• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar 17 aralıkta ovitrelle vurundum. Yarın test yapsam erken mi olur? İğne etkisi geçmiş midir ya da 18 aralıkta çatlama olduğunu varsayarsak test için erken midir çok kararsızım
Ben de 13 Aralık'ta Ovitrelle yaptırmıştım 23-24 Aralık'ta pozitif çıktı çok da umutlanmistim ama sonra negatife döndü malesef

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak isterim ❤️ 28 yaşında 3 yıllık evliyim ve bu süre zarfında düşünmedik çocuk ben evlendikten sonra çok kilo aldım 1.5 aydır diyetteyim önceliğim aldığım kiloları sağlıklı bir şekilde verip ondan sonra planlı hamilelik istiyorum bunun içinde bir çok eksiğim olduğunu düşünüyorum kilo aldığım için hormonlarım ve tabiki de regl düzensizliğim olmuştu doktora gittim oda hormonlarına bakalım bir ultrasonda pcos görünümünden şüpheleniyorum ama emin değilim 3 ay sonra hormon testini yaptırıp gel dedi ve o süre zarfında kilo vererek gel zaten adetlerin düzelmeye başlayacaktık kilo malesef olumsuz etkiliyor yumurtlamayı dedi. Şimdi bir sorum olacak size 6 Aralıkta regl oldum ve bugün 26’sı ben dün gece yatmadan sağ bacağım sızlıyordu sanki regl olucakmışım gibi hafif sağ kasığımda ağrı vardı sabah uyandığımda vajinal akıntım olmuştu böyle akışkan bu yumurtlama günüm olduğu anlamına mı geliyor Ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi diğerine göre renksiz belirginleşti ama sıvı alımım çok olduğu için bir daha yapmadım çok uzattım konuyu ama demem o ki bebekten önce bunları öğrenip bilinçlenmek istiyorum 🙏🏻

Kızlar merhaba ben yazdım ama kimse cevap vermedi ben adetime 3 gün kala erken gebelik testi yaptım sabah erken negatif silik çizgi bile yoktu şimdi ise adetim bir gün gectikti sağ kasığımda batma gibi ağrı var ve akıntım çok az ve sulu normal de kremsi yoğun olur (çok özür diliyorum) sizce hamilemiyim ne yapmalıyım yanımda test yok

Kızlar merhaba ben yazdım ama kimse cevap vermedi ben adetime 3 gün kala erken gebelik testi yaptım sabah erken negatif silik çizgi bile yoktu şimdi ise adetim bir gün gectikti sağ kasığımda batma gibi ağrı var ve akıntım çok az ve sulu normal de kremsi yoğun olur (çok özür diliyorum) sizce hamilemiyim ne yapmalıyım yanımda test yok
Adetin geçmesini sabırla 1,2 gün daha bekle ama sabredemiyorum diyorsan ya test al ya da kan vermeni öneririm canım lekelenme yaşadın mı?

Adetin geçmesini sabırla 1,2 gün daha bekle ama sabredemiyorum diyorsan ya test al ya da kan vermeni öneririm canım lekelenme yaşadın mı?
Hayır lekelenme yaşamadım ama dediğin gibi ben pazartesi beklemek istiyorum ama normalde gecikmem olmazdı bilmiyorum inşallah vardır ya

Yapma mı diyorsun canım yani
Yani bol bol testin varsa yap çizgileri karşılaştırırsın ama o da belli olmuyor ben 23 Aralıkta yaptım negatif 24 Aralıkta yaptım silik çizgi vardı o kadar umutlandim ki anlatamam ama sonra iki gün yaptım negatif. Yani bence iki üç gün bekle öyle yap

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak isterim ❤️ 28 yaşında 3 yıllık evliyim ve bu süre zarfında düşünmedik çocuk ben evlendikten sonra çok kilo aldım 1.5 aydır diyetteyim önceliğim aldığım kiloları sağlıklı bir şekilde verip ondan sonra planlı hamilelik istiyorum bunun içinde bir çok eksiğim olduğunu düşünüyorum kilo aldığım için hormonlarım ve tabiki de regl düzensizliğim olmuştu doktora gittim oda hormonlarına bakalım bir ultrasonda pcos görünümünden şüpheleniyorum ama emin değilim 3 ay sonra hormon testini yaptırıp gel dedi ve o süre zarfında kilo vererek gel zaten adetlerin düzelmeye başlayacaktık kilo malesef olumsuz etkiliyor yumurtlamayı dedi. Şimdi bir sorum olacak size 6 Aralıkta regl oldum ve bugün 26’sı ben dün gece yatmadan sağ bacağım sızlıyordu sanki regl olucakmışım gibi hafif sağ kasığımda ağrı vardı sabah uyandığımda vajinal akıntım olmuştu böyle akışkan bu yumurtlama günüm olduğu anlamına mı geliyor Ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi diğerine göre renksiz belirginleşti ama sıvı alımım çok olduğu için bir daha yapmadım çok uzattım konuyu ama demem o ki bebekten önce bunları öğrenip bilinçlenmek istiyorum 🙏🏻
Umarım istediğin gibi güzel sağlıklı bir hamilelik yaşarsın canım🙏🏻 o akıntı yumurtlama akıntısıdır ve o akıntıyı gördüğün günleri değerlendirmen gerekiyor yaptığın yumurtlama testi çok sıvı alıyorsan yanlış sonuç çıkarabilir yumurtlama testini yapmadan 3 saat önce sıvı alımına dikkat etmelisin❤️ akıntının olduğu en son günü değerlendirdikten 1 gün sonrasını sayarak 14. Gün erken test yapıp hamile olup olmadığını öğrenebilirsin şimdiden hakkında hayırlısı olsun canım❤️

Hayır lekelenme yaşamadım ama dediğin gibi ben pazartesi beklemek istiyorum ama normalde gecikmem olmazdı bilmiyorum inşallah vardır ya
Vardır değil var diyerek ilerle kendinden emin olduğun zaman rabbim nasip eder amin🙏🏻❤️ rabbim hepimize sağlıklı evlat nasip etsin🙏🏻

Evet kilo etkiliyor ama şöyle bir şey de var yumurtlama günlerini bilmek çok önemli eğer pcos un varsa bu onu etkiler ve ovulasyon testlerin hep pozitif gösterir ilk önce ondan emin ol sonra Trendyol da satılıyor zaten 30 ki şekilde onlardan alıp adetim 8 gününden başlayıp köyü çizgiyi gördüğün zaman o günü ve bir önceki bir sonra ki günü değerlendir stres yapmaya çalış sağlıklı beslen eğer kine bir sorun yoksa ki inşallah yoktur ozman hayırlısıyla olur zaten Allah isteyen herkese o duyguyu nasip etsin sana bana herkese inşallah. Ha birde doktor kontrolünde aksatma ne gerekiyorsa yap en azından sorun varsa onu öğrenirsin ona göre tedavi uygularsın yoksada o stresten kurtulursun 🥰

Back
X