- Katılım
- 13 Aralık 2025
- Mesajlar
- 43
- Emoji Skoru
- 19
- Puanlar
- 3
- Yaş
- 19
Ben yapıcam galiba tabi âdete girmezsem 2026 ya o güzel haberle girmek çok istiyorum31 aralıkta kimler test yapacak birlikte yapalım mı??![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yapıcam galiba tabi âdete girmezsem 2026 ya o güzel haberle girmek çok istiyorum31 aralıkta kimler test yapacak birlikte yapalım mı??![]()
Yani reglin 13.günü denemeleri bıraktım anlamında demiştimAaa ama alsimist bak hyt dlu 14 de silik pozitifle öğrendiii sonra koyulaşti regl olmazsan yine yap bencee
Bence erken olabilir canımKızlar 17 aralıkta ovitrelle vurundum. Yarın test yapsam erken mi olur? İğne etkisi geçmiş midir ya da 18 aralıkta çatlama olduğunu varsayarsak test için erken midir çok kararsızım
Ben sen ilişkiye 15.gün diyorsun sandım test için mi demiştinAaa ama alsimist bak hyt dlu 14 de silik pozitifle öğrendiii sonra koyulaşti regl olmazsan yine yap bencee
Canım iğne etkisini geçmemiş olabilir dahaTeşekkür ederim siz de hepiniz hep dualarımdasınız![]()
O gün nasıl çabucak gelecek hiç bilmiyorum ama umarım güzel haberle gireriz yeni yılaBen yapıcam galiba tabi âdete girmezsem 2026 ya o güzel haberle girmek çok istiyorum![]()
O tarihte ve öncesinde yapacak olanlara eşlik edebilirim31 aralıkta kimler test yapacak birlikte yapalım mı??![]()
Amin inşallah çok dua ettim inşallah olucak inanıyorum.O gün nasıl çabucak gelecek hiç bilmiyorum ama umarım güzel haberle gireriz yeni yıla![]()
Yazarım canımAmin inşallah çok dua ettim inşallah olucak inanıyorum.Ben sonucu ne olursa olsun yazicam sende Yaz
Amin inşallah canım benimde aynı şekilde bilmiyorum benmi abartıyor um diyorum ama öyle değil birde bir hafta önce doğum yapmış çok güzel bir bebek emziryordum umudum çok inşallah vardır ne diyimBenim heralde yarın da regl gelmeyecek çünkü göğüs ağrısı hassasiyet kabızlık devam ediyor yani progesteron hala yüksek Allahım pozitif sonuç görelim amin![]()
Benim 4-6 Ocak arası canımKızlar bat 6 ocak varmı beraber bekleyelim![]()
ben bekleyebilirsem31 aralıkta kimler test yapacak birlikte yapalım mı??![]()
Belirtilerin neler varmı bir şeyBenim 4-6 Ocak arası canım
Yapalımmmmm31 aralıkta kimler test yapacak birlikte yapalım mı??![]()
Evet ya en iyisi yapmıyım ya da yaparsam da çok umutlanmamC
Canım iğne etkisini geçmemiş olabilir daha
Artık pek takmadığım belirtiler canım. Kasıklarda hareketlilik hissettim sıklıkla bu ay. Zaten son 3 gündür de grip gibi hasta oldum onun etkileri hakim. Ovulasyon testleriyle günleri değerlendirdim.Belirtilerin neler varmı bir şey
Aminnn Rabbim hepimize nasip etsin inşallahAskimmn mlsf sabretmen lazımmm bak en güzeli böyle tamamen koyu bir testle şüphesiz bir şekilde öğrenmek , Allah nasip etsin inşallah![]()
İğne olmasa yap derdim ama iğne etkisi uzun sürüyor gördüğüm kadarıyla forumdan..Evet ya en iyisi yapmıyım ya da yaparsam da çok umutlanmam