Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatladıktan sonraki günlerde ilişki oldu mu peki? Yani bazen diyorlar ya ovulasyon testleri yanıltıyor diye o sebeple soruyorum. Kesin o pik ve çatlama döneminden mi oldu acaba gebelik?Çok teşekkür ederim 2 gün testim pik kaldı 3.gün silikleşti biz 3 günüde değerlendirdik riske atmak istemedim
Canım üzüldüm gerçekten. İnşaAllah kimyasalın peşine regl olmadan bu defa sağlıklı olacak şekilde olur yineKızlar benim beta 3.42 ye düşmüş
Ben yine kimyasak gecırdim sanırım nasip artık baska aylara
Hayırlısı canım vardır Rabbimin bir bildiği elbetCanım üzüldüm gerçekten. İnşaAllah kimyasalın peşine regl olmadan bu defa sağlıklı olacak şekilde olur yine![]()
Ben 13 de bıraktımEvet ingilizce days past ovulation dan geçiyor çatlama gününü 0 alıp devam ediyorsun 14 adet olman beklenen gün oluyor en sağlıklısı 15 te yapmak![]()
Yoktur canım şimdi sıfırlanır yarın ya da sonraki güne ardından zaten regl gelir.Hayırlısı canım vardır Rabbimin bir bildiği elbet
Bu durumda kimyasal oluyor dımı dış gebelikle alakası yokdur herhalde
Kaç saat olacak yolculuk? Özel aracınızla mı otobüsle mi olacak vd.?Testi alıp pazar sabahı yapabilirim ama pozitif çıkarsa napıcaz yola gitmeyecek miyiz
Ben dpo saymadım ama 12-13 aralıkta yumurta akı akıntım oldu son ilişki tarihimde 12 siydiYarın sabah kaç dpo oluyor askim aksam yapma bence sabah daha net oluyor hem de insanın aklından bir şey gidiyor ya acaba akşamdı die mi çıkmadı vs
TammdırYoktur canım şimdi sıfırlanır yarın ya da sonraki güne ardından zaten regl gelir.
Aaa ama alsimist bak hyt dlu 14 de silik pozitifle öğrendiii sonra koyulaşti regl olmazsan yine yap benceeBen 13 de bıraktım![]()
Bugün 13 dpo diyebiliriz regl olmazsan yarın yap askım sana güzel bi hediye gelsinnnBen dpo saymadım ama 12-13 aralıkta yumurta akı akıntım oldu son ilişki tarihimde 12 siydi
Sanki bende gördüm ya yanılmıyorsamKizlar bu testi dün yaptım reglime 3 gün vardı bu sabah da yaptım ama tek çizgi çıktı sanki dün yaptığım testte azıcık ufacık önce bir cizgi var gibi siz ne diyorsunuz
Dilerim Rabbim gönlündekini sana hayırlı bir şekilde nasıp etsin ve hiç ummadığın anda yeşersin çiçek bahçen dualarimdasin inan10 ayı geride bıraktım, her ay yeni bir umutla devam ediyorum, Bat 8 Aralık görünüyor. Umudunu aralığa bırakanları bekliyorum aralik ayı bizim ayimiz olsun yılın son ayı mucizelerimize kavusuruz insallah![]()
Evet 3 kişiye daha gösterdim var gibi dediler ama bugün yaptığım boş çıktı bende bilemedim İnşallah 2 gün sonra regl olmamSanki bende gördüm ya yanılmıyorsam
Hadi yaKızlar benim beta 3.42 ye düşmüş
Ben yine kimyasak gecırdim sanırım nasip artık baska aylara
Bende daha önce vuruldum doktor 10 günden sonra etkisi geçiyor iğnenin demişti istersen bir test yap stres olmayacaksan İnşallah güzel haber alırızKızlar 17 aralıkta ovitrelle vurundum. Yarın test yapsam erken mi olur? İğne etkisi geçmiş midir ya da 18 aralıkta çatlama olduğunu varsayarsak test için erken midir çok kararsızım
İğne yapalı 10 gün olucak bilemedim gerçekten çok arada kaldımBende daha önce vuruldum doktor 10 günden sonra etkisi geçiyor iğnenin demişti istersen bir test yap stres olmayacaksan İnşallah güzel haber alırız![]()