• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Aaa ama alsimist bak hyt dlu 14 de silik pozitifle öğrendiii sonra koyulaşti regl olmazsan yine yap bencee
Yani reglin 13.günü denemeleri bıraktım anlamında demiştim 🤭 13.günü çatlama gördüm ve bıraktım. Pikten bir gün önce pik günü ve çatlama günü değerlendirdim sadece. Sen reglin 15.günü demişsin ya onun için dedim. Hayrlısı bakalım

Kızlar bat 6 ocak varmı beraber bekleyelim 🥹

Benim heralde yarın da regl gelmeyecek çünkü göğüs ağrısı hassasiyet kabızlık devam ediyor yani progesteron hala yüksek Allahım pozitif sonuç görelim amin 🤲🏻
Amin inşallah canım benimde aynı şekilde bilmiyorum benmi abartıyor um diyorum ama öyle değil birde bir hafta önce doğum yapmış çok güzel bir bebek emziryordum umudum çok inşallah vardır ne diyim

Belirtilerin neler varmı bir şey
Artık pek takmadığım belirtiler canım. Kasıklarda hareketlilik hissettim sıklıkla bu ay. Zaten son 3 gündür de grip gibi hasta oldum onun etkileri hakim. Ovulasyon testleriyle günleri değerlendirdim.
Senin belirtin var mı hiç?

Back
X