Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

gecmis olsun canim bilemedim ki yasayan arkadaslar bi yorum yapsin betan iyi gibi geldi bana umarim kotu birsey yoktur canim

bende bunu merak ediyordum. Yumurtalama 20 kasım bugün lh testi yaptım böyle çıktı. Bakalım ilerleyen günler ne olacak.

Eklentiler

• IMG_8328.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 35
10 ayı geride bıraktım, her ay yeni bir umutla devam ediyorum, Bat 8 Aralık görünüyor. Umudunu aralığa bırakanları bekliyorum aralik ayı bizim ayimiz olsun yılın son ayı mucizelerimize kavusuruz insallah
Selamlaar regli gününe 3 gün var test böyle çıktı gebelik var mı sizce ?

Eklentiler

• IMG_0925.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 32
Selamlar regli gününe 3 gün var test böyle çıktı . Sizce gebelik var mı?

Eklentiler

• IMG_0925.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 32
Teşekkür ederim. Bilgisi olan varsa yazabilirmi
Altan muayyene ettirme kendini kesenin ultrasyondan çıkmasını bekle belli bir değerden sonra kese görünür ve kalp atışı 8. Haftadan sonra duyulu. Sabırla bekle inşallah kanama olan kadınlar için genelde fitil veriliyorlar benimde kızımda çok kasık ağrım vardı fitil vermişti rahatlatmıştı beni. Özel doktorlar genelde tutunsun diye veriyorlar ama devler pek ilgili değil

progesteron verdiler mi kanamadan kastınız leke şeklinde ise korkma yerlesmedir düşük olsa betan yükselmez kendini yorma ayaklarını yukarı uzat dinlen

İç iç bir şey olmaz. Dolorex ağrı kesici içtim ben geçen ay iki kere. Bende çok fena adet olmuştum çünkü o hissiyatı biliyorum resmen kazı çalışması oluyor dimi
Dolorex kalidren gibi diklofenak grubu agri kesiciler yumurta gelisimini etkiledigi icin ozellikle regl boyunca kullanilsin istemiyor doktorlar. Benim de regl donemim hep agrili olur hatta oyle bir agri ki kusturur agridan. 1 gun sadece içmeye çalışıyorum ki hemen vücudumdan atilsin. Mümkün oldugunda az dolorex maksimum sicak su torbasi ve allaha agrinin kesilmesi icin dua. Benim de bat 5 aralik:)

canim goremedim ben gozle gorunur bi siliklik var mi burda kalite düşüyor
Çok silik var gooğraf ve buraya atınca tam görüntü kalitesi düşüyor. Başına böyle bşr şey gelen var mı?

Eklentiler

• IMG_0935.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 6
Valla ne yapalım parol etki etmez diye yılana sarılıyoruz herhalde az kalmış seninde haftaya testlere başlarsın djdjdh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…