• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Doktordan geldiğimin ertesi gün yumurtladım🐓 yumurtlamam bittiği gibi göğsüm acımaya başladı mastit olmuşum gibi hala çok hassas. Bugün dpo4. İnositol etkisi büyük ihtimalle çünkü normalde 2 gün önce başlar adet olunca biterdi. Z zeynos11 kuzu sen başladın mı takviyeye
ne kullanıyorsun bende yeni bir takviye alacagım eşli kullanım doktoruma sordum bakalım. daha gelmedi piyasa da zor yani.

valla annemde diyor beraber büyürler aradan çıkar bak yaş geçtikçe kafa da kaldırmıyor falan diyor ama o beni bildiği için birazda öyle diyor ben alışmışım ya yalınlığa falan ara girserse vazgeçerim ikinci çocuk için kafam kaldırmaz uğraşmam diye hemen yap diyor :KK70:
bende anamı dinlemedim aha gör bak :D 2 cocuk ıstıyorsan kesınlıkle ara verme. max 1 yıl. sonra yine yapıştır:D

Sende de pcos var diye hatırlıyorum doktor neden başlamadı inositol
evet canım var. valla bilmiyorum ki inositol çok meşhur pcosta zaten onu herkes biliyor ama vermedi direkt omega3 e yoğunlaştı ama ben demiştim çok takviye kullandım adet düzeni bakımından bile faydasını görmedim diye belki ondan ona yönlenmiştir bilemiyorum

bende anamı dinlemedim aha gör bak :D 2 cocuk ıstıyorsan kesınlıkle ara verme. max 1 yıl. sonra yine yapıştır:D
hahaahah artık bakırköye yatırırlar beni sdcgh bazen diyorum ikiz olsa şöyle bir erkek bir kız tamam işte direkt miadı tek seferde kapamış olurum bitti gitti bir daha yok djfgkd

valla geçen ay olacağına o kadar inanmıştım ki ovü döneminde adamın peşini bırakmadım birde eşim vardiyalı çalışıyor o hafta da tam işten geç geldiği haftaya denk gelmişti. onu bekliyordum birde üstüne sabah erken kalkıp işe gidiyordum zombi gibiydim :KK70: valla ne zor bu işler emek ve fedakarlık istiyor yaa
nasip kısmet bakalım böceğim ben kendim için misal diyorum ki hele bir ilk çocuk olsun da.... sonrasında araya zaman girdiğinde benim de yaşım ilerlemiş olcak bir tane daha istersem o zaman hepten uğraşacağım gibime geliyor ama belli olmaz bu işler hayırlısı ne ise o olsun inşalalh hepimiz için
Canım benim içime ne doğuyor biliyor musun sanki ilk çocuğu doğursak 2. Hemen arkasına olacakmış gibi pcos lularda genelde öyle oluyor

Bacım o psikoloji oluyor mu be doğumdan sonra 😅 Söylemesi kolay analara 🤣
ben doğumdan 4 yaşında korunmayı bıraktım daha erken olsa ıyı olurdu cunku 2 yaşındayken doktor 2. dusunuyorsan yap yumurtaalrın iyi demişti bak 2 yılda gelinen sonuc:D ozellıkle ılerı yaş iiçin diyorum tabi ben 35 yaş ustu 32 33 de dogurdun ya 35te yemen yap:D

onu kullanmıştım canım ben önceden ama alırsam yine onu alırım falan demişimdir belki. araştırdım birazda pikassos içeriği güzel birde ladyfert diye takviye var onunda içeriği zengin
henüz başlamadım ama hiçbir takviyeye
gerçi inancım da kalmadı benim bana tesir etmiyor takviyeler ya doğal şeyler çok denedim ama faydasını görmedim hayıt falan
proceive f başlayacagım bende eşime de M sini alacagız. 3 ayda boyle deniyim anasını satayım:D

benimde içime bazen yumurta fazlalığından dolayı ikiz olacakmış gibi hissediyorumm
tekil gebeliği hallettik de çoğul gebelik kaldı hahaha
Aslında gizliden gizliye istediğim bir şey. Bakacam yardım edecek kimsem yok ondan korkuyorum bir yandan. Bir de nedense çocukluğumdan beri bana herkes Allah sana ikiz çocuk versin diye dua ediyor sebebini bilmiyorum. Ama çok zor bir şey onu biliyorum. Ailemde var kadınlar bitik gerçekten. Bugün benim dpo1 artık saymaya başlıyorum kızlar

ayyy gerçketen mi biraz rahatladım sanki ama böyle full çıplak mı oluyorsun seni havaya mı dikiyorlar nasıl oluyor biliyor musun biraz bahseder misin
Oda da kıyafetlerini iç çamaşırını çıkarıyorsun amaliyat önlüğü giyiyorsun canım. Sonra amaliyat haneye indiriyorlar sandalye ile sedyeye yatıyorsun narkoz veriyorlar gerisi onlarda zaten 🤣 sen gidip mışıl mışıl uyuyacaksın hiç bişey bilmiyorsun görmüyorsun en rahat kısmı da bu zaten ben görmek bilmek istemezdim🥴

Aslında gizliden gizliye istediğim bir şey. Bakacam yardım edecek kimsem yok ondan korkuyorum bir yandan. Bir de nedense çocukluğumdan beri bana herkes Allah sana ikiz çocuk versin diye dua ediyor sebebini bilmiyorum. Ama çok zor bir şey onu biliyorum. Ailemde var kadınlar bitik gerçekten. Bugün benim dpo1 artık saymaya başlıyorum kızlar
nedense benimde öyle biliyor musun içimden gelen o zorluklarına rağmen. birde instragramda burcu göçmeni takip ediyorum hamileliğinden beri ikiz bebekleri var biri kız biri oğlan birde o kadar tatlılar ki özeniyorum yaa bir bakarsan anlarsın zaten
ama çoğul gebelik riskleri var mı var birde kilolu insanlarda daha beter erken doğum falan öyle şeylerden de korkuyorum allah korusun tabii
sayılı gün çabuk geçer hadi bakalım dpo günlerin hayırlı olsunnn

evet canım var. valla bilmiyorum ki inositol çok meşhur pcosta zaten onu herkes biliyor ama vermedi direkt omega3 e yoğunlaştı ama ben demiştim çok takviye kullandım adet düzeni bakımından bile faydasını görmedim diye belki ondan ona yönlenmiştir bilemiyorum
Omega3 üreme sağlığında birincil takviyelerden biri bana da pcos dedi ama hiçbir ilaç vermed çünkü ileri derece pcos um ypk. Hormon değerlerim normal

nedense benimde öyle biliyor musun içimden gelen o zorluklarına rağmen. birde instragramda burcu göçmeni takip ediyorum hamileliğinden beri ikiz bebekleri var biri kız biri oğlan birde o kadar tatlılar ki özeniyorum yaa bir bakarsan anlarsın zaten
ama çoğul gebelik riskleri var mı var birde kilolu insanlarda daha beter erken doğum falan öyle şeylerden de korkuyorum allah korusun tabii
sayılı gün çabuk geçer hadi bakalım dpo günlerin hayırlı olsunnn
Evet canım biliyorum o hesabı. Tek i doğuralımda çifti kalsın hdhdhdhdh sağol canım bu arada

Omega3 üreme sağlığında birincil takviyelerden biri bana da pcos dedi ama hiçbir ilaç vermed çünkü ileri derece pcos um ypk. Hormon değerlerim normal
benimde hormon değerlerim normal yani hormonlara göre pcos şiddetli değil sadece amh geçen sene 6,73 çıkmıştı bu sene 5 küsürlere inmiş. seneye 4 e inse zaten normal sınırlara varıcam bu gidişle dghssdkl

Back
X