• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Çok teşekkür ederim 2 gün testim pik kaldı 3.gün silikleşti biz 3 günüde değerlendirdik riske atmak istemedim
Çatladıktan sonraki günlerde ilişki oldu mu peki? Yani bazen diyorlar ya ovulasyon testleri yanıltıyor diye o sebeple soruyorum. Kesin o pik ve çatlama döneminden mi oldu acaba gebelik?

Canım üzüldüm gerçekten. İnşaAllah kimyasalın peşine regl olmadan bu defa sağlıklı olacak şekilde olur yine 🤲
Hayırlısı canım vardır Rabbimin bir bildiği elbet
Bu durumda kimyasal oluyor dımı dış gebelikle alakası yokdur herhalde

Kizlar bu testi dün yaptım reglime 3 gün vardı bu sabah da yaptım ama tek çizgi çıktı sanki dün yaptığım testte azıcık ufacık önce bir cizgi var gibi siz ne diyorsunuz
Sanki bende gördüm ya yanılmıyorsam

10 ayı geride bıraktım, her ay yeni bir umutla devam ediyorum, Bat 8 Aralık görünüyor. Umudunu aralığa bırakanları bekliyorum aralik ayı bizim ayimiz olsun yılın son ayı mucizelerimize kavusuruz insallah💖💖
Dilerim Rabbim gönlündekini sana hayırlı bir şekilde nasıp etsin ve hiç ummadığın anda yeşersin çiçek bahçen dualarimdasin inan🌸🤲sen ve isteyen bekleyen herkes inşallah

kızlar merhaba bir akıl verin cidden sinirlerim bozuluyoe ben 25 günde bir regl olan biriyim normalde bütün ay ovülasyon kitleriylw takio ettim yumurtlamadım elimdekiler bitti en sonunda dedim bir şey olmaz 23. Günde öylesine ebde bir tane buldum bakalım regle yakın az da olsa çizgi beliriyor mu dite merak ettim bir baktım pik çıktı şoka girdim somra dedim yanlıştır falan bugün 34. Gün ve ben hala regl olmadı. Bugünki kan testim negatif ultrasona girdim bir şey görmedi doktor neyse normal bu rahin duvarın kalınlaşmış 15 mm olmuş beta negatif gelirse yakında regl olueshn dedi geç yumurtlamayla alakalı vir şey demedi ama ben kaç yaşındayım bu zamana kadar 29 günü aşmadı reglim hiç bilmem 23-24-25 hafi 26. Günde oluyordum bugün negatif çıkınca ağladım ama hamile değilim diye dedim bu belirsizlik beni bir tık sinirimi bozdu hayıröısı diyorum her şete ama regl olacakmış gibi de değilim devletteki doktorlar çok ilgisiz regl olmazsm ne zaman geleyim diyorum 2 ay sonra diyor sizde 2 ay normal mi yaaa

kızlar merhaba bir akıl verin cidden sinirlerim bozuluyoe ben 25 günde bir regl olan biriyim normalde bütün ay ovülasyon kitleriylw takio ettim yumurtlamadım elimdekiler bitti en sonunda dedim bir şey olmaz 23. Günde öylesine ebde bir tane buldum bakalım regle yakın az da olsa çizgi beliriyor mu dite merak ettim bir baktım pik çıktı şoka girdim somra dedim yanlıştır falan bugün 34. Gün ve ben hala regl olmadı. Bugünki kan testim negatif ultrasona girdim bir şey görmedi doktor neyse normal bu rahin duvarın kalınlaşmış 15 mm olmuş beta negatif gelirse yakında regl olueshn dedi geç yumurtlamayla alakalı vir şey demedi ama ben kaç yaşındayım bu zamana kadar 29 günü aşmadı reglim hiç bilmem 23-24-25 hafi 26. Günde oluyordum bugün negatif çıkınca ağladım ama hamile değilim diye dedim bu belirsizlik beni bir tık sinirimi bozdu hayıröısı diyorum her şete ama regl olacakmış gibi de değilim devletteki doktorlar çok ilgisiz regl olmazsm ne zaman geleyim diyorum 2 ay sonra diyor sizde 2 ay normal mi yaaa

Kızlar 17 aralıkta ovitrelle vurundum. Yarın test yapsam erken mi olur? İğne etkisi geçmiş midir ya da 18 aralıkta çatlama olduğunu varsayarsak test için erken midir çok kararsızım

Kızlar 17 aralıkta ovitrelle vurundum. Yarın test yapsam erken mi olur? İğne etkisi geçmiş midir ya da 18 aralıkta çatlama olduğunu varsayarsak test için erken midir çok kararsızım
Bende daha önce vuruldum doktor 10 günden sonra etkisi geçiyor iğnenin demişti istersen bir test yap stres olmayacaksan İnşallah güzel haber alırız 🤲

Bende daha önce vuruldum doktor 10 günden sonra etkisi geçiyor iğnenin demişti istersen bir test yap stres olmayacaksan İnşallah güzel haber alırız 🤲
İğne yapalı 10 gün olucak bilemedim gerçekten çok arada kaldım ☺️

Back
X