,5 senedir evlisin başından beri korunmuyorum diyorsun o zaman her şeye bakıp ona göre tedavi yapmamız lazım kafasında. Hani bir deneyelim birkaç kez hapla falan, olmazsa acaba tüplerde mi sıkıntı var kısmına geçelim demedi direkt önce tüpler sonra tedavi dedi ya. Bu ay boşa çıktı benim Ocak ayında haber alma işi de elendi benim ona da yanıyorum bir ay gitti yine diye hddjdjjd
Hsg çekin canım sonraya bırakma tüplerin tıkalı olabilir kapalı olabilir. Doktor bana 1 yılı tamamlayalım öyle çekelim istersen 4 ay daha bekle dedi ama bana tıkalı olabilir kapalı olabilir deyince orda bitti hemen çekiniyim dedim 🤣 kendimi biliyorum ben o 4 ay beklerken bide tıkalı mı kapalı mı diye beynimi yiyecektim 🤣 sonuç sol tüpüm tıkalı çıkmıştı 🫢

Bebis inşallah inşallah hep beraber pozitif görürüz hayırlısıyla 🌸 evet evet beta yüksekiyor gibi duruyor bebisin sana sağllıkla tutunsun bugün kan vericeksin di mi bebis evet ya yarın dinlensen haftasonu ile beraber gerçekten iyi olur 🤲🏻 bizlere bol bol dua et hamişlerin duası kabul olur derler
Evet canım bir saatte evden çıkar veririm inşallah. Sabah namazında hepinize dua ettim ve hep aklımda, dualarımda olacaksınız inşallah 😍🥹

Aşkım ben bu hafta full vitesi taktım çalışmalara başladım :D sen nasılsın? 😍 😍
Çok iyi yapıyorsun canim iğneni vurdun mu ? Havuç çok önemli bak onu da ihmal etme 🥹 ben şükür bugünlere diyorum ama böyle hasta olmaya yakın bir halimiz olur ya ben şu onun gibiyim 🥹 bugün kan verecem dua ediyorum anlamlı bir artış olur diye inşallah 🥹🫶🫂

Aha senin daha yakın sanki uygulamaya göre ayyy sen benden önce yaparsın inşallah vardır bu sene bitmeden son bi şans gülsün hepimize 🙏🏻
Dpo 8 bu sabah ilk testimi yaptım negatif geldi canım bir dahaki testi dpo 11de yapayım diyorum zaten hiç belirtim de yok

Çok iyi yapıyorsun canim iğneni vurdun mu ? Havuç çok önemli bak onu da ihmal etme 🥹 ben şükür bugünlere diyorum ama böyle hasta olmaya yakın bir halimiz olur ya ben şu onun gibiyim 🥹 bugün kan verecem dua ediyorum anlamlı bir artış olur diye inşallah 🥹🫶🫂
Kuzum dün bir tane büyük havuç yedim. Sabah iğnemi vurundum dün. Bakalım artık rabbim nasip etsin 😍 Sol kasığımda inanılmaz bir sızı var iğne batması gibi. Yumurtalar soldaydı zaten. Bu kez iğnenin yan etkileri beni çarptı :D

Askim haklısın ama bak burada biri de yazmisti tüpler kapalı vs ise ssn istediğin kadar yumurta büyüt çatlat sperm ulaşmıyor ki (Allah muhafaza tabi ki )
Aynen birtanem doktorda o yüzden şey ediyor boşuna neden uğraşalım bilmeden demişti. Ama süreye bağlı olarak bunu dedi bence misal 1,5 senedir evliyim ama 2-3 aydır deniyorum deseydim belki sonraya bırakırdı bilemiyorum

Günaydın kızlar. Ben bu ayda elendim. Testler negatif. değil olmayı bekleyeceğim artık

Hsg çekin canım sonraya bırakma tüplerin tıkalı olabilir kapalı olabilir. Doktor bana 1 yılı tamamlayalım öyle çekelim istersen 4 ay daha bekle dedi ama bana tıkalı olabilir kapalı olabilir deyince orda bitti hemen çekiniyim dedim 🤣 kendimi biliyorum ben o 4 ay beklerken bide tıkalı mı kapalı mı diye beynimi yiyecektim 🤣 sonuç sol tüpüm tıkalı çıkmıştı 🫢
Aaaa valla bende bir korkmuyor değilim yarın çekilicem hsg ama anestezili.
Senin nasıldı ağrı acı olmuş muydu
Anestezili bile olsa bazıları uyandıktan sonra hissettim ağrı falan demişler de acaba bende sonradan hisseder miyim diye şey ettim

Kuzum dün bir tane büyük havuç yedim. Sabah iğnemi vurundum dün. Bakalım artık rabbim nasip etsin 😍 Sol kasığımda inanılmaz bir sızı var iğne batması gibi. Yumurtalar soldaydı zaten. Bu kez iğnenin yan etkileri beni çarptı :D
Tahmin edebiliyorum umarım sana şifa olur bu ağrı sızılar bebiş belirtileri olur ve arayı çok uzatmadan beraber süreci bekleriz amin inşallah Allah'ım 🫂🫶🥹

Günaydın canım takılıyoruz ne yapalım aynı bıraktığın gibi devam 😂 sen napıyorsun nasılsın bebiş belirtileri yavaştan başladı mııı
Canim birazdan doktora gidecem bakalım o gıcık doktor ordaysa söyleyecem aklım hala ona söylemediklerim de 🥹 benim yerleşme bitti ve biter bitmez iğrenç bir idrar kokusu başladı canim biraz halsizlik böyle sinsi bir mide bulantısı var gibi ama şükür bugünlere inşallah anlamlı bir artış olur da 🫂 çok dua ediyorum size 🫂🫂

Canim birazdan doktora gidecem bakalım o gıcık doktor ordaysa söyleyecem aklım hala ona söylemediklerim de 🥹 benim yerleşme bitti ve biter bitmez iğrenç bir idrar kokusu başladı canim biraz halsizlik böyle sinsi bir mide bulantısı var gibi ama şükür bugünlere inşallah anlamlı bir artış olur da 🫂 çok dua ediyorum size 🫂🫂
Teşekkürler canım duaların için ❤️ olsun idrar mide falan iyiye işaret demek ki git gide değerin artıyor 🤩

Aaaa valla bende bir korkmuyor değilim yarın çekilicem hsg ama anestezili.
Senin nasıldı ağrı acı olmuş muydu
Anestezili bile olsa bazıları uyandıktan sonra hissettim ağrı falan demişler de acaba bende sonradan hisseder miyim diye şey ettim

ben anestezi ile yapırmadım tüpler acık dıye herhalde cok hafıf adet sancısı gıbı oldu o kadar.

tüpler açık olunca çok ağrı olmuyormuş ama tıkalı olunca maddeyi bastırdıkları için aşırı ağrı oluyormuş ya öyle okudum
evet bende oyle okudum kuzum. hadi inşallah ağrısız sızısız. zeynoş sen ne kadardır denıyorsun balımspor.

evet bende oyle okudum kuzum. hadi inşallah ağrısız sızısız. zeynoş sen ne kadardır denıyorsun balımspor.
valla 1,5 senedir evliyim başlarda zaten pek istemiyordum ama pcos olduğu için ya olmazsa diye endişem hep vardı. bir yandan da tutar mı tutar belli olmaz diye de korkuyordum. sonralarda saldım olursa olsun amannn dedim. son 4-5 aydır gerçek anlamda deniyorum son 2 aydır falanda kafaya takmalı deniyorum diyebilirim. doktora gittiği zaman 1,5 senedir olmuyor diye gidiyorum dhsgvds ama yalan değil bir bakıma sonuçta o kadar oldu evlenelii

Back
X